Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες. 

Δέν ξέρω σε ποιό θέμα θα έπρεπε να ανεβάσω την ερώτηση αυτή και γιαυτό την βάζω εδώ. Αν ξέρει κανείς μπορεί να με παραπέμψει στην αντίστοιχη σελίδα. 

Θέλω ένα ελαχιστο μινι pc για να ανεβάσω το Βιττορρεντ και να κατεβάσω/μοιράζομαι/seed ταινίες προγράμματα παιχνίδια. Καλύτερα είναι ένα Mini-pc ή τίποτα σε rasberry pc ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Καλησπέρες. 

Δέν ξέρω σε ποιό θέμα θα έπρεπε να ανεβάσω την ερώτηση αυτή και γιαυτό την βάζω εδώ. Αν ξέρει κανείς μπορεί να με παραπέμψει στην αντίστοιχη σελίδα. 

Θέλω ένα ελαχιστο μινι pc για να ανεβάσω το Βιττορρεντ και να κατεβάσω/μοιράζομαι/seed ταινίες προγράμματα παιχνίδια. Καλύτερα είναι ένα Mini-pc ή τίποτα σε rasberry pc ? 

https://www.skroutz.gr/s/26350680/HP-S01-aF1000nw-J4025-4GB-256GB-No-OS.html

Αν θες windows αυτό καίει 15w εν λειτουργεία

θα χρειαστεί να προσθέσεις δίσκο sata μέσα ή usb3 για την αποθήκευση των torrents

Αν του προσθέσεις λίγη ram , μπορείς να σερφαρεις και να παίζεις ταινίες 4Κ

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Καλησπέρες. 

Raspberry.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

https://www.skroutz.gr/s/26350680/HP-S01-aF1000nw-J4025-4GB-256GB-No-OS.html

Αν θες windows αυτό καίει 15w εν λειτουργεία

θα χρειαστεί να προσθέσεις δίσκο sata μέσα ή usb3 για την αποθήκευση των torrents

Αν του προσθέσεις λίγη ram , μπορείς να σερφαρεις και να παίζεις ταινίες 4Κ

Να σαι καλά για την απάντηση 💪 και εγω σε τέτοια κοιτούσα στην αρχή λόγο δυνατοτήτων. 

35 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Raspberry.

Να σαι καλά για την απάντηση 💪

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR
Δημοσ.

Mini PC. Απλά έχουν το πλεονέκτημα πως φοράνε windows 10 και δεν χρειάζεται να ψαχνεσαι ώρες να τα σετάρεις.

Επίσης αν τα αρχεία που θα μοιράζεσαι δεν θα εχουν φοβερό όγκο μπορείς να δουλέψεις και χωρίς εξωτερικό σκληρό.

Το ποιο θα πάρεις εξαρτάται από την τρέχουσα τιμή, το αν σκοπεύεις ποτέ να το χρησιμοποιήσεις για κάτι άλλο (box για home theater) και το αν θες να κοιτάξεις και αγορά από εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...