FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Καλησπέρες. Δέν ξέρω σε ποιό θέμα θα έπρεπε να ανεβάσω την ερώτηση αυτή και γιαυτό την βάζω εδώ. Αν ξέρει κανείς μπορεί να με παραπέμψει στην αντίστοιχη σελίδα. Θέλω ένα ελαχιστο μινι pc για να ανεβάσω το Βιττορρεντ και να κατεβάσω/μοιράζομαι/seed ταινίες προγράμματα παιχνίδια. Καλύτερα είναι ένα Mini-pc ή τίποτα σε rasberry pc ?
jgeorgiou Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Καλησπέρες. Δέν ξέρω σε ποιό θέμα θα έπρεπε να ανεβάσω την ερώτηση αυτή και γιαυτό την βάζω εδώ. Αν ξέρει κανείς μπορεί να με παραπέμψει στην αντίστοιχη σελίδα. Θέλω ένα ελαχιστο μινι pc για να ανεβάσω το Βιττορρεντ και να κατεβάσω/μοιράζομαι/seed ταινίες προγράμματα παιχνίδια. Καλύτερα είναι ένα Mini-pc ή τίποτα σε rasberry pc ? https://www.skroutz.gr/s/26350680/HP-S01-aF1000nw-J4025-4GB-256GB-No-OS.html Αν θες windows αυτό καίει 15w εν λειτουργεία θα χρειαστεί να προσθέσεις δίσκο sata μέσα ή usb3 για την αποθήκευση των torrents Αν του προσθέσεις λίγη ram , μπορείς να σερφαρεις και να παίζεις ταινίες 4Κ 1
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Καλησπέρες. Δέν ξέρω σε ποιό θέμα θα έπρεπε να ανεβάσω την ερώτηση αυτή και γιαυτό την βάζω εδώ. Αν ξέρει κανείς μπορεί να με παραπέμψει στην αντίστοιχη σελίδα. Θέλω ένα ελαχιστο μινι pc για να ανεβάσω το Βιττορρεντ και να κατεβάσω/μοιράζομαι/seed ταινίες προγράμματα παιχνίδια. Καλύτερα είναι ένα Mini-pc ή τίποτα σε rasberry pc ? Raspberry. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jgeorgiou είπε https://www.skroutz.gr/s/26350680/HP-S01-aF1000nw-J4025-4GB-256GB-No-OS.html Αν θες windows αυτό καίει 15w εν λειτουργεία θα χρειαστεί να προσθέσεις δίσκο sata μέσα ή usb3 για την αποθήκευση των torrents Αν του προσθέσεις λίγη ram , μπορείς να σερφαρεις και να παίζεις ταινίες 4Κ Να σαι καλά για την απάντηση 💪 και εγω σε τέτοια κοιτούσα στην αρχή λόγο δυνατοτήτων. 35 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Raspberry. Να σαι καλά για την απάντηση 💪 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από FromMyAshesRRR
jgeorgiou Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Να σαι καλά για την απάντηση 💪 και εγω σε τέτοια κοιτούσα στην αρχή λόγο δυνατοτήτων. Να σαι καλά για την απάντηση 💪 https://www.skroutz.gr/s/15608979/Gigabyte-GB-BLPD-5005.html#reviews διαβασε τα σχόλια των αγοραστών
hln3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Mini PC. Απλά έχουν το πλεονέκτημα πως φοράνε windows 10 και δεν χρειάζεται να ψαχνεσαι ώρες να τα σετάρεις. Επίσης αν τα αρχεία που θα μοιράζεσαι δεν θα εχουν φοβερό όγκο μπορείς να δουλέψεις και χωρίς εξωτερικό σκληρό. Το ποιο θα πάρεις εξαρτάται από την τρέχουσα τιμή, το αν σκοπεύεις ποτέ να το χρησιμοποιήσεις για κάτι άλλο (box για home theater) και το αν θες να κοιτάξεις και αγορά από εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα