Προς το περιεχόμενο

Οι ενεργές Android συσκευές ξεπέρασαν τα 3 δισεκατομμύρια

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μονο εμενα μου φαινονται λιγα; Η apple πουλαει γυρω στα 250 εκατομμυρια τηλεφωνα το χρονο, χωρια τα ταμπλετ και εχει μονο ενα δις ενεργες συσκευες; Οι android κατασκευαστες, τουλαχιστον οι 3-4 πρωτοι πουλανε αναλογα νουμερα, χωρια ταμπλετ, tv boxes κλπ. Βαλε και ολους τους υπολοιπους και εχουν μονο 3 δις ενεργες συσκευες;. Θα σκεφτοταν καποιος οτι στα 3 χρονια οι συσκευες καταστρεφονται ή διαγραφονται απο τον πλανητη 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, dimkord είπε

Μονο εμενα μου φαινονται λιγα; Η apple πουλαει γυρω στα 250 εκατομμυρια τηλεφωνα το χρονο, χωρια τα ταμπλετ και εχει μονο ενα δις ενεργες συσκευες; Οι android κατασκευαστες, τουλαχιστον οι 3-4 πρωτοι πουλανε αναλογα νουμερα, χωρια ταμπλετ, tv boxes κλπ. Βαλε και ολους τους υπολοιπους και εχουν μονο 3 δις ενεργες συσκευες;. Θα σκεφτοταν καποιος οτι στα 3 χρονια οι συσκευες καταστρεφονται ή διαγραφονται απο τον πλανητη 😛

ενεργές συσκευές στο store. ας πούμε τα τελευταία huawei που δεν έχουν gapps δεν είναι μέσα. επίσης παίζει και η Κίνα να μην είναι μέσα μιας και δεν έχουν gapps και εκεί.

τώρα για το apple vs android ή ios vs android δεν έχει νόημα ο καθένας πέρνει ότι του αρέσει και ότι τον καλύπτει.

εγώ πούλησα ένα iphone 6s εχθές για μια συσκεκριμένη εφαρμογή που είχε αγοράσει ο τύπος και είχε ιστορικό.

άλλος αγόρασε p30 lite γιατί το κινητό που είχε δεν μπορούσε να πληρώσει με paypal λόγο παλιού λογισμικού σε ΄΄ενα παιχνίδι.

δεν ξέρεις ποτέ

• Like 2

Στις 22/5/2021 στις 8:23 ΠΜ, petasis είπε

Εμένα με ξεπερνάει ο φασισμός που διαβάζω. Διπλή αναφορά σε καθαρίστριες με τις συσκευές των 200 ευρώ. Κάποιον αισθάνονται ανώτεροι άνθρωποι επειδή αγοράζουν τα υπερτιμημένα της apple, και παινεύονται κιόλας ότι είναι πρώτη στα κέρδη.

Δηλαδή όποιος αγοράζει android το κάνει υποχρεωτικά, επειδή δεν έχει επιλογή να πληρώσει πολλά, ε;

Για αρχή, μιας και βαυκαλιζόμαστε ότι είμαστε "τεχνολογικό φόρουμ" θα έπρεπε να έχουμε τα 2 λειτουργικά σε σωστή θέση ως προς την τεχνολογική τους πληρότητα, και να χαιρόμαστε λιγότερο που κάποιος κερδοφορεί πουλώντας το φύκι για μεταξωτή κορδέλα.

Και για να με βάλω και στην θέση μου, έχω δουλέψει καθαρίστρια 5 χρόνια, έχω android, και μάλιστα την ίδια συσκευή από το 2015. Βάλτε με στην κατηγορία που πρέπει όταν φτιάξουμε το γράφημα, να δούμε ποιοι είναι τελικά αυτά τα δις που εμποδίζουν την σούπερ εταιρία να βγαίνει πρώτη.

Μου απαντάς σαν να υπερασπίστηκα την Apple με το σχόλιό μου, πράγμα που δεν έκανα.  

Για να με βάλω στη θέση μου, έχω δουλέψει καθαριστής σε σχολείο θηλέων στην Αγγλία όταν ήμουν φοιτητής.  Χρησιμοποιώ προϊόντα και της Apple, και της Google και της Microsoft, ανάλογα τις ανάγκες μου.  Σε όλα, υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν αλλά και πράγματα που με χαλάνε.

Δεν ξερωσε ποια κατηγορία θα έμπαινα στο γράφημα που αναφέρεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας.  

Στις 22/5/2021 στις 8:02 ΠΜ, intensobank είπε

Εμενα με ξεπερναει πως γινεται να εχεις στον τιτλο του θεματος "Apple" και να περιμενεις να μην γινει "vs".

Έχεις κάποιο δίκιο δε αυτό.

• Like 1

Επισκέπτης
14 ώρες πριν, nkarakos1 είπε

Όχι "Οι ενεργές Android συσκευές" 

Αλλά "Οι ενεργές συσκευές Android"

Πονάνε τα ματάκια μου από το πολύ τρανσλέιτ. 

αιδο ισε

2 ώρες πριν, deceit είπε

Μου απαντάς σαν να υπερασπίστηκα την Apple με το σχόλιό μου, πράγμα που δεν έκανα.  

Για να με βάλω στη θέση μου, έχω δουλέψει καθαριστής σε σχολείο θηλέων στην Αγγλία όταν ήμουν φοιτητής.  Χρησιμοποιώ προϊόντα και της Apple, και της Google και της Microsoft, ανάλογα τις ανάγκες μου.  Σε όλα, υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν αλλά και πράγματα που με χαλάνε.

Δεν ξερωσε ποια κατηγορία θα έμπαινα στο γράφημα που αναφέρεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. 

Δεν απάντησα στο μήνυμα σου, το συμπλήρωσα. Προφανώς συμφωνώ ότι ένα ακόμα νήμα έγινε vs. Χρησιμοποίησα το μήνυμα σου σαν αφορμή να πω τι φάνηκε περίεργο σε εμένα. Το δικό σου το μήνυμα δεν αναφερόταν ούτε σε καθαρίστριες, ούτε σε πληβείους που δεν έχουν να δώσουν 500 ευρώ για τηλέφωνο.  Αν δεν ήταν σαφές, συγνώμη, αλλά ήμουν σε κατάσταση "τι διαβάζω θεέ μου", και μπορεί να μην ξεκαθάρισα ότι δεν απαντώ, αλλά συμφωνώ και επαυξάνω. 🙂

Επίσης για εμένα δεν είπα καθαριστής, είπα καθαρίστρια, να μην ταράξω πολύ τα "στερεότυπα" που εκφράζονται στο νήμα. 😋

Και αν δεις πώς εξελίσσεται και το νήμα με τον Craig Federighi, πάλι vs έγινε, και πόσο συμφωνώ ότι δυσκολευόμαστε να μείνουμε στην μια εταιρία (που αφορά το νήμα)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, petasis είπε

Δεν απάντησα στο μήνυμα σου, το συμπλήρωσα. Προφανώς συμφωνώ ότι ένα ακόμα νήμα έγινε vs. Χρησιμοποίησα το μήνυμα σου σαν αφορμή να πω τι φάνηκε περίεργο σε εμένα. Το δικό σου το μήνυμα δεν αναφερόταν ούτε σε καθαρίστριες, ούτε σε πληβείους που δεν έχουν να δώσουν 500 ευρώ για τηλέφωνο.  Αν δεν ήταν σαφές, συγνώμη, αλλά ήμουν σε κατάσταση "τι διαβάζω θεέ μου", και μπορεί να μην ξεκαθάρισα ότι δεν απαντώ, αλλά συμφωνώ και επαυξάνω. 🙂

Επίσης για εμένα δεν είπα καθαριστής, είπα καθαρίστρια, να μην ταράξω πολύ τα "στερεότυπα" που εκφράζονται στο νήμα. 😋

Και αν δεις πώς εξελίσσεται και το νήμα με τον Craig Federighi, πάλι vs έγινε, και πόσο συμφωνώ ότι δυσκολευόμαστε να μείνουμε στην μια εταιρία (που αφορά το νήμα)...

Απλα, για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις, το flame και το VS ξεκινησε απο τα πρωτα 2 σχολια, δεν υπηρχε καμια αναφορα για apple στον τιτλο!

"Τι είπες;; apple δεν σε ακούω, είσαι πολύ μακριά... "

"τι να πουν ?? δεν έχουν ανασα απο πολυ τρεξιμο....  "

και μετα απο αυτα απλα αρχισε η κουβεντα...

Επεξ/σία από koutsis

Στις 21/5/2021 στις 10:47 ΜΜ, koutsis είπε

Ελπίζω να κάνετε πλάκα έτσι;  το Android το έχουν 30 διαφορετικοί κατασκευαστες που βγάζουν 30 διαφορετικά μοντέλα το χρόνο με τιμές από 80€ ως 1300€!

Η Apple είναι μια εταιρεία που βγάζει 4 μοντέλα το χρόνο με τιμές από 600€ ως 1300€ 

Πραγματικά τώρα χρειάζεται να εξηγήσουμε περισσότερα; 

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε ποιας  αξίας μοντέλα συγκροτουν αυτά τα νούμερα. Γιατί κάτι μου λέει ότι το 80% των συσκευών είναι μεταξύ 100 και 300€!

Δηλαδή αν η Apple έβγαζε και αυτή 600 διαφορετικές συσκευές θα είχε περισσότερες πωλήσεις? Ε τότε γιατί δεν το κάνει, δεν θέλει να πουλάει? 

Στις 21/5/2021 στις 10:57 ΜΜ, koutsis είπε

Όσον αφορά την αξία, θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε τα ποσοστά του Android σε συσκευές μεταξύ 700€ και 1200€ σε σχέση με την Apple. Εκεί μάλλον θα φαινόταν πολλά πράγματα...

Όντως, θα φαίνοταν ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται συσκευές των 1200€ για να κάνει την ίδια δουλειά με αυτές των 300€ :P 

Στις 22/5/2021 στις 9:47 ΠΜ, AtiX είπε

δεν πειράζει κάποια στιγμή θα μάθετε ότι ένα προϊόν είναι φτηνό είτε γιατί, είναι ξεπερασμένο, είτε χρησιμοποιεί υλικά β ποιότητας, είτε σας χρησιμοποιείς σαν προϊόν τους ίδιους…

Σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι το ακριβό χρησιμοποιεί υλικά Α ποιότητας και είναι στην τεχνολογική αιχμή. Βλέπε Intel μέχρι το 2018 ;) 

Στις 22/5/2021 στις 10:49 ΠΜ, koutsis είπε

ενω τα κοριτσακια του γυμνασιου που εχουν android το επελεξαν επειδη μπορουν να βαλουν custom roms η να κανουν root η να κατεβασουν torrents και οχι επειδη κοστισε 150 ευρω ??

Το επέλεξαν επειδή μπορούν να κάνουν άψογα τα πάντα με 150€. Τεχνολογική επανάσταση λέγεται αυτό.

Και εγώ υπολογιστή πήρα το 1998 γιατί πλέον δεν κόστιζε 15 εκατομμύρια € και δεν είχε μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...