Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να την επεξεργαστω για το πώς θα φαίνεται μια ιστοσελίδα πριν την παραδώσω σε πελάτη;

Δημοσ.

Τι εννοείς να την επεξεργαστείς?
Την σελίδα δεν την έχεις φτιάξει εσύ?
Η σελίδα δεν έχει κάποιο διαχειριστικό για τον πελάτη για να κάνει αλλαγές?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, XPHSTOS_ είπε

Τι εννοείς να την επεξεργαστείς?
Την σελίδα δεν την έχεις φτιάξει εσύ?
Η σελίδα δεν έχει κάποιο διαχειριστικό για τον πελάτη για να κάνει αλλαγές?

Εννοώ ότι ένας πελάτης θα μου ζητήσει μια σελίδα και πριν κάτσω και φάω χρόνο να του την φτιάξω και μετά να του την δείξω να του την δείξω πριν κάτσω να την φτιάξω. Νομίζω υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν το θυμάμαι που στην ουσία σου παρουσιάζει το πώς θα φαίνεται το site και από desktop και smartphone

Δημοσ.
3 hours ago, Deadsell said:

Εννοώ ότι ένας πελάτης θα μου ζητήσει μια σελίδα και πριν κάτσω και φάω χρόνο να του την φτιάξω και μετά να του την δείξω να του την δείξω πριν κάτσω να την φτιάξω. Νομίζω υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν το θυμάμαι που στην ουσία σου παρουσιάζει το πώς θα φαίνεται το site και από desktop και smartphone

Αααα.. ε τότε πρέπει να γίνουν τα mockups.
Τα προγράμματα που αναφέρει ο @Predatorkill είναι τα πιο γνωστά και όλα βγάζουν κάτι σαν sharable link να το δώσεις στον πελάτη σου για να πάρεις έγκριση για το δημιουργικό!

• Like 2
Δημοσ.

Σε επίπεδο design το figma είναι top. 

Εκεί μπορείς να δημιουργήσεις και templates που θα λειτουργούν με links, πχ: πατώντας το ένα κουμπί σε πηγαίνει στη σελίδα που πρέπει να πάει.

Επίσης στο figma μπορείς να δημιουργήσεις τα styles πολύ εύκολα και μετά να τα πάρεις copy-paste ουσιαστικά για να τα βάλεις στη css.

Τώρα αν θες για πιο πίσω λειτουργίες, στο στήσιμό του, προτείνω το draw.io που είναι ένα πολύ βολικό εργαλείο για σχεδιαγράμματα.

Και τα δύο έχουν live preview, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τοπικά, γίνονται όλα στον browser.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσεκάρετε και το Penpot αν θέλετε. Δεν είμαι designer για να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από jimmy213

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...