Προς το περιεχόμενο

Έρχεται και NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti, σύμφωνα με τη… ZOTAC

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, Molpadia είπε

φυσικά και θα υπάρχει . οποιαδήποτε κάρτα βγαίνει μετά τις 15/5 θα είναι άχρηστη για mining , hardware κλείδωμα από την nvidia

τα πάντα ξεκλειδώνουν σήμερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, ICE-T είπε

κάποτε μέχρι το 90/95, τώρα το πρωί που θα ξυπνήσεις μόλις την δεις χωρίς βάψιμο ...

Άρα και πάλι, δε μιλάς για ωραία γυναίκα, αλλά για "σοβατισμένη".

7 ώρες πριν, Eloy είπε

Eν τω μεταξύ, εκεί στο Πλαίσιο, σε έχουν συνεχώς στο μυαλό τους... Κάθε τρεις και λίγο πέφτουν στα τηλέφωνα "που είναι η κάρτα του Black Demi" και "γιατί δεν την στείλατε ακόμα"... :) :)

Τους παίρνω τηλέφωνα εγώ να τους πρίζω 😁😁😁

2 ώρες πριν, GiorgosT είπε

Άρα και πάλι, δε μιλάς για ωραία γυναίκα, αλλά για "σοβατισμένη".

πειράζει που δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με ένα κιλό στόκο στην μάπα που οι περισσότερες είναι και ανορεξίκες για να αντιγράφουν τα τσολιά των TV .

αυτου του ειδους οι ειδησεις ακουγονται πλεον σαν κατι αλλες του στυλ "το ταδε διαστημοπλοιο θα περασει σε 14567378 χρονια απο τον ταδε αστεροειδη και θα τραβηξει φωτο.."..σε 2-3-5 χρονια τα ξαναλεμε για pc gaming..

16 ώρες πριν, tsarouc είπε

Όντως αυτό που λείπει από την σειρά 2000/3000 είναι τα φωτορεαλιστικά γραφικά...

σοβαρά τώρα?

Δεν κατάλαβες. Όχι από αυτές, ακόμα και από την 9000 αν βγει και δεν έχει. Ή πάνε σε άλλο επίπεδο ή ακόμα μένουν σε ζωγραφιές μεγάλης ανάλυσης.

Φαντάσου να είσαι γονιός και να σου λέει ο γιος μπαμπά θέλω να παίξω Cyberpunk και δεν το τρέχει ο υπολογιστής μου :) Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή του οικογενειακού προϋπολογισμού. Προσωπικά αν και τα οικονομικά μου τώρα είναι καλύτερα από ποτέ το Gaming το χόρτασα τότε που άξιζε και δε θα δαπανήσω μια περιουσία τώρα που ψοφάει και προσπαθεί να κρατηθεί από το Hype. Πάρτε εσείς κάρτα γραφικών κάνει 4 χιλιάρικα εγώ θα τα δώσω στις δόσεις του Tesla Model :)  Καλο Gaming μικροί και φυσικά καλό mining που θα σας κάνει και πλούσιους :P 

54 λεπτά πριν, ICE-T είπε

πειράζει που δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με ένα κιλό στόκο στην μάπα που οι περισσότερες είναι και ανορεξίκες για να αντιγράφουν τα τσολιά των TV .

Καθόλου. Απεναντίας, το ίδιο λέμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gavoux είπε

Φαντάσου να είσαι γονιός και να σου λέει ο γιος μπαμπά θέλω να παίξω Cyberpunk και δεν το τρέχει ο υπολογιστής μου :) Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή του οικογενειακού προϋπολογισμού. Προσωπικά αν και τα οικονομικά μου τώρα είναι καλύτερα από ποτέ το Gaming το χόρτασα τότε που άξιζε και δε θα δαπανήσω μια περιουσία τώρα που ψοφάει και προσπαθεί να κρατηθεί από το Hype. Πάρτε εσείς κάρτα γραφικών κάνει 4 χιλιάρικα εγώ θα τα δώσω στις δόσεις του Tesla Model :)  Καλο Gaming μικροί και φυσικά καλό mining που θα σας κάνει και πλούσιους :P 

Ε, δεν πρέπει να του δημιουργήσεις και πρόβλημα του παιδιού... Πουλάς την κόρη - με δώρο την μάνα - κρατάς την πεθερά να μαγειρεύει και είσαι κομπλέ...  Το gaming είναι καλό, αλλά οι σημερινές απαιτήσεις του είναι overrated... Oύτε 144/288 fps χρειάζεσαι, ούτε καν dgpu... Μια ενσωματωμένη στην cpu  σαν τις νέες της intel και της amd και παίζεις τα πάντα σε χαμηλότερη ανάλυση... Ολα τα άλλα είναι για να κινείται η αγορά και να ικανοποιούνται οι εκ των άνω κατευθυνόμενες ανάγκες... Ασε που το σημερινό απαιτητικό gaming είναι κατά 90% pew-pew, FPS  με μια υποψία διαφορετικού σεναρίου απο παιχνίδι σε παιχνίδι... Οσοι προλάβαμε monkey island και T4C, ξέρουμε την διαφορά... 3000 ευρώ για να έχεις δήθεν 0, 01 sec καλύτερη αντίδραση "που κάνει την διαφορά"...  :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε

Νταξει κράζουν διάφοροι.

Σε ένα βαθμό έχουν δίκιο ίσως.

Αλλα ακόμη και σήμερα με μια rx 580 παιζει τα πάντα 1080p ανετοτατα.

Όποιος θέλει να παίζει 4κ και δεν ξέρω εγω τι αλλο ας τα σκάει.

Η rx580 έχει 500 ευρώ γεροπλάτανε....Προτείνεις σε κάποιον που φτιάχνει σήμερα pc να πάρει 580 ? Σήμερα η απάντηση που πέρνει όποιος θέλει ένα midrange gaming pc θα πρέπει να είναι πάντα : δεν αξίζει ξέχνα το.

Οτιδήποτε πάνω απο 300 ευρώ για 1080 ultra 60fps+ είναι αστείο.

Προφανώς το πρόβλημα είναι για νέους gamers όχι για άτομα που έχουν έστω 3-4 χρονών κάρτα.

6 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Η rx580 έχει 500 ευρώ γεροπλάτανε....Προτείνεις σε κάποιον που φτιάχνει σήμερα pc να πάρει 580 ? Σήμερα η απάντηση που πέρνει όποιος θέλει ένα midrange gaming pc θα πρέπει να είναι πάντα : δεν αξίζει ξέχνα το.

Οτιδήποτε πάνω απο 300 ευρώ για 1080 ultra 60fps+ είναι αστείο.

Προφανώς το πρόβλημα είναι για νέους gamers όχι για άτομα που έχουν έστω 3-4 χρονών κάρτα.

Καλά οποίος θέλει να φτιάξει νεο PC rest in pieces προφανώς.

Δεν αγγίζεται τπτ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόλαβα και πήρα μεταχειρισμένες μια 750ti στα 45E και μια 1050ti στα 80Ε πριν κανα χρόνο για 2 υπολογιστές μου. Τώρα βέβαια,  δεν σηκώνω πια κλήσεις απο άγνωστα τηλέφωνα, γιατί είμαι και ψυχοπονιάρης... λίγο να μου κλαφτεί κάποιος, λίγο να πέσει στα πόδια μου, θα αναγκαστώ να τους τις επιστρέψω... :)

Επεξ/σία από Eloy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...