Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Nvidia πουλάει τρέλα και μας λέει: Τι είναι 3099 ευρώ μπροστά στην  απόδοση που προσφέρουμε; Nvidia μαζέψουουουουουουυου.... Άντε γεια!!!

Tsoukalas Antegeia GIF - Tsoukalas Antegeia Osfp - Discover & Share GIFs

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, intensobank είπε

Ενω εσυ θα την παρεις?

(μην τρελαινεστε ρε, κουβεντα κανουμε)

εαν την ειχα αναγκη στην δουλεια μου (redering etc) εννοειται πως θα την επαιρνα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, intensobank είπε

Ενω εσυ θα την παρεις?

(μην τρελαινεστε ρε, κουβεντα κανουμε)

δεν εχω 3000 χιλιαρικα να σκασω μονο σε μια καρτα. ειχα λιγοτερα, πηρα φθηνοτερη και πορευομαι με αυτα που εχω.

28 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Οταν ομως παρασύρουν μαζι τους και τις xx60 και xx70, τοτε θα μας βαλουν αυτο το πιστολι στον κροταφο... 

8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

για την 3090 όντος δεν παιζει κάτι αλλά αυτή τραβάει πίσω και την 80/70/60 και αν ειναι ετσι μια ταπεινή 3060 θα βαράει κάνα 900+

αυτο που λετε ειναι σαν να λεμε πως η τιμη των μεταχειρισμενων ferrari τραβαει πανω τη τιμη των hyundai atos.

γιατι εφοσον εχει μια gallardo 100 χιλιαρικα γιατι να μην πουλησω το megane 50Κ? καταλαβαμε ποσο ακυρο ειναι αυτο τωρα?

στο κατω κατω αν το πορτοφολι δεν εχει ενα-εναμιση χιλιαρικο για καρτα που θα παιξει τα παντα 4K maxxed out, να βολευτειτε με μια μεταχειρισμενη 1070 που παιζει πολυ καλα ακομα και σημερα

και εγω θελω το τουτου μου να πιανει 0-100 πιο γρηγορα απο οτι η ζυγαρια μου δε παραπονιεμαι στη bmw που η νεα M3 130 χιλιαρικα και δεν εχω να την αγορασω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει καταντήσει ο ανταγωνισμός των εταιριών να είναι σαν την φόρμουλα 1, βλέπεις και δεν αγγίζεις (ούτε εισιτήριο δεν μπορείς να αγοράσεις καλά καλά) και δεν μιλάω μόνο για τα high end κομμάτια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ότι θα έρθει στην Ελλάδα οποιαδήποτε από τη σειρά 30xx και μας λείπει η 3090ti.

Επίσης, οι τιμές που θα φτάσουν εδώ είναι συν ένα 30-40%. Οπότε ούτε για επαγγελματίες δεν κάνει.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως θα ρουφήξουν όσα μπορούν από την γενιά 3000. Ανακοίνωσαν "ti" και "lhr", σε λίγο θα βγάλουν "summer edition" κ θα κάνουμε πάρα πολύ καιρό να πάμε στη 4000.RIP

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jackess είπε

δεν εχω 3000 χιλιαρικα να σκασω μονο σε μια καρτα. ειχα λιγοτερα, πηρα φθηνοτερη και πορευομαι με αυτα που εχω.

αυτο που λετε ειναι σαν να λεμε πως η τιμη των μεταχειρισμενων ferrari τραβαει πανω τη τιμη των hyundai atos.

γιατι εφοσον εχει μια gallardo 100 χιλιαρικα γιατι να μην πουλησω το megane 50Κ? καταλαβαμε ποσο ακυρο ειναι αυτο τωρα?

στο κατω κατω αν το πορτοφολι δεν εχει ενα-εναμιση χιλιαρικο για καρτα που θα παιξει τα παντα 4K maxxed out, να βολευτειτε με μια μεταχειρισμενη 1070 που παιζει πολυ καλα ακομα και σημερα

και εγω θελω το τουτου μου να πιανει 0-100 πιο γρηγορα απο οτι η ζυγαρια μου δε παραπονιεμαι στη bmw που η νεα M3 130 χιλιαρικα και δεν εχω να την αγορασω

μαλιστα δλδ θεωρείς φυσιολογικό ότι στο ξαφνικά μέσα σε μια γενιά (βλ 2χχχ σε 3χχχχ η τιμές 2 και 3 πλαιαστιαστικαν προφανώς λόγο Mining) για την ίδια κάρτα ειναι οκ? δλδ οταν εφτοιαχνες ενα pc που επαιζε τα παντα με μια 2060 και ξαφνικά για το ίδιο pc με μια 3060 θέλεις ένα νεφρό (καθαρά και μόνο λόγο κάρτας) ειναι οκ?

οχι τπτ άλλο αλλά από τους 10 που έπαιζαν pc games θα μείνουν 2 και αυτό θα πονέσει πολλους και διάφορους

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, jackess said:

Εδω κάνεις ένα λάθος. Η 3090 δεν είναι η FXX και η 3060 (για παράδειγμα) το Atos. To παραδειγμα που φέρνεις θυμιζει περισσοτερο συγκριση αναμεσα σε Quadro 8000 και GT 1030. Προφανως το τι τιμη έχει η μια, δεν επηρεάζει το τι τιμη θα έχει άλλη. 3090 και 3060 ειναι πολυ πιο κοντα μεταξυ τους στο product stack και απευθύνονται στο ίδιο (με την πολυ γενικη εννοια) κοινο. Εξ'ου και οι φοβιες μου.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, jackess είπε

μεταξυ μας τωρα, αν δεν εχεις να τα παρεις μη τη παρεις. δε νομιζω να σας εβαλε κανεις πιστολι στο κροταφο να την αγορασετε

Τετοιες τιμες προκαλουν υστερικο γελιο. Ακομη και για τους εχοντες. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, intensobank είπε

Δεν μιλατε σοβαρα τωρα ετσι?

3000 ευρω για μια καρτα.

κατα.png

Untitled-1.jpg.641005e2de7c07dce28302e27cb3edfe.jpg

για δώσε λινκ... φτηνά την βρήκες βρε φίλε...

Δημοσ.

Νταξει κράζουν διάφοροι.

Σε ένα βαθμό έχουν δίκιο ίσως.

Αλλα ακόμη και σήμερα με μια rx 580 παιζει τα πάντα 1080p ανετοτατα.

Όποιος θέλει να παίζει 4κ και δεν ξέρω εγω τι αλλο ας τα σκάει.

• Like 2
Δημοσ.

Περα απο την πλακα τωρα εχουν ξεφυγει πολυ τα πραγματα δυστηχως.Η τιμωρια ειναι να μν παρει τπτ κανεις μας μεχρι να στρωσουν τα πραγματα σοβαρα τωρα οχι 3000 για μια καρτα ρε παιδια ελεος τοσους μηνες τωρα....δν εχω λογια απλα να περιγραψω την απογοητευση μου και οχι μονο για καρτες γενικα ολο το hardware οσο παει και γινεται πιο ασυμφορο,οπως ειπε και ενα παιδι απο τους 10 θα μεινουν 2 οποτε σιγα σιγα παει και η διασκεδαση στο πισι...

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Untitled-1.jpg.641005e2de7c07dce28302e27cb3edfe.jpg

για δώσε λινκ... φτηνά την βρήκες βρε φίλε...

Το και 56 λεπτά, με ξεπερνά, πραγματικά.

Vega 8/720p/Low settings και άγιος ο Θεός. Αν και αυτό είναι ακατόρθωτο,  πάμε CRT να ζήσουμε τις εμπειρίες των προγόνων μας.

IMG_20210521_194003.jpg.0dc2ea75e19da9e1a6fce50fff3b316c.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...