Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω που πρέπει να απευθυνθώ για να πάρω μια τέτοια άδεια ώστε να έρθει όχημα με αναβατοριο και να μεταφέρουμε κάποια πράγματα από το δώμα της ταράτσας στον δρόμο όπως και από την είσοδο στο δωμα της ταράτσας. 

Πρέπει να αποταθω στην δημοτική αστυνομία, στην τροχαία η στην τεχνική υπηρεσία του δήμου για άδεια κατάληψης οδοστρώματος; Έχω μπερδευτεί. Αναφέρομαι για δημο Αθηναίων. 

Δημοσ.

Είναι τόσο μικρός ο δρόμος που πρέπει να κλείσει; συνήθως αυτά τα οχήματα δεν είναι πολύ μεγάλα, σαν ένα κανονικό φορτηγάκι αγροτικό.

Η εταιρεία που θα το αναλάβει δεν ξέρει; δεν το έχει ξανακάνει; επίσης πολλές φορές αυτές οι δουλειές γίνονται Κυριακές που δεν έχει πολλή κίνηση.

Δημοσ.

Είμαστε γωνιακό κτίριο αλλά το όχημα θα πάει στον στενότερο δρόμο διότι ο μεγαλύτερος είναι διπλής κατεύθυνσης και θα γίνει μπάχαλο αν σταματήσει εκεί το όχημα, η κυκλοφορία είναι έντονη, στον στενό είναι πιο εύκολα τα πράγματα λόγω μικρότερης κυκλοφορίας, ο δρόμος θα κλείσει έτσι κι αλλιώς όπου σταματήσει το όχημα. 

Εταιρεία δεν έχω βρει ακόμα είμαι στην αρχη της αναζήτησης και ψάχνω προσφορές, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω να είμαι καλυμμένος επειδή είμαστε κέντρο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Είμαστε γωνιακό κτίριο αλλά το όχημα θα πάει στον στενότερο δρόμο διότι ο μεγαλύτερος είναι διπλής κατεύθυνσης και θα γίνει μπάχαλο αν σταματήσει εκεί το όχημα, η κυκλοφορία είναι έντονη, στον στενό είναι πιο εύκολα τα πράγματα λόγω μικρότερης κυκλοφορίας, ο δρόμος θα κλείσει έτσι κι αλλιώς όπου σταματήσει το όχημα. 

Εταιρεία δεν έχω βρει ακόμα είμαι στην αρχη της αναζήτησης και ψάχνω προσφορές, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω να είμαι καλυμμένος επειδή είμαστε κέντρο. 

Πιθανόν να προγραμματίζει και η ίδια η εταιρεία το κλείσιμο του δρόμου, καθώς θα το έχει ξανακάνει αρκετές φορές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Πιθανόν να προγραμματίζει και η ίδια η εταιρεία το κλείσιμο του δρόμου, καθώς θα το έχει ξανακάνει αρκετές φορές.

OK, θα τους ρωτήσω το συγκεκριμένο πράγμα αν το κάνουν αυτοί. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

45 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

OK, θα τους ρωτήσω το συγκεκριμένο πράγμα αν το κάνουν αυτοί. 

Αν μάθεις γράψτο κι εδώ. Ευθύνη έχει η εταιρία που δικό της όχημα θα κλείσει το δρόμο ή εσύ που τους προσέλαβες? γιατί κάποιος μπορεί να πει ότι εσύ τους προσελαβες για να κάνουν μια δουλειά, το πως θα την κάνουν είναι δικό τους θέμα.

Δημοσ.

Χρειάζεται σίγουρα να ενημερωθεί και η  τροχαία,  αλλά δεν ξέρω αν γίνεται αυτό μέσω του Δήμου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Αν μάθεις γράψτο κι εδώ. Ευθύνη έχει η εταιρία που δικό της όχημα θα κλείσει το δρόμο ή εσύ που τους προσέλαβες? γιατί κάποιος μπορεί να πει ότι εσύ τους προσελαβες για να κάνουν μια δουλειά, το πως θα την κάνουν είναι δικό τους θέμα.

Αυτό ακριβώς είναι που δεν γνωρίζω ούτε εγώ. Σε μετακόμιση πριν 10 χρόνια ρωτήσαμε τον υπεύθυνο που ήρθε να δει τον χώρο τι θα γίνει με το κλείσιμο του δρόμου και μου λέει κάπως ασαφως ότι δεν υπάρχει θέμα και το πολύ πολύ θα ζητήσουμε άδεια. Την ημέρα της μετακόμισης όταν ήρθε ο άλλος με το γερανοφόρα μας λέει ξεκάθαρα δεν μπορώ να κλείσω τον δρόμο αν δεν έχετε άδεια θα μου αφαιρέσουν τις πινακίδες και την άδεια του οχήματος. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ψάχνω που πρέπει να απευθυνθώ για να πάρω μια τέτοια άδεια ώστε να έρθει όχημα με αναβατοριο και να μεταφέρουμε κάποια πράγματα από το δώμα της ταράτσας στον δρόμο όπως και από την είσοδο στο δωμα της ταράτσας. 

Πρέπει να αποταθω στην δημοτική αστυνομία, στην τροχαία η στην τεχνική υπηρεσία του δήμου για άδεια κατάληψης οδοστρώματος; Έχω μπερδευτεί. Αναφέρομαι για δημο Αθηναίων. 

https://www.cityofathens.gr/node/12887

ε. Τμήμα Αδειοδοτήσεων

Επεξ/σία από kakofonixx
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Εντωμεταξύ αν βάλεις δύο κάδους να κλείσουν τον δρόμο, δεν θα ασχοληθεί κανείς.

Κλασικός Ελληναρας, κάνω ότι θέλω χωρίς άδεια ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!

Δημοσ.

Από την τροχαία παίρνεις την άδεια για να κλείσεις το δρόμο όχι από τον δημο,εγώ τουλάχιστον από εκεί πήρα όταν έκανα μετακόμιση.Να ξέρεις ότι αν περνάει αστικό λεωφορείο από το δρόμο αυτά είναι δύσκολο να παρεις άδεια .

• Thanks 1
Δημοσ.

Απο τροχαία αν κλείνεις δρόμο,απο δήμο αν κλείνεις πεζοδρόμιο.Ο καθενας εχει τις αρμοδιότητες  και τις περιοχές ευθύνης του.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πριν κάνα μήνα έπρεπε να κάνω κάτι οικοδομικές εργασίες (μπετά). Δευτέρα ρίχναμε μπετά, Παρασκευή μεσημέρι με παίρνει ο οδηγός της εταιρείας και μου λέει, ότι θα χρειαστεί να κλείσει τον δρόμο, να ενημερώσω τροχαία. Παίρνω τηλ. τροχαία, δεν απαντούσε κανείς στέλνω mail/fax, με παίρνουν Σάββατο βράδυ που το είδαν και δήλωσαν αναρμόδιοι και ότι αρμόδιος είναι ο δήμος. Τελικά δεν πήγα καν στον δήμο γιατί τελικά ο οδηγός έλεγε παπαριές και ο δρόμος δεν χρειάστηκε να κλείσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...