eskimoos Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν καθώς ποτέ δεν είχα βγάλει. Σε περίπτωση εκδοσης πιστωτικής κάρτας σε τράπεζα (eurobank). Aποτι λένε βγαινει χωρίς κάποια συνδρομή για τον πρώτο χρόνο. Αν δεν την χρησιμοποιήσω καθολου και θέλω να την ακυρώσω μετά από 2-3 μήνες η διαδικασία γενικά ακύρωσης πιστωτικης είναι εύκολη? απλά την ζητάς και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να την ακυρώσουν η σου σπανε τα ουμπαλα μέχρι να το κάνουν? Επίσης έστω ότι εκδοθεί η καρτα, μου την στείλουν αλλά δεν πάω να την ενεργοποιήσω, αυτό σημαίνει ότι μέχρι να το κάνω η πιστωτική δεν υφίσταται και είναι σαν να μην υπάρχει? Οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθώ και με ακυρώσεις? 1
Mr_Terror Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Η ακυρωση γινεται ευκολα πηγαίνοντας σε ενα καταστημα της τραπεζας.Δεν ξερω αν μπορει να γινει και μεσω τηλεφωνου λογο κοβιτ. Απο την ωρα που εχει εκδοθει καρτα στο ονομα σου,ενεργοποιημενη η οχι αν δεν την θες πρεπει να την ακυρωσεις.
SB_1957 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 34 λεπτά πριν, eskimoos είπε Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν καθώς ποτέ δεν είχα βγάλει. Σε περίπτωση εκδοσης πιστωτικής κάρτας σε τράπεζα (eurobank). Aποτι λένε βγαινει χωρίς κάποια συνδρομή για τον πρώτο χρόνο. Αν δεν την χρησιμοποιήσω καθολου και θέλω να την ακυρώσω μετά από 2-3 μήνες η διαδικασία γενικά ακύρωσης πιστωτικης είναι εύκολη? απλά την ζητάς και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να την ακυρώσουν η σου σπανε τα ουμπαλα μέχρι να το κάνουν? Επίσης έστω ότι εκδοθεί η καρτα, μου την στείλουν αλλά δεν πάω να την ενεργοποιήσω, αυτό σημαίνει ότι μέχρι να το κάνω η πιστωτική δεν υφίσταται και είναι σαν να μην υπάρχει? Οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθώ και με ακυρώσεις? Η ακύρωση σημαίνει και επιστροφή της κάρτας. Οπότε πρέπει να πας σε κατάστημα της τράπεζας! 1
Nabuko Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 52 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Η ακύρωση σημαίνει και επιστροφή της κάρτας. Οπότε πρέπει να πας σε κατάστημα της τράπεζας! Δεν ισχύει. Την ακυρώνεις τηλεφωνικά και μετά την καταστρέφεις μόνος σου 5 1
SB_1957 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Δεν ισχύει. Την ακυρώνεις τηλεφωνικά και μετά την καταστρέφεις μόνος σου Στην εθνική πάντως μας ζήτησαν να πάμε από το κατάστημα για τη διαδικασία της ακύρωσης και φυσικά έπρεπε να παραδώσουμε και τις κάρτες τις οποίες κατέστρεψε ο υπάλληλος μπροστά μας! Μάλλον κάθε τράπεζα έχει το δικό της σύστημα!
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 είχα μια πιστωτική eurobank,έβαζα ότι μπορούσα και ξαφνικά χθες χάνεται από την εφαρμογή,πάω να τη βάλω στο μηχάνημα και λέει άκυρη και μου την κράτησε. Πώς ακυρώθηκε;
Hik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Αν δεν πληρώνεις το ελάχιστο ποσό που απαιτείται μπορεί να στην ακυρώσουν. Κανονικά αν ξαναπλήρωνες μπορεί να εμφανιζόταν. Από τη στιγμή που στην κράτησε πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα υποχρεωτικά.
takoulou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, moumias είπε είχα μια πιστωτική eurobank,έβαζα ότι μπορούσα και ξαφνικά χθες χάνεται από την εφαρμογή,πάω να τη βάλω στο μηχάνημα και λέει άκυρη και μου την κράτησε. Πώς ακυρώθηκε; Τι εννοείς ότι μπορούσες; Πόσα χρήματα οφείλεις εκεί; Πλήρωνες κανονικά τις οφειλές σου;
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, moumias είπε είχα μια πιστωτική eurobank,έβαζα ότι μπορούσα και ξαφνικά χθες χάνεται από την εφαρμογή,πάω να τη βάλω στο μηχάνημα και λέει άκυρη και μου την κράτησε. Πώς ακυρώθηκε; Πιθανότατα το "ότι μπορούσες" δεν ήταν αρκετό. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθύνσου στην τράπεζα, εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, moumias είπε Ούτε καν με ενημέρωσαν. Ντροπή τους.
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, moumias είπε είχα μια πιστωτική eurobank,έβαζα ότι μπορούσα και ξαφνικά χθες χάνεται από την εφαρμογή,πάω να τη βάλω στο μηχάνημα και λέει άκυρη και μου την κράτησε. Πώς ακυρώθηκε; Πήγες να κάνεις ανάληψη για να την πληρώσεις? 🥴
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Είχα βάλει λεφτά πριν 10 μέρες και πήγα να δω τι γίνεται στο ΑΤΜ αφού ξαφνιάστηκε από την εφαρμογή.
vagstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μόλις ακύρωσα την Miles & More της Πειραιώς λίγο πριν λήξει το 1ο δωρεάν έτος. Ενώ έκλεισα 2 τηλεφωνικά ραντεβού κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, τηλεφώνησα εγώ στην Πειραιώς και μία πολύ ευγενική υπάλληλος αφού με ρώτησε γιατί θέλω να την διακόψω μου είπε πως μπορεί να μου προσθέσει 3000 μίλια επιπλέον για να την κρατήσω. Αλλά επειδή δεν την χρησιμοποίησα καθόλου (λόγω άλλης πιστωτικής, της Aegean) της είπα όχι. Απλά την ακύρωσε και μου είπε αν θέλω να την καταστρέψω εγώ. Οπότε στην Πειραιώς κάνεις διακοπή σε 1 λεπτό (πέρα από την συζήτηση μπας και την κρατήσεις) μέσω τηλεφώνου και δεν χρειάζεται να την επιστρέψεις ή να την καταστρέψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα