panos44 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, aekfc212 είπε Καμια αποψη για τα epic react flyknit 2 υπαρχει; κυρίως σε πολυωρο περπατημα θα χρησιμοποιηθουν για αντικατασταση των ultraboost 4 Είναι "αφρός"! Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι έχουν σαν υλικό κατασκευής πανί δεν έχει καμία στήριξη. Φαίνεται σαν να πατάω θεόστραβα λόγω αυτού. ήμουν λάτρης των lunarglide ή κάπως έτσι.
aekfc212 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, panos44 είπε Είναι "αφρός"! Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι έχουν σαν υλικό κατασκευής πανί δεν έχει καμία στήριξη. Φαίνεται σαν να πατάω θεόστραβα λόγω αυτού. ήμουν λάτρης των lunarglide ή κάπως έτσι. Νομιζω ειναι σαν πλεκτα αυτα εξου και το knit και αποτι διαβασα πιο σφιχτο από των boost. Τα παπουτσια προοριζονται για την γυναικα που σαν αγαπημενο παπουτσι είχε το lunarglide 7.
@ngelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Αγόρασα. Λέει ότι θα έρθουν στις 8 Ιουνίου. Έρχονται ακριβώς στην ημερομηνία ή μπορεί να έρθουν και νωρίτερα; Με ποια μεταφορική έρχονται;
panos7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, @ngelos είπε Αγόρασα. Λέει ότι θα έρθουν στις 8 Ιουνίου. Έρχονται ακριβώς στην ημερομηνία ή μπορεί να έρθουν και νωρίτερα; Με ποια μεταφορική έρχονται; UPS Ναι ερχονται στην ημερα που λενε. ισως και λιγο νωριτερα. Θα το δεις και στο tracking 1
aekfc212 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Εμενα μου ηταν να ερθει για τις 7 του μηνα και οταν πηγε στην ups μου εβγαλε για 1η του μηνα οποτε μπορει και να ερθει πιο γρηγορα. 1
Sebu Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, aekfc212 είπε Καμια αποψη για τα epic react flyknit 2 υπαρχει; κυρίως σε πολυωρο περπατημα θα χρησιμοποιηθουν για αντικατασταση των ultraboost 4 Τα ειχα μεχρι που τα "ελιωσα" απο τα καλυτερα αθλητικα που ειχα ποτε. Απλα στο τελος ο πατος ειχε γινει σλικ και ηταν επικινδυνο σε βρεγμενο ή "γυαλι" πεζοδρομια. Γενικά δεν είχε αρκετα ανθεκτικο πατο. Αλλα πολυ ελαφρυ και αναλαφρη αισθηση.
aekfc212 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Περιπου ποσο καιρο ηταν σε ανεκτη κατασταση η σολα;
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Τα παρακατω τα εχει κανεις? https://www.skroutz.gr/s/27342860/Nike-React-Infinity-Run-Flyknit-2-CT2357-003.html?from=sku_color_variations
billpao Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, aekfc212 είπε Καμια αποψη για τα epic react flyknit 2 υπαρχει; κυρίως σε πολυωρο περπατημα θα χρησιμοποιηθουν για αντικατασταση των ultraboost 4 Τα έχω πάρει από την αντίστοιχη περσινή προσφορά (μαζί με τα joyride). Δεν τα φοράω κάθε μέρα καί έχουν αντέξει μια χαρά. Σε καθημερινή χρήση μπορεί να τα είχαν φτύσει. Τα φοράω όταν πάω περπάτημα στο βουνό συνήθως και είμαι υπερ ικανοποιημένος. Αν τα βρεις σε καλη τιμή χτυπά τα. Προσοχή όμως, πάρτα στάνταρ μισό νούμερο μεγαλύτερο από ότι φοράς συνήθως. Ultraboost δεν έχω φορέσει ποτέ, οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από billpao
Sebu Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, aekfc212 είπε Περιπου ποσο καιρο ηταν σε ανεκτη κατασταση η σολα; Στο 6μηνο τα ειχε φτυσει αλλα δεν ειναι μετρο συγκρισης γιατι εκανα πολλα χλμ εκεινο το διαστημα και τα ειχα καταβολευτει. Ειδικα αυτο που εμπαιναν σαν καλτσα και αγκαλιαζαν το ποδι φανταστικη αισθηση. Και αρκετα ελαφρυα εξαιτιας αυτου. Δεν θα μετανιωσεις την αγορα πιστευω. Αν τα ξαναεβρισκα στα 60 ευρω που τα ειχα παρει θα τα ξαναχτυπαγα να υπαρχουν.
aekfc212 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 62€ βγηκαν και οντως τα πηρα μισο νουμερο μεγαλυτερα.χιλιομετρα θα κανουν αρκετα. Ελπίζω να βγαλουν πανω απο χρονο με δυο να ειναι το τελειο. Εγω προσωπικα τα κραταω αρκετα τα δικα μου αλλα ο παπουτσοφαγος η γυναικα τα κανει κουρελια. 1
Glikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Παιδιά στα Nike MD Runner 2 τι νούμερο προτείνετε? Τα έχει κανείς? Διαβάζω ότι έχουν στενή γραμμή γενικά. Να αναφέρω ότι στα Nike είμαι 45.5, πχ τα Internationalist Mid στο νούμερο αυτό είναι μια χαρά. https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-md-runner-2-b9cnGh/749794-010
Sebu Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, aekfc212 είπε 62€ βγηκαν και οντως τα πηρα μισο νουμερο μεγαλυτερα.χιλιομετρα θα κανουν αρκετα. Ελπίζω να βγαλουν πανω απο χρονο με δυο να ειναι το τελειο. Εγω προσωπικα τα κραταω αρκετα τα δικα μου αλλα ο παπουτσοφαγος η γυναικα τα κανει κουρελια. Κριμα που δεν παιξαν τα αντρικα τωρα τοσο χαμηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις