achisael Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 2021 και πληρωμή με αντικαταβολή.. Τι φοβάστε μην σας φαίνεται τα λεφτα η Nike? Η αντικαταβολή τι εξασφαλίζει ακριβώς? Επίσης το βλεπω και σε αγγελίες. Ο αλλος μπορεί να στείλει μια ωραιότατη πέτρα... κόψτε την καραμελα.. Ευχαριστώ φίλε που το ανέβασες... Τσίμπησα 2 φανέλες liverpool...✌👌🥳 1
thewildones Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Αγοράζω χρόνια από το Site τους χωρίς κανένα πρόβλημα, 60 ημέρες επιστροφή, επίσης μεγάλη υπόθεση, επέστρεψα παπούτσια που τελικα δε μου άρεσαν 1,5 μήνα μετά!
drade Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Είναι η ιδέα μου ή αργεί εξαιρετικά πολύ η ιστοσελίδα τους; Μου θύμισε εκπτώσεις στην Adidas.
christakos07 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, thewildones είπε Αγοράζω χρόνια από το Site τους χωρίς κανένα πρόβλημα, 60 ημέρες επιστροφή, επίσης μεγάλη υπόθεση, επέστρεψα παπούτσια που τελικα δε μου άρεσαν 1,5 μήνα μετά! Χρησιμοποιημένα; 😐
xphobus Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Nike 90 leather από 139-> 97€ Αυτό και το Air Force 1 είναι το κλασικό δερμάτινο sneaker , άμα δείτε τι κυκλοφορεί στα μαγαζιά με παπούτσια , στη ουσία είναι απομίμηση αυτών των δυο για παπούτσι πάντα Nike 🙌
d4mage Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/5/2021 στις 12:49 ΜΜ, christakos07 είπε Αντικαταβολή για ποιον ακριβώς λόγο; Προσπαθώ να το κατανοήσω, πραγματικά. Τι δεν κατανοήεις απ`το το ότι μπορείς να διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου μέχρι να παραλάβεις και να πληρώσεις το πακέτο τη στιγμή που θα σου χτυπήσουν το κουδούνι; Τις περισσότερες φορές τα πακέτο καθυστερούν παραπάνω από τον αναμενόμενο χρόνο. 21 ώρες πριν, achisael είπε 2021 και πληρωμή με αντικαταβολή.. Τι φοβάστε μην σας φαίνεται τα λεφτα η Nike? Η αντικαταβολή τι εξασφαλίζει ακριβώς? Επίσης το βλεπω και σε αγγελίες. Ο αλλος μπορεί να στείλει μια ωραιότατη πέτρα... κόψτε την καραμελα.. Ευχαριστώ φίλε που το ανέβασες... Τσίμπησα 2 φανέλες liverpool...✌👌🥳 Ποιος θα κάτσει να σου απαντήσει το "ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ" όταν γράφεις αυτές τις αρμλούμπες περί πακέτων και πέτρες; Πιστεύεις δηλαδή πως στην αντικαταβολή ελέγχει κάποιος το δέμα; Προφανώς και θα επιλέξεις αντικαταβολή για πολλούς λόγους εκτός από τον παραπάνω που έγραψα άλλα δεν αξίζει να το αναλύσουμε παραπάνω... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από d4mage
achisael Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, d4mage είπε Τι δεν κατανοήεις απ`το το ότι μπορείς να διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου μέχρι να παραλάβεις και να πληρώσεις το πακέτο τη στιγμή που θα σου χτυπήσουν το κουδούνι; Τις περισσότερες φορές τα πακέτο καθυστερούν παραπάνω από τον αναμενόμενο χρόνο. Ποιος θα κάτσει να σου απαντήσει το "ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ" όταν γράφεις αυτές τις αρμλούμπες περί πακέτων και πέτρες; Πιστεύεις δηλαδή πως στην αντικαταβολή ελέγχει κάποιος το δέμα; Προφανώς και θα επιλέξεις αντικαταβολή για πολλούς λόγους εκτός από τον παραπάνω που έγραψα άλλα δεν αξίζει να το αναλύσουμε παραπάνω... Δεν αξίζει να αναλύσουμε γιατί μάλλον κατάλαβες , άσε καλύτερα να μην πω. Καληνύχτα. Εδώ ειναι φορουμ δεν θα κρίνεις εσύ αν λέω αρλούμπες. Γκεγκε? Αντε για ύπνο.
d4mage Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, achisael είπε Δεν αξίζει να αναλύσουμε γιατί μάλλον κατάλαβες , άσε καλύτερα να μην πω. Καληνύχτα. Εδώ ειναι φορουμ δεν θα κρίνεις εσύ αν λέω αρλούμπες. Γκεγκε? Αντε για ύπνο. Ωραίο λεξιλόγιο. Έξαλλος είσαι 😄 Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από d4mage
thewildones Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Τα συγκεκριμένα , όχι, γιατί τα κράτησα στο σπίτι να δω αν τελικά μου αρέοσυν, οπότε αλλαξα γνώμη και τα γύρισα, αλλά σε άλλο ζευγάρι που τα χρησιμοποίησα και μου ξεφούσκωσε η αερόσολα χωρίς να τα έχω τρυπήσει, τα επέστρεψα και πήρα επιστροφή χρημάτων μετά από 9 μήνες από την αγορά! Έχουν εξαιρετικό support-after sales service, δεν έχω κανένα παράπονο εδώ και χρόνια αγορών.
Vincanity Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 +1 και εμένα μου έχουν επιστρέψει τα χρήματα μετά από επιστροφή παπουτσιου 2 φορές μάλιστα όπου ξεκόλησε η σόλα μετα από 2 μήνες χρήσης... έχουν φοβερή υποστήριξη για ότι θέλει ο αγοραστής
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι και φοβερή προσφορά σαν και άλλες που έχει βγάλει πέρυσι που ήταν με έκπτωση, πάνω σε έκπτωση, αλλα ΟΚ. Πήρα μια παντόφλα που ούτως ή αλλως ήθελα! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από sphinxgr
dazed Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Οχι και φοβερή προσφορά σαν και άλλες που έχει βγάλει πέρυσι που ήταν με έκπτωση, πάνω σε έκπτωση, αλλα ΟΚ. Πήρα μια παντόφλα που ούτως ή αλλως ήθελα! Και τωρα ισχυει η εκπτωση πανω σε εκπτωση
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, dazed είπε Και τωρα ισχυει η εκπτωση πανω σε εκπτωση Ναι. Αλλά έχει σε ελάχιστα είδη, χαμηλές εκπτώσεις. Όχι τις εκπτώσεις που είχε σε σχεδόν όλα τα είδη παλίοτερα 1
HERTHAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Kριμα που δεν υπαρχει η επιλογη της αντικαταβολης. Ισως να την αφαιρεσαν γιατι οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο post να υπηρχαν προβληματα με τις μεταφορικες. Ολες τι αγορες τις κανω με αντικαταβολη γιατι ειναι ο ευκολοτερος τροπος για εμενα.Ελπιζω να την ξαναβαλουν για να μπορουμε να παραγγελνουμε οσοι χρησιμοποιουμε αυτον τον τροπο πληρωμης.
frap73 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παραγγελία δύο ζευγάρια παπούτσια, τη σπάσανε... Το ένα που έρχεται το έστειλαν με UPS Standard. Αν και το δέυτερο το στείλουν αντίστοιχα, μάλλον ισχύει το 5-7 εργάσιμες αποστολή και ίσως η αρχική εκτίμηση που μου έδωσε στην παραγγελία (8 Ιουνίου) να έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μιας και το δεύτερο ζευγάρι θα καθυστερήσει κάπως. Θα δείξει. edit: Έδωσε tracking και για τη δεύτερη αποστολή, πάλι UPS Standard. Κατά τα φαινόμενα λοιπόν θα έρθουν αρκετά πριν την εκτίμηση :) Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από frap73
Προτεινόμενες αναρτήσεις