Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα απο το ΑΤ χολαργου με 2 φωτο να σου βγαλω καινουργια σε 10 λεπτα, με δηλωση απωλειας...εχει ενα παραβολο 75.  

Και στο κεπ γινεται αλλα θα περιμενεις κανα 2μηνο...σου δινουν χαρτι απωλειας να κινεισαι.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Ελα απο το ΑΤ χολαργου με 2 φωτο να σου βγαλω καινουργια σε 10 λεπτα, με δηλωση απωλειας...εχει ενα παραβολο 75.  

Και στο κεπ γινεται αλλα θα περιμενεις κανα 2μηνο...σου δινουν χαρτι απωλειας να κινεισαι.

Αλλαγή ταυτότητας λόγω κλοπής 75€;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και που τις βγάζουν; !!!!!

Πέρσι που έβγαλε η μια μου κόρη την έβγαλε σε 15 λεπτά σε αστυνομικό τμήμα.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, smpt είπε

και που τις βγάζουν; !!!!!

Τ.Α.

7 λεπτά πριν, smpt είπε

Πέρσι που έβγαλε η μια μου κόρη την έβγαλε σε 15 λεπτά σε τμήμα ασφαλείας.

fixed

Δημοσ.

Τίποτα δνε μπορεί να κάνει. Εδώ καθημερινά ζητάνε στο Δημόσιο και σε άλλες υπηρεσίες φωτοτυπία τη ταυτότητα και άλλα πολλά προσωπικά στοιχεία. Μη σε ανησυχεία αυτό.

Από ξενοδοχεία, και άλλα πολλά. Δεν δίνουν τόσο απλά οι τράπεζες δάνειο, άσε που δεν υπάρχει ΜΙΑ για να δώσουν, και θα δώσουν επειδή έδωσες τον αριθμό ταυτότητας σου? Κανείς δεν ασχολείται

Δημοσ.

Παιδια,μην συγχεετε πραγματα οπως οτι πολλα ξενοδοχεια εχουν την ταυτοτητα μου και δεν μου εχει συμβει τπτ.Και εγω εχω δωσει τα στοιχεια της χρεωστικης μου στην Anytime και σε 20 ακομα μαγαζια,τπτ δεν εχει συμβει μεχρι τωρα.Θα ειναι το ιδιο αν δωσω τα στοιχεια της χρεωστικης μου σε εναν Νιγηριανο πχ?Το θεμα ειναι ποιος εχει τα στοιχεια σου.Αυτο το λεω μονο και μονο για να προσεχουν οσοι δεν το εχουν και πολυ με τις αγορες απο το ιντερνετ και την τεχνολογια γενικοτερα.Απο την αλλη,TS,μην το σκεφτεσαι καν,τιποτα δεν μπορει να σου κανει καποιος με την ταυτοτητα σου.Απολυτως τπτ.

Πες πχ οτι την πλαστογραφει και αλλαζει την φωτογραφια και βαζει την μουρη του με τα δικα σου στοιχεια ομως,παει σε ενα μαγαζι που νοικιαζουν αμαξια και αφου νοικιασει ενα παει και κανει μια ληστεια και σκοτωνει και 2-3.Ολα αυτα σε αλλη χωρα.Εσυ λες να πιστεψουν οτι σηκωθηκες στα καλα καθουμενα,πηγες σε αλλη χωρα,εκανες ληστεια και φονο και γυρισες στην χωρα σου (χωρις στοιχεια οτι ταξιδεψες) και ολα αυτα γιατι ετσι στην βαρεσε.Οχι,θα πιστεψουν πολυ ευκολα οτι στην εκλεψαν και τα εκαναν ολα αυτα.Να σε χρεωσει λεφτα με καποιο τροπο δεν γινεται οποτε το ξεχνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...