Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια βλακεια... ηθελα να αγορασω κατι απο aliexpress και νομιζα πως ηθελε να εγραφτω στην υπηρεσια  alipay και ζηταγε αριθμο ταυτοτητας και φωτογραφιες απο την ταυτοτητα... τι ζημια μπορει να παθω? θα παω να την αλλαξω απο Δευτερα για σιγουρια αλλα πειτε μου να ξερω... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ooffff είπε

Εκανα μια βλακεια... ηθελα να αγορασω κατι απο aliexpress και νομιζα πως ηθελε να εγραφτω στην υπηρεσια  alipay και ζηταγε αριθμο ταυτοτητας και φωτογραφιες απο την ταυτοτητα... τι ζημια μπορει να παθω? θα παω να την αλλαξω απο Δευτερα για σιγουρια αλλα πειτε μου να ξερω... 

Τον αριθμό ταυτότητας και τις φωτογραφίες σε ποιον τις έστειλες; Στο aliexpress η σε κάποιον τρίτο; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Τον αριθμό ταυτότητας και τις φωτογραφίες σε ποιον τις έστειλες; Στο aliexpress η σε κάποιον τρίτο; 

aliexpress αλλα λενε πως δεν λειτουργει πια το  alipay ουσιαστικα ειναι σαν την paypal αλλα του aliexpress δεν εχω βαλει καρτα τραπεζης ή τιποτα τετοιο απλα θελω να ξερω αμα θα παθω ζημια αμα γνωριζουν αυτον τον αριθμο.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν κινδυνεύεις σε τίποτα. Ειδικά αν ο άλλος βρίσκεται στο εξωτερικό τι να σου κάνει μόνο με έναν αριθμό ταυτότητας; Δεν μπορεί να κανει κάτι. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Η γνώμη μου είναι ότι δεν κινδυνεύεις σε τίποτα. Ειδικά αν ο άλλος βρίσκεται στο εξωτερικό τι να σου κάνει μόνο με έναν αριθμό ταυτότητας; Δεν μπορεί να κανει κάτι. 

χμμμ δεν ξερω εχω ακουσει πως μπορει να φτιαξει πιστωτικες καρτες ή ακομα να παρει και δανειο εχω φρικαρει λιγο.. ελπιζω να εχεις δικιο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ooffff είπε

χμμμ δεν ξερω εχω ακουσει πως μπορει να φτιαξει πιστωτικες καρτες ή ακομα να παρει και δανειο εχω φρικαρει λιγο.. ελπιζω να εχεις δικιο.

Καλά μην τρελαθούμε. Εδώ δάνειο δίνουν με το ζόρι. 

Πιστωτική θέλει ταυτότητα εκκαθαριστικό για το ΑΦΜ λογαριασμούς και να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα για να πληρώνεις. Δάνειο χρειάζεσαι και πολλά άλλα στοιχεία, και μιλάμε πάντα για κάποιον από το εξωτερικό που αν είναι θα έχει την ταυτότητα. 

Τώρα αν μου πεις ότι κάποιος Έλληνας έχει ταυτότητα μαζί με το ΑΦΜ και άλλα στοιχεία, εκεί αυξάνεται η πιθανότητα ρίσκου και αλλάζει το θέμα. 

Δημοσ.

Να ηταν κανα διαβατηριο παιζει να ειχες θεμα. Με την ταυτοτητα που αντιγραφεται πανευκολα δεν εχεις θεμα. Αν παρολα αυτα αγχωνεσαι αλλαξε την να σου φυγει η ιδεα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καλά μην τρελαθούμε. Εδώ δάνειο δίνουν με το ζόρι. 

Πιστωτική θέλει ταυτότητα εκκαθαριστικό για το ΑΦΜ λογαριασμούς και να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα για να πληρώνεις. Δάνειο χρειάζεσαι και πολλά άλλα στοιχεία, και μιλάμε πάντα για κάποιον από το εξωτερικό που αν είναι θα έχει την ταυτότητα. 

Τώρα αν μου πεις ότι κάποιος Έλληνας έχει ταυτότητα μαζί με το ΑΦΜ και άλλα στοιχεία, εκεί αυξάνεται η πιθανότητα ρίσκου και αλλάζει το θέμα. 

οκ ευχαριστω που μου τα εξηγησες για να ξερω.

2 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Να ηταν κανα διαβατηριο παιζει να ειχες θεμα. Με την ταυτοτητα που αντιγραφεται πανευκολα δεν εχεις θεμα. Αν παρολα αυτα αγχωνεσαι αλλαξε την να σου φυγει η ιδεα.

Ναι καταλαβα, απλα οπως λες και εσυ ισως να την αλλαξω να μου φυγει σαν ιδεα δεν ξερω.. απλα ρωταω για να μαθω.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ooffff είπε

να σου υποκλέψει τη ζωή ολάκερη

(και τούτο.. διόλου ως αστείο να μην μου το εκλάβεις)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Froskeas είπε

να σου υποκλέψει τη ζωή ολάκερη

(και τούτο.. διόλου ως αστείο να μην μου το εκλάβεις)

Με εναν αριθμο ταυτοτητας μονο? δεν ειναι λιγο υπερβολικο? ιδαιτερα αμα δεν εχουν τα αντιγραφα μαζι τους και δεν εχουν ΑΦΜ κτλπ..

2 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Το αλι κανει κερδη δις ...δεν εχει αναγκη απατες. Δεν ρισκαρουν την φημη τους. 

αυτο πιστευω και εγω... 

Δημοσ.

Απαντηση μπατσου ασφαλιτη οταν πηγα πανικοβλητος βραδυ να δηλωσω απωλεια ταυτοτητας..

Ελα σε δυο μερες με δυο φωτογραφίες να δηλωσεις απωλεια και ταυτοχρονα να βγαλουμε καινούργια.

Και αν την βρει καποιος.

Δεν μπορει να κανει τιποτα με  μια ταυτοτητα αντε φυγε βραδιατικα και ελα μεθαυριο

Ευτυχώς την αλλη μερα την βρηκα στο σπιτι.

Δημοσ.

10κάδες ξενοδοχεία που έχω διανυκτερευσει και δεκάδες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν φωτοτυπία της ταυτότητας μου. Ακόμα δεν μου συνέβει τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

Απαντηση μπατσου ασφαλιτη οταν πηγα πανικοβλητος βραδυ να δηλωσω απωλεια ταυτοτητας..

Ελα σε δυο μερες με δυο φωτογραφίες να δηλωσεις απωλεια και ταυτοχρονα να βγαλουμε καινούργια.

Και αν την βρει καποιος.

Δεν μπορει να κανει τιποτα με  μια ταυτοτητα αντε φυγε βραδιατικα και ελα μεθαυριο

Ευτυχώς την αλλη μερα την βρηκα στο σπιτι.

Α ωραια σε ευχαριστω που μοιραστηκες την ιστορια σου.. και ηρεμησες και εμενα :P

38 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

10κάδες ξενοδοχεία που έχω διανυκτερευσει και δεκάδες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν φωτοτυπία της ταυτότητας μου. Ακόμα δεν μου συνέβει τίποτα.

Οντως ειναι και αυτο! Τσαμπα ανησυχω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ooffff είπε

και να αλλάξεις ταυτοτητα τι θα πετύχεις;Τα εχουν στα στοιχεία σου.

Θα πεις ότι την έχασες;Ψεμματα;

Ξεκόλλα και τιποτα δεν θα γίνει.Περα απο μάθημα να μην δίνεις ετσι ευκολα τα στοιχεία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...