nikos73 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα Της τελευτές ημέρες όταν ανοίγω το pc δουλεύει στο τέρμα χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή ανοιχτοί Μόλις ανοίγω το task manager να δω τι είναι αυτό που ζορίζει το pc άμεσος επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα Δεν θυμάμαι εάν αυτό ξεκίνησε πριν από το update τον windows η μετα και δεν ξερό πως και αν πρέπει να σβήσω το τελευταίο update 7 λεπτά πριν, nikos73 είπε Παιδιά καλησπέρα Της τελευτές ημέρες όταν ανοίγω το pc δουλεύει στο τέρμα χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή ανοιχτοί Μόλις ανοίγω το task manager να δω τι είναι αυτό που ζορίζει το pc άμεσος επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα Δεν θυμάμαι εάν αυτό ξεκίνησε πριν από το update τον windows η μετα και δεν ξερό πως και αν πρέπει να σβήσω το τελευταίο update Μάλλον σε λάθος κατηγορία το έβαλα αν μπορεί κάποιος να το μεταφέρει στο σωστό σημείο ευχάριστο Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από nikos73
aetos1988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Για αρχή κάνε μια σάρωση με το malwarebytes https://www.malwarebytes.com/ . 4
triplex1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Το εχω συναντησει , κανε εκκαθαριση δισκου απο τα εργαλεια των windows και τσεκαρε το windows update , στειλτο στον διαολο και με το επομενο θα στρωσει , δεν χανεις τιποτα μη το φοβασαι Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από triplex1
nikos73 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ευχάριστο πολύ για τη βοήθεια το πρόβλημα λύθηκε με το malwarebytes 2 1
kosegdit Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Καλημέρα super Mario. Υπήρχε malware τελικά? Το βρήκε με την free έκδοση και καθάρισες?
nikos73 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Με την free έκδοση βρήκε αρκετά μάλλον από ένα πρόγραμμα που είχα κατεβάσει από torrent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα