Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft αποσύρει επιτέλους τον Internet Explorer το 2022

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και να φανταστείτε, κάποιο πανεπιστήμιο της Ελλάδος που φημίζεται ότι και καλά έχει το καλύτερο τμήμα πληροφορικής στην Ελλάδα, έχει τόσο κακογραμμένο rendezvous για τα εργαστήρια και τις ασκήσεις, που δεν μπορείς να μπεις χωρίς Internet Explorer (ούτε ο Edge δουλεύει)...

Άκυρο αλλά τεσπααααααααααααααα............................................................................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς έχω τα vintage μηχανήματα και το PCem για να μπαίνω στο Internet, αναπολώντας τα ανέμελα προεφηβικά, εφηβικά και νεανικά μου χρόνια...

Από τον Νοέμβρη του 1997, μαθητής Τρίτης Γυμνασίου με πρόσβαση στο Internet στον ταπεινό 386 (DX 25 MHz με Cyrix 387, 8 MB RAM 528 MB HDD, CD ROM 4x, SB 16 Clone)...

Internet Εxplorer 4 στα Windows 3.11 τότε και κάποιες φορές με Netscape Navigator 3!!!

• Like 1

52 λεπτά πριν, Black Flag είπε

Ευτυχώς έχω τα vintage μηχανήματα και το PCem για να μπαίνω στο Internet, αναπολώντας τα ανέμελα προεφηβικά, εφηβικά και νεανικά μου χρόνια...

Από τον Νοέμβρη του 1997, μαθητής Τρίτης Γυμνασίου με πρόσβαση στο Internet στον ταπεινό 386 (DX 25 MHz με Cyrix 387, 8 MB RAM 528 MB HDD, CD ROM 4x, SB 16 Clone)...

Internet Εxplorer 4 στα Windows 3.11 τότε και κάποιες φορές με Netscape Navigator 3!!!

και εγώ ρε φίλε έχω κρατήσει τις τσακμακόπετρες μου από παλιά να ανάβω την φωτιά μου 

σαν τις τσακμακόπετρες δεν έχει 

αλλά πήγα και έδωσα της μυλόπετρες μου και πάω και αγοράζω ψωμί έτοιμο πως την έκανα τέτοια μακακία 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Options του IE που είναι μοναδικά για το pc, λειτουργίες όπως επιλογή  SSL /TLS versions etc…

τι θα απογίνουν ;

Επεξ/σία από Neutraliser

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω το νέο καρκίνο της μικρομαλακής στις ρυθμίσεις εκεί που βγήκε ένα νέο μενού εκεί που λέει είσοδος στο onedrive και rewards κλπ με τη νέα αναβάθμιση? 

Είναι από τα καλύτερα browser με το οποίο μπορείς να κατεβάσεις την πρώτη φορά  το browser της επιλογής σου. Και μετά το ξεχνάς.

10 ώρες πριν, PeterMay είπε

Και να φανταστείτε, κάποιο πανεπιστήμιο της Ελλάδος που φημίζεται ότι και καλά έχει το καλύτερο τμήμα πληροφορικής στην Ελλάδα, έχει τόσο κακογραμμένο rendezvous για τα εργαστήρια και τις ασκήσεις, που δεν μπορείς να μπεις χωρίς Internet Explorer (ούτε ο Edge δουλεύει)...

Άκυρο αλλά τεσπααααααααααααααα............................................................................

Πτυχιακή εργασία κάποιου φοιτητή θα ήταν και είπαν να την χρησιμοποιήσουν

• Like 1

13 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Καλά έκανε, πιστεύω οι μόνοι τους πελάτες που χαν απομείνει είναι το ελληνικό δημόσιο.

Όσοι ασχολούμαστε με CCTV όταν θέλουμε να μπούμε σε web interface καταγραφικού ή IP Cam τον τρώμε στην μάπα. Τώρα βλέπω να μας αναγκάζουν να τον κάνουμε download

13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εφτιαξα ενα pc και ανοιξα edge. πάτησα μονο το "c" στην μπάρα και μου έβγαλε chrome download.

παντως ο ie ειναι υπεραναγκαίος. οι μισες Ip cams δουλευουν αποκλειστικά μεσα απο εκει. θα τον εχουμε αναγκη για πολλα χρονια ακομα.

Φοβάσαι να πεις όλες ; 😅

• Like 1

Στις 20/5/2021 στις 5:57 ΜΜ, trib είπε

Fun Fact: Φεύγει ένας από τους πιο "μισητούς" browsers (IE) και έρχεται/ήρθε ένας από τους "καλύτερους" browsers (Edge Chromium) της αγοράς. Και τα δύο από την ίδια εταιρεία. 

Τι καλό έχει το edge σε σχέση με τους ανταγωνιστές?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...