Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη-funky buddha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τη Δευτέρα έχω συνέντευξη μέσω υπολογιστή για τη θέση πωλήτριας σε ένα από τα καταστήματα Funky Buddha, έχει περάσει κανένας αυτή τη διαδικασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Γενικά κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτή την εταιρία ως εργαζόμενος. Δώστε τα φώτα σας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το είχα δει. Εντάξει δε θα βγάλω συμπέρασμα από έναν άνθρωπο, προφανώς.. Ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο πάντως !!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dcideong είπε

Γενικά κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτή την εταιρία ως εργαζόμενος. Δώστε τα φώτα σας.

Πάνω κάτω οι ερωτήσεις στις συνεντεύξεις είναι copy/paste. Αν δεν έχεις βρει κάτι άλλο και σε προσλάβουν, πήγαινε. Ακόμα μια δουλειά για να προσθέσεις στο βιογραφικό σου. Δεν είναι κακό να αποκτάς εμπειρίες ακόμα και κακές. Και γενικώς κάνε όσες περισσότερες γνωριμίες μπορείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε βοηθήσει, όχι μόνο συνάδελφος αλλά ακόμα και κάποιος πελάτης.

Δημοσ.
Στις 21/5/2021 στις 11:29 ΠΜ, Nabuko είπε

Πάνω κάτω οι ερωτήσεις στις συνεντεύξεις είναι copy/paste. Αν δεν έχεις βρει κάτι άλλο και σε προσλάβουν, πήγαινε. Ακόμα μια δουλειά για να προσθέσεις στο βιογραφικό σου. Δεν είναι κακό να αποκτάς εμπειρίες ακόμα και κακές. Και γενικώς κάνε όσες περισσότερες γνωριμίες μπορείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε βοηθήσει, όχι μόνο συνάδελφος αλλά ακόμα και κάποιος πελάτης.

Ειναι πλεονασμος να το εξηγησω, αλλα ειναι κυριολεκτικα κακο να εχεις κακες εμπειριες. Να δουλεψουμε θελουμε, οχι να αποκτησουμε ψυχολογικα.

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dazed είπε

Ειναι πλεονασμος να το εξηγησω, αλλα ειναι κυριολεκτικα κακο να εχεις κακες εμπειριες. Να δουλεψουμε θελουμε, οχι να αποκτησουμε ψυχολογικα.

Ας το βάλω σε εισαγωγικά τότε. Με τις "κακές" εμπειρίες μαθαίνεις σε επόμενες δουλειές τι να αποφεύγεις (συναδέλφους, συμπεριφορές κλπ), ποια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων, είτε αφορά αφεντικό, συναδέλφους, είτε πελάτες. Δυστυχώς σχεδόν καμία δουλειά δεν σου εξασφαλίζει άριστο κλίμα. Κάποιοι μπορεί να ταιριάζουν σε κάποιο περιβάλλον εργασίας και να τους αρέσει, ενώ σε κάποιους άλλους όχι. Αν φτάσεις στο σημείο να αποκτήσεις ψυχολογικά, τότε αποχωρείς

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί μην είναι καλά πωλήτρια θα είσαι..δεν θα σκάβεις..εχω κάνει πωλητης όχι στη συγκκρμένη εταιρία αλλά πόσα χάλια νανα..αλυσίδα μαλλον εγω θα πήγαινα..το πολυ πολύ κάνεις ένα μήν και φεύγεις..τι έχεις να χάσεις;;;...εκτος αν έχεις ....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2021 στις 4:52 ΜΜ, dcideong είπε

Τη Δευτέρα έχω συνέντευξη μέσω υπολογιστή για τη θέση πωλήτριας σε ένα από τα καταστήματα Funky Buddha, έχει περάσει κανένας αυτή τη διαδικασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Γενικά κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτή την εταιρία ως εργαζόμενος. Δώστε τα φώτα σας.

Λίγο καθυστερημένα το είδα αλλά οκ. Είχα δώσει πριν καιρό για την συγκεκριμένη εταιρεία συνέντευξη μέσω υπολογιστή. Η υπεύθυνη ήταν πολύ φιλική και καμία σχέση με τις συνεντεύξεις που έχω δώσει πιο πριν. Όλη η συνέντευξη ήταν σε φάση συζήτησης. Που σπούδασες και γιατί σπούδασες αυτό που σπούδασες αν θα άλλαζα τις σπουδές κλπ. Και μετά για τις προηγούμενες εργασιακές εμπειρίες. Πολύ ξεκάθαρη στο τι προσφέρει η εταιρία και πως λειτουργεί το κατάστημα. Απ' όσους ξέρω ικανοποιημένοι είναι από την συνεργασία. Αλλά τελικά επέλεξαν άλλον με περισσότερη προϋπηρεσία αλλά με ενημέρωσαν μέσω email ότι επέλεξαν άλλον και δε με άφησαν στην αναμονή.

Επεξ/σία από Christos21417
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...