mecanomecano Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Με το Black Mirror να μην επιστρεφει για εκτη σαιζον κανω ενα τοπικ εδω για να αναφερουμε και αλλες σειρες ανθολογιας.Με αυτον το ορο εννοω σειρες που τα επεισοδια ειναι σαν μινι ταινιες (οχι σειρες που οι κυκλοι ειναι αυτοτελεις οπως το American Horror Story η το Fargo) Ενα που εχω δει ειναι το Philip K. Dick’s Electric Dreams (Amazon,Channel 4,Ronald D. Moore) με 10 ep που ειναι "βασισμενο σε μικρες ιστοριες του PKD".Ωραια παραγωγη,οπτικα ειναι απολαυση ειδικα σε μεγαλη οθονη καλοι ηθοποιοι αλλα ανισα σεναρια.Οι σεναριογραφοι εχουν αλλαξει πολλα απο τις ιστοριες,οχι παντα με καλα αποτελεσματα.Οποτε ειναι πιο πολυ "εμπνευσμενο απο" παρα βασισμενο στον PKD.Μου αρεσαν τα The Commuter, Autofac,Real Life,Kill All Others,Human Is τα αλλα λιγοτερο.Χειροτερο το Crazy Diamond βλεπω κι εγω Steve Buscemi και Sidse Babett Knudsen λεω "ωραια" αλλα Μια αλλη σειρα που μου εχουν προτεινει ειναι και το Inside No. 9 αν και δεν το εχω αρχισειι ακομα Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από mecanomecano 4
mecanomecano Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχισα να βλεπω το "νεο" The Twilight Zone (CBS All Access,Jordan Peele) το οποιο κοπηκε μετα απο 2 κυκλους. Ειδα το Nightmare at 30,000 Feet (S01E02) που ηταν αρκετα καλο και creepy μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες του Lost Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από mecanomecano 1
kajwbtfe Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στις 20/5/2021 στις 1:50 ΜΜ, mecanomecano είπε Με το Black Mirror να μην επιστρεφει για εκτη σαιζον κανω ενα τοπικ εδω για να αναφερουμε και αλλες σειρες ανθολογιας.Με αυτον το ορο εννοω σειρες που τα επεισοδια ειναι σαν μινι ταινιες (οχι σειρες που οι κυκλοι ειναι αυτοτελεις οπως το American Horror Story η το Fargo) Ενα που εχω δει ειναι το Philip K. Dick’s Electric Dreams (Amazon,Channel 4,Ronald D. Moore) με 10 ep που ειναι "βασισμενο σε μικρες ιστοριες του PKD".Ωραια παραγωγη,οπτικα ειναι απολαυση ειδικα σε μεγαλη οθονη καλοι ηθοποιοι αλλα ανισα σεναρια.Οι σεναριογραφοι εχουν αλλαξει πολλα απο τις ιστοριες,οχι παντα με καλα αποτελεσματα.Οποτε ειναι πιο πολυ "εμπνευσμενο απο" παρα βασισμενο στον PKD.Μου αρεσαν τα The Commuter, Autofac,Real Life,Kill All Others,Human Is τα αλλα λιγοτερο.Χειροτερο το Crazy Diamond βλεπω κι εγω Steve Buscemi και Sidse Babett Knudsen λεω "ωραια" αλλα Μια αλλη σειρα που μου εχουν προτεινει ειναι και το Inside No. 9 αν και δεν το εχω αρχισειι ακομα Να το δεις το inside no 9.Ειδα σε μια μέρα 5επ.Ειναι πολύ καλή βρετανική σειρά με μαύρο χιούμορ και ανατρεπτικό φινάλε σε κάθε επεισόδιο.! 1
mecanomecano Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχισα να βλεπω το inside no 9 ειναι σιγουρα πιο low budget σε σχεση με τα ΒΜ/Electric Dreams αλλα αποζημιώνει με τα εξυπνα σεναρια.The 12 Days of Christine,Once Removed,Tom & Gerri πολυ καλα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από mecanomecano 2
subnigur0th Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Το Apple+ έχει το relaunch του Amazing Stories https://m.imdb.com/title/tt5165368/ με αυτοτελή επεισόδια, αν και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. +1 για το inside no9. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα