JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δεν είμαι τόσο δυνατός στα mobile.. η αλήθεια είναι πως χτίζω τούμπανα PC κομμάτι κομμάτι από 10 πηγές αγγελιών (VFM to the bone), αλλά με τα laptop όλα μου φαίνονται αδύναμα και υπερτιμημένα.. ανέκαθεν, και δεν έχω ασχοληθεί.. Μπορείτε να βοηθήσετε; Για ένα Laptop οικογενείας.. κανονικά η σχεδόν μοναδική χρήση θα είναι το surfing, αλλά καθώς μιλάμε για οικογενειάρχη, θα δωθεί σε κάνα παιδάκι αργά ή γρήγορα να παίξει κάνα Fortnite το πολύ. Θα ήθελα δηλαδή να κάνει απ' όλα λίγο. Θέλω μόνο 4GB RAM, 128 SSD πιστεύω θα έφτανε. Για mGPU/mCPU κυρίως σας χρειάζομαι, και προ πάντων την τιμή (μαγαζί αγοράς) καθώς δεν έχω το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ μέτρο σύγκριση.. 😕 Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ελπίζω να έχετε κάτι fixed σα πρόταση να μη σας κουράσω πολύ..
nickol-us Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μπες στο νήμα πιο πάνω και ζήτα τι θες, ίσως έχουν να σου προτείνουν κάτι. Εισαγωγικά θα σου πω πως τα λάπτοπ στα 500 ευρώ δύσκολα θα παίξουν παιχνίδια, ιδίως της ψηφιακής μέριμνας που είναι ακόμη πιο υπερτιμημένα. Τα 4gb ram είναι πολύ χαμηλά στις μέρες μας και θα σου πρότεινα 8gb minimum έστω και για χρήση μόνο σε browsing - surfing. Δύσκολα θα ικανοποιήσεις τα θέλω σου σε αυτό το budget, μάλλον θα χρειαστεί να υποχωρήσεις, τουλάχιστων στον τομέα να "παίξει και κανένα fortnite"
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Πιθανότατα έχεις δίκιο.. για κάνα Diablo 2 τα βλέπω τα παιδιά και minecraft. Μέχρι εκεί. Εννοείται από εκεί θα κόψω, καθώς θα έχουν και κονσόλα. Τα 4GB για browsing δε μπορώ να δεχθώ πως δεν είναι αρκετά.. αλλά πόσο θα ήταν το κόστος των 8GB.. αν ανεβαίνουν όλα μαζί με αυτό και πάει +150€, προτιμώ 4GB. Γενικά οι τιμές στα σάιτ με τα voucher είναι ανεβασμένες.. Εγώ είμαι του μεταχειρισμένου / 2nd hand. Αυτά είναι κοροιδίες που χωνεύουμε ακόμα σα λαός. 1
RTW4ever Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πιθανότατα έχεις δίκιο.. για κάνα Diablo 2 τα βλέπω τα παιδιά και minecraft. Μέχρι εκεί. Εννοείται από εκεί θα κόψω, καθώς θα έχουν και κονσόλα. Τα 4GB για browsing δε μπορώ να δεχθώ πως δεν είναι αρκετά.. αλλά πόσο θα ήταν το κόστος των 8GB.. αν ανεβαίνουν όλα μαζί με αυτό και πάει +150€, προτιμώ 4GB. Γενικά οι τιμές στα σάιτ με τα voucher είναι ανεβασμένες.. Εγώ είμαι του μεταχειρισμένου / 2nd hand. Αυτά είναι κοροιδίες που χωνεύουμε ακόμα σα λαός. Εγώ είμαι του ολοκαίνουριου, ποτέ μεταχειρισμένο απολύτως τίποτα. Κοροιδία είναι τα μεταχειρισμένα. Μπλιαχ... 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, RTW4ever είπε Εγώ είμαι του ολοκαίνουριου, ποτέ μεταχειρισμένο απολύτως τίποτα. Κοροιδία είναι τα μεταχειρισμένα. Μπλιαχ... ΧΑΙΡΟΜΑΙ που υπάρχεις, και ΧΑΙΡΟΜΑΙ που είμαστε καταναλωτικός λαός. Δείχνω σαν να τα έχω όλα, με 700€ το μήνα λίγο πολύ. Στα μάτια των τρίτων, το βρακί μου είναι το ίδιο μεταχειρισμένο όπως το αγόρασα, ή το αμάξι ή το κινητό. Το καινούριο είναι μέτριο για τα λεφτά του. Έχεις κάτι "κουτιού" και σου λείπουν όλα τ' άλλα που θα τα είχες στην ίδια αξία. 2
RTW4ever Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ΧΑΙΡΟΜΑΙ που υπάρχεις, και ΧΑΙΡΟΜΑΙ που είμαστε καταναλωτικός λαός. Δείχνω σαν να τα έχω όλα, με 700€ το μήνα λίγο πολύ. Στα μάτια των τρίτων, το βρακί μου είναι το ίδιο μεταχειρισμένο όπως το αγόρασα, ή το αμάξι ή το κινητό. Το καινούριο είναι μέτριο για τα λεφτά του. Έχεις κάτι "κουτιού" και σου λείπουν όλα τ' άλλα που θα τα είχες στην ίδια αξία. Δεν μου λείπει τίποτα, ό,τι θέλω το έχω καινούριο, τις δικές σου φαντασίες δεν μπορείς να τις μεταφέρεις στους άλλους.Πιο επιστημονικά, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Ρε ΧΑΙΡΟΜΑΙ που νομίζεις πως δαπανάς μόνο +70% σε όλα σου τα πράγματα για να τα έχεις ασκόνιστα, και εγώ ας τα παίρνω μετά από σένα 1-2 έτη με σκόνες και σάλια. Είμαι ταπεινός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα