Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος κι από μένα. Θετικές εντυπώσεις για το σύνολο της σειράς αν και κάποιες σεναριακες ευκολίες υπήρχαν. 

Το μόνο "αρνητικό " αυτό το μελόδραμα που διαπερνά πάντα όλες τις ισπανικές σειρές. 

Αξιζει πάντως να την δει κάποιος.  7,8/10. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια - μέχρι στιγμής μού άρεσε πολύ. 

Thanks ts. 

Δημοσ.

Έχω δει και το 5ο επεισόδιο. Πραγματικά εξαιρετική σειρά! Ο Mario Casas (πρωταγωνιστης) πολύ καλός και εδώ (τον έχω δει στις πολύ καλές-καλές ταινίες: "Αόρατος Επισκέπτης", "Έχω ακόμα το κλειδί", "Ο τραυματιοφορέας", "Ο φωτογράφος του Μαουτχάουζεν" και στο μέτριο "the bar").

• Like 2
Δημοσ.

Κλασσική ισπανική παραγωγή που φλυαρεί ασύστολα. Θέλει να σε ξεγελάσει ότι είναι ενδιαφέρουσα και ψαγμένη και ανατρεπτική, αλλά στην πραγματικότητα είναι γτπ(κ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ δεν τρελάθηκα. Μια ιστορία που έχουμε ξαναδεί πολλάκις, δοσμένη σε κομμάτια που μπερδεύουν τον θεατή για να τον οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και να πετύχουν plot twist στο φινάλε που...οκ, δεν είναι και κάτι απρόσμενο τελικά. Ο τρόπος αφήγησης έχει ενδιαφέρον πάντως.

Επεξ/σία από katergaris79
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είδα κι εγώ. Ωραία εμπειρία, ευχάριστη. Σου κρατάει το ενδιαφέρον με ένα ωραίο τρόπο αφήγησης και υψηλό τέμπο.

Από την άλλη πλευρά, σεναριακές ευκολίες σε σημείο πρόκλησης και ανατροπές απλά γιατί έτσι, πρέπει να έχουμε πολλές.

Αν δεν τη πάρεις στα σοβαρά θα την καταευχαριστηθείς, αν την πάρεις θα ξαναζήσεις το Casa de Papel σε άλλη έκδοση.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...