Chocobo Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Η εικόνα της λεζάντας τα κάνει να μοιάζουν σαν να είναι 4:3 Πανέμορφα είναι στην πραγματικότητα.Τώρα αν είναι ομορφότερα απο τα παλιά υποκειμενικό , προσωπικά μάλλον πως θα διάλεγα τα παλιά.
Leon3Isavros Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Πολύχρωμα κ ακριβά προϊόντα για ποζερί. Μηδέν συνδεσιμότητα, μηδέν δυνατότητα αναβάθμισης , προβληματικό software. Έγιναν κ τα imac iphone. Από θεωρούμενα εργαλεία δουλειας, σε τρεντι παιχνιδάκια που καθε 2 χρόνια θα θέλουν αλλαγή. 1 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, dasimo είπε 10 κλάσεις χειρότερο εννοώ είναι το δικό μου! Sory man ..το hangover της χθεσινής -Που σημαίνει να πάει κανείς με χίλια σε μτχ imc 5κ από ΄15 κι έκτοτε αν είναι να δώσει 7 με 8 κατοστάρικα για οθόνη της προκοπής + το mac mini m1 e?
dasimo Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, userino είπε Sory man ..το hangover της χθεσινής -Που σημαίνει να πάει κανείς με χίλια σε μτχ imc 5κ από ΄15 κι έκτοτε αν είναι να δώσει 7 με 8 κατοστάρικα για οθόνη της προκοπής + το mac mini m1 e? Οι οθόνες της Apple είναι το κάτι άλλο , αλλά η ταχύτητα του Mac Mini είναι επίσης το κάτι άλλο , όπως στην τελική και οι 32 ίντσες! Ο κάθε ένας με τις ανάγκες του.
Hellenicsun Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Καλημέρα κι από εμένα. Επειδή διάβασα διάφορα σχετικά με τις επιδόσεις των νέων Mac και ειδικά για το mini με τα 8GB RAM, επιτρέψτε μου να σας πω ότι εδώ δεν υφίστανται τα προβλήματα των Windows. Χρησιμοποιώ το φθηνότερο mini (M1, 8GR RAM, 256GB HDD) για Lightroom & Pixelmator Pro (optimised για τον Μ1) & Premiere Pro (μέσω Rosetta 2), για επεξεργασία .raw φωτογραφιών και βίντεο σε ανάλυση 4Κ/30 FPS αντίστοιχα. Τα πρώτα δύο τρέχουν νερό, δε το συζητώ καν. Το Premiere καθυστερεί ν' ανοίξει αλλά από εκεί και πέρα λειτουργεί ταχύτερα σε σχέση με το Windows based laptop με i5 8ης γενιάς στα 3.6, 16GB RAM, NVMe δίσκο και κάρτα γραφικών 1050 με 2GB RAM. Έχω εγκαταστήσει - μπας και πιάσω κάποτε - το DaVinci Resolve που επίσης είναι optimised για τον Μ1 με αποτέλεσμα να ανοίγει σε περίπου 3". Γενικά μιλώντας, η διαφορά στη ταχύτητα του mini σε σχέση με το παραπάνω μηχάνημα είναι χαοτική. Κατάφερα να το "γονατίσω" μόνο όταν επέλεξα 1.000 .raw φωτογραφίες (των περίπου 45ΜΒ η κάθε μια) να τις κάνει εξαγωγή σε πλήρη ανάλυση/ ποιότητα 😛. Του πήρε 30' και στη διάρκεια απλά έπρεπε να περιμένω 2-4'' να ανοίξει ΠΧ ο Safari. Μα, άπαξ και άνοιγε, έκανα ότι ήθελα χωρίς καθυστέρηση και με την εξαγωγή να τρέχει κανονικά. Καλά, για καθημερινές εργασίες δε το συζητώ. Αν έχετε και μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, το άνοιγμα βαριών ιστοσελίδων είναι τόσο γρήγορο όσο το να πατήσετε Enter ενώ για όσους έρθετε πρώτη φορά σε MacOS από Windows, απλά σιγουρευτείτε πως κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή υπάρχει κι εδώ. Όσο αφορά τις δικές μου ανάγκες και workflow, δεν είχα κανένα θέμα. 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Καλημέρα κι από εμένα. Επειδή διάβασα διάφορα σχετικά με τις επιδόσεις των νέων Mac και ειδικά για το mini με τα 8GB RAM, επιτρέψτε μου να σας πω ότι εδώ δεν υφίστανται τα προβλήματα των Windows. Χρησιμοποιώ το φθηνότερο mini (M1, 8GR RAM, 256GB HDD) για Lightroom & Pixelmator Pro (optimised για τον Μ1) & Premiere Pro (μέσω Rosetta 2), για επεξεργασία .raw φωτογραφιών και βίντεο σε ανάλυση 4Κ/30 FPS αντίστοιχα. Τα πρώτα δύο τρέχουν νερό, δε το συζητώ καν. Το Premiere καθυστερεί ν' ανοίξει αλλά από εκεί και πέρα λειτουργεί ταχύτερα σε σχέση με το Windows based laptop με i5 8ης γενιάς στα 3.6, 16GB RAM, NVMe δίσκο και κάρτα γραφικών 1050 με 2GB RAM. Έχω εγκαταστήσει - μπας και πιάσω κάποτε - το DaVinci Resolve που επίσης είναι optimised για τον Μ1 με αποτέλεσμα να ανοίγει σε περίπου 3". Γενικά μιλώντας, η διαφορά στη ταχύτητα του mini σε σχέση με το παραπάνω μηχάνημα είναι χαοτική. Κατάφερα να το "γονατίσω" μόνο όταν επέλεξα 1.000 .raw φωτογραφίες (των περίπου 45ΜΒ η κάθε μια) να τις κάνει εξαγωγή σε πλήρη ανάλυση/ ποιότητα 😛. Του πήρε 30' και στη διάρκεια απλά έπρεπε να περιμένω 2-4'' να ανοίξει ΠΧ ο Safari. Μα, άπαξ και άνοιγε, έκανα ότι ήθελα χωρίς καθυστέρηση και με την εξαγωγή να τρέχει κανονικά. Καλά, για καθημερινές εργασίες δε το συζητώ. Αν έχετε και μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, το άνοιγμα βαριών ιστοσελίδων είναι τόσο γρήγορο όσο το να πατήσετε Enter ενώ για όσους έρθετε πρώτη φορά σε MacOS από Windows, απλά σιγουρευτείτε πως κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή υπάρχει κι εδώ. Όσο αφορά τις δικές μου ανάγκες και workflow, δεν είχα κανένα θέμα. Με τι μόνιτορ ματσάρισες το mini?
Hellenicsun Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, userino είπε Με τι μόνιτορ ματσάρισες το mini? Με το HP 27F. Το είχα ήδη - γι' αυτό.
nickvas19 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι αυτός ο black man που μόνο καλά λόγια λέει για apple. Του έχει δώσει η apple χορηγία τα πάντα. Άμα έβγαλε στρινγκ η apple με αυτά θα κυκλοφορούσε. για τα θέματα με Bluetooth ούτε λόγος. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από nickvas19
EnergosPolitis Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Το chin κι εμένα δε με τρελαίνει αλλά καλά έκαναν με τα χρωματάκια. Το ακούω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα