agiosall~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 ξερει κανεις ποσες μερες κανει να στειλει μου ειπαν 5 αλλα σημερα ειναι η 5η και ακομα τιποτα θα περιμενω μεχρι αυριο και θα τους στειλω mail παντως τα λεφτα παρθηκαν απο τον λογαρισμο μου χθες. Επισης πια courier χρησιμοποιει το play.com?
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Από ποιά χώρα στέλνουν να σου κάνω ανάλυση και πρόβλεψη πότε θα έρθουν, τι περιλαμβάνει το πακέτο και με τι τρόπο στα έστειλαν κι αν έχεις tracking number τι μορφής είναι;
grigas Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 3-5 meres kanoyn na erthoyn apo agglia...min anisixeis...ellada mporei na kanoyn kai 10. to play einai AKSIOPISTO!!!
Cue Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δε στέλνεις κανά email στα ΕΛΤΑ καλύτερα? Όχι πως θα ξέρουνε, αλλά είναι στάνταρ οι αρμόδιοι!
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Συστημένο από Αγγλία κάνει ακριβώς 3 ημέρες! Expres (EMS) από Αγγλία κάνει 8 ημέρες και είναι πιο ακριβό!
grigas Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Epeidi den egina katanoitos Menw agglia kai otan paraggelnw apo to play gia na moy erthoyn sto spiti moy agglia kanoyn 3-5 imeres....Filoi poy ta paragelnoyn ellada kanoyn 7-10 imeres..
dim_b Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 To play.com έχει έδρα το νησί Jersey. Οι αποστολές γίνονται με απλό ταχυδρομείο και έρχονται στην Ελλάδα σε 5-10 μέρες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται περισσότερο από τα ΕΛΤΑ παρά από το Αγγλικό ταχυδρομείο.
MaTRiX57 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 emena exoun xa8ei 1-2 DVD... meta apo 20 hmeres pou exoun to orio gia na to 8ewrhsoun xameno tous esteila e-mail kai tous eipa oti de to exw paralavei... thn prwth fora mou esteilan ena idio DVD se 5 meres me mhdenikh xrewsh kai thn allh pou eixe e3antlh8ei to stock mou ekanan refund... einai poly kaloi kai me apisteytes times...
grigas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 To play.com έχει έδρα το νησί Jersey. Οι αποστολές γίνονται με απλό ταχυδρομείο και έρχονται στην Ελλάδα σε 5-10 μέρες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται περισσότερο από τα ΕΛΤΑ παρά από το Αγγλικό ταχυδρομείο. Esena ennoysa!
agiosall~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Λοιπον εχω παραγγειλει ενα μουσικο cd.... και μαντεψτε τωρα που γυρισα το βρηκα στην εισοδο της πολυκατοικιας μου Αλλο και αυτο παλι γιατι δεν το στελνουν συστημενο? Λιγο αργοτερα να ειχα ερθει δεν υπηρχε περιπτωση να το βρω. Εγραφε και απεξω oτι ηταν "Optical Media".
kostas_crete Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Αλλο και αυτο παλι γιατι δεν το στελνουν συστημενο? Kai tzampa apostolh kai systhmeno????? As mhn ta 8eloume ola dika mas.........
agiosall~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ε τοτε τι τζαμπα αποστολη ειναι αυτη τελος παντων υπαρχει καποια επιλογη στο profil σου που πρεπει να αλλαξεις η απλως τους το λες μεσω mail??
kostas_crete Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 8a mporouse na xrewnei san to amazon gia aplh apostolh (oxi systhmena-express kai tetoia),px. Afto ennow tzampa apostolh. Gia epiloges apostolhs den mporesa na vrw kati.
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Φίλε μου λόγω εμπειρίας, δες την υπογραφή μου, μπορεί να ήταν και συστημένο...Αρκετές φορές μου έχει πετάξει στην είσοδο πράγμματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.