gfpao13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Ψάχνω για τηλεόραση στα 500-600 (μαξ 650) περίπου ως μπάτζετ και αυτή που έχω βρει είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25409361/LG-60UN71003LB-Smart-4K-UHD-60.html Θεωρείτε πως σε αυτό το μπάτζετ υπάρχει κάποια καλύτερη σε 55''+; 1
CaptainChris Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 TCL 55C815 κορυφή για τα χρήματα τής, δεν υπάρχει καλύτερη. Ήχος με ενσωματωμένο soundbar απίστευτος, εικονα QLed εκπληκτικη και ωραίο design. Android 9 που θα αναβαθμιστη σε 11, τι άλλο να ζητήσει κανείς.
bill36 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχως λιγο αργησες χρονικα.. Τον προηγουμενο μηνα στα μπατζετ σου υπηρχαν πολυ περισσοτερες λυσεις.. Τωρα επιγραματικα καποιες ειναι οι παρακατω.. https://www.skroutz.gr/s/22644206/Samsung-UE55TU8502-Smart-4K-UHD-55.html https://www.skroutz.gr/s/23517774/LG-55NANO816NA-Smart-4K-UHD-55.html https://www.skroutz.gr/s/24257051/Hisense-55U7QF-Smart-4K-UHD-55.html https://www.skroutz.gr/s/22630270/Samsung-QE55Q60T-Smart-4K-UHD-55.html https://www.skroutz.gr/s/22329452/Sony-KD-55XH8096-Smart-4K-UHD-55.html Και η TCL που ανεφερε ο φιλος παραπανω. Για ολες υπαρχουν και αρκετα reviews και πολλα θεματα στο φορουμ με αντιστοιχα ερωτηματα με το δικο σου.Με την ησυχια σου μπορεις να καταληξεις ποιαν προτιμας. Φιλικα Βασιλης. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από bill36
AristidisZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Ένα μικρό hijack στο θέμα του φίλου Σε αυτό το price range, ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο καλή επιλογή στις 55, πρωτίστως για ποδόσφαιρο και κατόπιν για ταινίες ;
bill36 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Ένα μικρό hijack στο θέμα του φίλου Σε αυτό το price range, ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο καλή επιλογή στις 55, πρωτίστως για ποδόσφαιρο και κατόπιν για ταινίες ; Σ ' αυτην την κατηγορια και κυριως για αθλητικο περιεχομενο και μετα για κινηματογραφικο,αν δεν καθεστε ολοι στην γενικοτερη ευθεια,την Sony. Αν και 60hz ολες οι Sony υπερτερουν των αντιστοιχων μοντελων στην κινηση και λογω του ips panel και στις διαθεσιμες γωνίες θεασης. Σε καποιες περιπτωσεις για να βρεις αντιστοιχη συμπεριφορα στην κινηση σε αλλες μαρκες πρεπει να πας σε 120hz panel. Και στα αθλητικα αυτο μετραει παρα πολυ. Αν γενικα ειναι εφικτο να ειστε ολοι απεναντι απο την τηλεοραση,τοτε οι Hisense και TCL εχουν καλυτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα. Για την TCL δεν εχω καθολου αποψη γιατι δεν την εχω δει να παιζει πουθενα.Τα reviews ομως την παρουσιαζουν ως πολυ καλη λυση για τα λεφτα της. Την δε Hisense την κρατησα για 3 μερες και την επεστρεψα πισω γιατι δεν μπορεσα να εκτιμησω σωστα σε συνθηκες καταστηματος οτι τα va panel υπο 30-40 μοιρες γωνια ειναι ζητημα. Το ιδιο ισχυει βεβαιως και για τις TCL και Samsung. Η LG παλι ειναι αντιστοιχη της Sony σε panel και στα υπολοιπα καποια πραγματα τα κανει καλυτερα και καποια αλλα χειροτερα. Ελπιζω να βοηθησα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από bill36 1
AristidisZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, bill36 είπε Σ ' αυτην την κατηγορια και κυριως για αθλητικο περιεχομενο και μετα για κινηματογραφικο,αν δεν καθεστε ολοι στην γενικοτερη ευθεια,την Sony. Αν και 60hz ολες οι Sony υπερτερουν των αντιστοιχων μοντελων στην κινηση και λογω του ips panel και στις διαθεσιμες γωνίες θεασης. Σε καποιες περιπτωσεις για να βρεις αντιστοιχη συμπεριφορα στην κινηση σε αλλες μαρκες πρεπει να πας σε 120hz panel. Και στα αθλητικα αυτο μετραει παρα πολυ. Αν γενικα ειναι εφικτο να ειστε ολοι απεναντι απο την τηλεοραση,τοτε οι Hisense και TCL εχουν καλυτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα. Για την TCL δεν εχω καθολου αποψη γιατι δεν την εχω δει να παιζει πουθενα.Τα reviews ομως την παρουσιαζουν ως πολυ καλη λυση για τα λεφτα της. Την δε Hisense την κρατησα για 3 μερες και την επεστρεψα πισω γιατι δεν μπορεσα να εκτιμησω σωστα σε συνθηκες καταστηματος οτι τα va panel υπο 30-40 μοιρες γωνια ειναι ζητημα. Το ιδιο ισχυει βεβαιως και για τις TCL και Samsung. Η LG παλι ειναι αντιστοιχη της Sony σε panel και στα υπολοιπα καποια πραγματα τα κανει καλυτερα και καποια αλλα χειροτερα. Ελπιζω να βοηθησα. Ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση σου Οταν βλέπουμε μπάλα, είναι δύσκολο να είμαστε όλοι απέναντι από την tv, οπότε θα πρέπει να το λάβω αυτό σοβαρά υπόψη συν ότι είμαι και λίγο fan boy, αν και με στεναχώρησε η παλιά Bravia, στην επταετία μου έχει βγάλει πρόβλημα, σε κάποια χρώματα έχω οριζόντιες γραμμές αρκετά εμφανείς, αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω για νέα
bill36 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Κοιτα,εγω ειχα Sony απο το 2016 εως και τον φετινο Γεναρη οπου και την αλλαξα με μια LG. Η πρωτη μου βγηκε οφ λογω σφαλματος του πανελ στους 22 μηνες αγορας οποτε ευτυχως,αν και μετα απο μεγαλο αγωνα με το τοπικο σερβις,μου την αλλαξαν με το επομενο μοντελο που το κρατησα 4 χρονια χωρις κανενα προβλημα.Μεχρι που μονος μου,στην αντικατασταση ενος HDMI καλωδιου,της εκανα μια πολυ μικρη αμυχη σε μεγεθος κουκιδας λευκου χρωματος. Κατα τ'αλλα δουλευει μια χαρα και την απολαμβανει ο πεθερος μου που δεν ξερει καν που ειναι η κουκιδα ενω εγω ειχα κοντεψει να παθω στραβισμο γιατι μονο αυτην εβλεπα.. Γενικα παντως,οπως ολες οι συγχρονες τηλεορασεις ανεξαρτητου εταρειας,δεν θα σου κρατησουν μια ζωη. Αν φτασεις το οριο των 6-7 ετων απροβληματιστα ή με το λιγοτερα δυνατα προβληματα εισαι σουπερ. Οι Sony ειναι τηλεορασεις που τουλαχιστον μεχρι τωρα το λειτουργικο τους αναβαθμιζεται ακομη και 4-5 χρονια μετα την κυκλοφορια τους,γιατι αυτη ειναι η φυση του Android tv os, και μεσω των ατελειωτων apks εχεις προσβαση σε ενα σωρο ευκολιες. Αχρηστες μεν οι περισσοτερες αλλα υπαρχουν.. Οντως απο την αλλη,το λειτουργικο ειναι αργο συγκριτικα με τα υπολοιπα της αγορας αλλα αυτο συνηθιζεται εστω και με δυσκολια. Αν θελεις κατι "safe" οπως εννοειται πλεον αυτο,ειναι καλη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα