Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα προκαλεί θλίψη όλο αυτό;

Ίσως φταίει ότι μεγαλώσαμε κι εμείς ίσως ότι κανείς τους δεν έχει κάνει κάτι εξαιρετικό μετά τη σειρά και φωνάζει από μακριά ότι έγινε για τα λεφτά.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, john1987 είπε

φωνάζει από μακριά ότι έγινε για τα λεφτά.

οι συντελεστές ακόμα πληρώνονται από τα δικαιώματα της σειράς.

Προφανώς λόγω πίεσης των φαν και της παραγωγής, φυσικά και δεν τους χαλάνε να βγάλουν μερικά ακόμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφορησε κατεβαινει σε κανα μισαωρο θα το δω. 1 ωρα και 43 λεπτα χορταστικο θα ειναι.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Arkin said:

χορταστικο θα ειναι.

Θα 'ναι όμως? 😛

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Θα 'ναι όμως? 😛

Εχω δει καμια ωριτσα σε λιγο θα το τελειωσω εχει κανα 40λεπτο ακομα. Τιμιοτατο ειναι δειχνει και πραγματα που δεν γνωριζαμε μεχρι στιγμης το πανε μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Thresh είπε

Θα 'ναι όμως? 😛

Eξαρταται τι θα παραγγείλεις. Αν λες για το επεισόδιο θα ειναι κατι που δεν αξιζει το hype. Δεδομενα. 

Δημοσ.
Spoiler

Τι κανει ο John Snow εδω?

Screenshot-2.png

Δεν τον αναγνωρισα τον ganther

Screenshot-1.png

Cindy Crawford

Screenshot-2.png

Justin Bieber sputnick 

Screenshot-3.png

Epic 

Screenshot-4.png

Μου αρεσε αρκετα ειναι μια επανασυνδεση 6 ανθρωπων που αγαπησαμε βλεποντας τη σειρα και που ακομα και σημερα κρατανε αυτη τη σπιθα μεταξυ τους. Η χημεια τους ειναι εξαιρετικη χαιρομαι που ειδα καποια πραγματα που δεν γνωριζα για τον καθε χαρακτηρα οπως και καποια συμβαντα σε καποια επεισοδια που δεν τα ξεραμε. Εχει τις στιγμες του θα γελασετε θα δακρυσετε θα ανατριχιασετε αυτοι οι 6 εχουν μπει τοσο στην καρδια των ανθρωπων που παντα θα χαιρομαστε οταν τους βλεπουμε στην τηλεοραση γιατι ξερουμε οτι θα γελασουμε και οχι μονο. Αρκετοι guest star δεν μου αρεσε που δεν αναφερανε καθολου των Bruce Willis που επαιξε σε αρκετα επεισοδια οι υπολοιποι λιγο πολυ αναφερθηκαν με τον ενα η τον αλλο τροπο. Αξιζει να το δειτε οσοι αγαπατε τη σειρα θα σας συγκινησει. Εγω που εχω δει τη σειρα απο 4 φορες και εχω ολα τα επεισοδια στο κινητο το απολαυσα. 9/10

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά νομίζω ότι από το να βλέπαμε ένα επεισόδιο με το πώς είναι όλοι 17 χρόνια μετά καλύτερα αυτό. Έβγαλε λίγο γέλιο, έβγαλε λίγη συγκίνηση, γενικότερα μια ωραία ατμόσφαιρα που δεν το θεώρησα χάσιμο χρόνου.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...