Arkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Νοσταλγια ρε φιλε πολυ ωραιο trailer ποσο μεγαλωσαν ολοι. Ελπιζω να ειναι καμια ωρα να το απολαυσουμε. Και backstage βλεπω και παλιους γνωριμους περα απο τους 6. 1
vforvaggelis Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Ξανοιξε ο Τριμπιανι. (οχι οτι εμεις μειναμε πισω!!!)
omghi2u Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 πω... γιατι πρεπει να ειναι σχεδον παντου ο james corden... 5
mecanomecano Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δειχνει λιγο forced... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από mecanomecano
Helionar Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 είναι forced και πιέζεται η φάση εδώ και πολύ καιρο. Και δυστυχώς βλέπω σε μερικά χρόνια να λένε σε συνεντεύξεις "τελικά δεν επρεπε να το κάνουμε¨ "ήταν πολύ κακή ιδέα" κλπ κλπ. Πολύ ξαναζέσταμα, όπως μας έχει συνηθίσει η αλλη πλευρα του Ατλαντικού τα τελευταία χρόνια 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδια με τοσα λεφτα που βγαζουν ακομα(καθε χρονο μιας και εχουν μεριδιο απο τα δικαιωματα) απο αυτο το show λογικο ειναι να κανουν ακομα καμια αρπαχτη. The hit Warner Bros. sitcom from the 90s, Friends, is still a big money maker for the studio with average earnings that are estimated to be roughly a billion dollars per year. The cast has still been earning money from the show thanks to syndication revenue. The stars still earn a combined income of $20 million a year. Divided among the six stars, that's roughly $3.3 million for each one. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης
onelonelystar Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, Helionar είπε είναι forced και πιέζεται η φάση εδώ και πολύ καιρο. Και δυστυχώς βλέπω σε μερικά χρόνια να λένε σε συνεντεύξεις "τελικά δεν επρεπε να το κάνουμε¨ "ήταν πολύ κακή ιδέα" κλπ κλπ. Πολύ ξαναζέσταμα, όπως μας έχει συνηθίσει η αλλη πλευρα του Ατλαντικού τα τελευταία χρόνια και εγώ αυτο περίμενα, αλλά αν κ έκανε πολλά spoil το trailer, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είναι κανονικό επεισόδιο του στυλ που είναι ο Τζόι, η Ρέιτσελ κτλ 18 χρόνια μετά.. πάντως ο πιο νορμάλ, ειναι ο Matt le Blanc.. οι κυρίες πολύ πλαστικές... Στις 20/5/2021 στις 12:22 ΠΜ, vforvaggelis είπε Ξανοιξε ο Τριμπιανι. (οχι οτι εμεις μειναμε πισω!!!) λάτρης του φαγητού ο Τζόι, μην το ξεχνάμε!!!
ASFE Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Στις 20/5/2021 στις 12:22 ΠΜ, vforvaggelis είπε Ξανοιξε ο Τριμπιανι. (οχι οτι εμεις μειναμε πισω!!!) Το τηρει ευλαβικα!!! Οπως και μεις αλλωστε!!!😋
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 τον καταλαβαινω, και εγω το μισω οταν μου το κανουν αυτο. αλλα δεν τρωω απο το πατωμα. 😁
FCastor Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, KilliK είπε τον καταλαβαινω, και εγω το μισω οταν μου το κανουν αυτο. αλλα δεν τρωω απο το πατωμα. 😁 Duuude! 5-second rule!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα