Palikarosss Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Καλησπερα σας, βρισκομαι σε αναζητηση 4k τηλεορασης για το σαλονι. Η χρηση της θα ειναι κυριως για ταινιες ( netflix, torrents κλπ). Βρισκομαι αναμεσα σε 3 μοντελα: LG 43UN73006, Samsung UE43TU7092, Hisense 43A7100F. Οποιαδηποτε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη! Διαθέσιμο budget: 350-380€ Απόσταση και γωνία θέασης: Στα 2 μετρα στην ευθεια Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Κυριως ταινιες ( torrents, netflix, ισως και απευθειας απο το λαπτοπ) προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 43" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Προτιμω ευχρηστο smart λειτουργικο καθως προκειται για ανθρωπο που δεν ειναι πολυ εξοικειωμενος με τη τεχνολογια. Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : LG 43UN73006, Samsung UE43TU7092, Hisense 43A7100F
CaptainChris Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 LG και Hisense που διάλεξες είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους, προτίμησε την 7300 την Hisense δες και την εξαιρετική TCL 43P715 1
GREG10ARIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Καλησπέρα! Δεν αρχίζω νέο thread μιας και έχω τις ίδιες απαιτήσεις πάνω κάτω με τον ts, αγορά για φίλο και χρήση κυρίως από ανθρώπους που δεν είναι και πολύ εξοικιωμένοι με την τεχνολογία και παρόμοιο budget. Ο φίλος σκέφτεται τη Hisense 43A7100F γιατί είναι πρώτη σε κριτικές στο skroutz, εγώ του πρότεινα την LG 43UN73003 γιατί όλη μου τη ζωή μόνο lg τηλεοράσεις αγοράζω. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα