Προς το περιεχόμενο

Μετακόμιση,μεταφορα γραμμης ή νεο συμβολαιο; Γινεται συνδεση σε αλλο ονομα απο αυτο που ειναι το συμβολαιο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αυπνα αλανια.
Πανω κατω οτι λεει ο τιτλος.
Παμε με την κοπελα μου σε νεο σπιτι,το οποιο θα μπει στο ονομα της,αλλα τα χαρτια θα γινουν σε ενα μηνα περιπου,επειδη η ιδιοκτητρια λειπει.

Ειμαι στον οτε,χωρις παραπονο,αν εξαιρεσεις την σχετικα υψηλη τιμη για 30ρα γραμμη,στα 31 ευρω.

Γινεται να κανω μεταφορα το συμβολαιο που εχω στο ονομα μου,και να μπει σε σπιτι το οποιο δεν ειναι στο ονομα μου;

Τι συμφερει απο αποψη κοστους και χρονου,να γινει νεο συμβολαιο σε αλλο ονομα η να κανω τη μεταφορα;

Ποσο περιπου παιζει να μεινουμε χωρις ιντερνετ; 

Ειδα και για inalan,αλλα ειναι μονο στις 2 μεγαλες πολεις απο οσο ειδα,υπαρχει κατι αντιστοιχο για επαρχια;
Μενω Καλαματα.

Επεξ/σία από StamTheMan
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου 31 ευρω για 30αρα στις μερες μας φανταζουν πολλα η βοντα νομιζω κ η wind εχει 100αρα με 28 η νοβα με ακομα λιγοτερα αν δεν κανω λαθος,ακομα κ η κοσμοτε εχει 50αρα με 32 ευρω κανε μια αιτηση φορητοτητας στο ονομα σου και παιξε τους μπαλα,θα σε παρουν στανταρντ απο τον οτε για καλυτερη προσφορα και αν δεν σου αρεσει πηγαινε σε εναλλακτικο σην προσφορα που θα παρεις ρωτα οπωσδηποτε για τελη μεταφορας με λιγο παζαρι μπορεις να τα εχεις δωρεαν ακομα και στον οτε να μεινεις στους αλλους θα τα παρεις free σχεδον σιγουρα

18 ώρες πριν, zilias82 είπε

φιλε μου 31 ευρω για 30αρα στις μερες μας φανταζουν πολλα η βοντα νομιζω κ η wind εχει 100αρα με 28 η νοβα με ακομα λιγοτερα αν δεν κανω λαθος,ακομα κ η κοσμοτε εχει 50αρα με 32 ευρω κανε μια αιτηση φορητοτητας στο ονομα σου και παιξε τους μπαλα,θα σε παρουν στανταρντ απο τον οτε για καλυτερη προσφορα και αν δεν σου αρεσει πηγαινε σε εναλλακτικο σην προσφορα που θα παρεις ρωτα οπωσδηποτε για τελη μεταφορας με λιγο παζαρι μπορεις να τα εχεις δωρεαν ακομα και στον οτε να μεινεις στους αλλους θα τα παρεις free σχεδον σιγουρα

Δεν ειναι μονο το οικονομικο,ειναι ολα μαζι,και πιο βασικο ειναι ο χρονος που θα μεινω χωρις ιντερνετ,γιατι βασιζομαι αρκετα σε αυτο για να δουλεψω .

• Moderators
15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν ειναι μονο το οικονομικο,ειναι ολα μαζι,και πιο βασικο ειναι ο χρονος που θα μεινω χωρις ιντερνετ,γιατι βασιζομαι αρκετα σε αυτο για να δουλεψω .

Tο θεμα ειναι να υπαρχει διαθεσιμη γραμμη στη νεα περιοχη , αν υπαρχει ειναι σχετικα γρηγορο μαξ καμια 10αρια μερες , αν δεν υπαρχει διαθεσιμη γραμμη εκει ειναι που μπορει να μιλας και για 3ις+ μηνες αναμονη

Στη νεα περιοχη κοιταξες αν υπαρχει διαθεσιμο vdsl ?

6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Tο θεμα ειναι να υπαρχει διαθεσιμη γραμμη στη νεα περιοχη , αν υπαρχει ειναι σχετικα γρηγορο μαξ καμια 10αρια μερες , αν δεν υπαρχει διαθεσιμη γραμμη εκει ειναι που μπορει να μιλας και για 3ις+ μηνες αναμονη

Στη νεα περιοχη κοιταξες αν υπαρχει διαθεσιμο vdsl ?

Δε με νοιαζει για vdsl,και με την 30ρα κανω τη δουλεια μου.

Γνωριζεις αν μπορει να γινει συμβολαιο ιντερνετ στο ονομα μου,ενω το σπιτι δεν ειναι στο ονομα μου;

• Moderators
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε με νοιαζει για vdsl,και με την 30ρα κανω τη δουλεια μου.

Γνωριζεις αν μπορει να γινει συμβολαιο ιντερνετ στο ονομα μου,ενω το σπιτι δεν ειναι στο ονομα μου;

Ναι γινεται

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...