Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως έχει ξανα-απαντηθεί.

Στο κτίριο που μένω η voda έχει τη δυνατότητα να δώσει 100ρα γραμμή vdsl (η καμπίνα δικιά της). Καλώ τον ΟΤΕ για να βάλω νέα σύνδεση 100ρας και μου λένε ότι πρέπει να βάλω πρώτα adsl 24 να ζητήσω αναβάθμιση και μετά αν γίνεται να πάω 100!!!

Όντως;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Αυτό το κάνει μερικές φορές η Cosmote σε συνδέσεις FTTH. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνεται σε VDSL.

Άρα ζητάω να μιλήσω με κάποιον τεχνικό και κατά πάσα πιθανότητα θα έχω 100 (όπως σωστά είπες δε μιλάμε για ftth, αλλά για fttc)

Δημοσ.

Πάρε πάλι τηλέφωνο, μήπως έπεσες σε ανενημέρωτο ή κάτι δεν κατάλαβε σωστά. Οι τεχνικοί δεν ασχολούνται με θέματα νέων συνδέσεων ή ανανεώσεων.

Αν σου ξαναπούν πάλι τα ίδια, ρώτα για ποιον λόγο γίνεται αυτό; Μόνη λογική εξήγηση που έχω είναι ότι πιθανόν δεν υπάρχουν ελεύθερες πόρτες στο DSLAM της καμπίνας, οπότε προκειμένου να μην σε χάσουν από πελάτη, θέλουν να σε συνδέσουν πρώτα σε δικό τους εξοπλισμό στο αστικό κέντρο, οπότε υποχρεωτικά ADSL έως ότου βρεθεί ελεύθερη πόρτα στην καμπίνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναπήρα τηλέφωνο. Τους είπα ότι σε γειτονικά γεωγραφικά καταστήματα υπάρχει διαθεσιμότητα για 100 και ξαναέκανα αίτηση. Ενημερώνω για το αποτέλεσμα.

EDIT: Παρατήρησα ότι από τις καμπίνες του ΟΤΕ που υπάρχουν στη περιοχή μου έχει σκαφτεί ο δρόμος και έχουν ενωθεί με αυτή της voda. 

Επεξ/σία από Ather
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...