james01gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 οι τζογαδόροι τζογάρουν. δεν αλλάζει κάτι εάν είναι CDS, δάνεια, κρυπτονομίσματα κτλ κτλ. τα ίδια θα γίνονται πάντα. κάποιοι τυχεροί θα βγάλουν κάποιο κέρδος, οι υπόλοιποι είναι πρόβατα επί σφαγή για να κερδίζουν αυτοί που πραγματικά ελέγχουν τις αγορές 21 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Αντε στο καλο... Σε 3 χρονια παλι. Ανουσια καταναλωση ενεργειας και χιλιαδες ινφλουεεεε σορρυ μαινερς 12 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APR21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Η αισχροκερδια παντα τιμωρειται...Το παρακαναν με το ευκολο κερδος.Ολα γινονται για να χτυπησουν τους Κινεζους.... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από APR21 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Πουλάω 10 rtx 2060 super. Αδούλευτες απλά τα κουτιά άνοιξα να δω αν έχουν όντως κάρτα μέσα…. Ήταν απο δώρο….. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Οχι ρε γμτ!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Επιτέλους. Άντε και στα 100 δολάρια το ένα. Άντε να απαλλαγούμε από αυτόν τον καρκίνο. 6 4 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Α, γι' αυτό τώρα τελευταία έβλεπα αγγελίες για πωλήσεις mining rigs; Φαντάζομαι τα έβγαλαν τα λεφτά τους και ψάχνουν για νέα κορόιδα τώρα. Νομίζω πάντως ότι κάπως ανέκαμψε και τώρα είναι γύρω στις $36000; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από nzeppos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus8511q Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, nzeppos είπε Α, γι' αυτό τώρα τελευταία έβλεπα αγγελίες για πωλήσεις mining rigs; Φαντάζομαι τα έβγαλαν τα λεφτά τους και ψάχνουν για νέα κορόιδα τώρα. Νομίζω πάντως ότι κάπως ανέκαμψε και τώρα είναι γύρω στις $36000; ειναι το τιναγμα της ψωφιας γατας...περιμενε απο δευτερα να δεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) πουλήστε κοψοχρονιά τώρα τις κάρτες που χρυσοπληρώσατε εσείς οι scalpers για να στρώσετε χαρακτήρα Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από dimtsef 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus8511q Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, dimtsef είπε πουλήστε κοψοχρονιά τώρα τις κάρτες που χρυσοπληρώσατε εσείς οι scalpers για να στρώσετε χαρακτήρα τωρα να τις κανουν κουβερ.... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Γιατι μου τα κάνετε δύσκολα με πτώσεις και ανόδους. Μιλήστε καθαρά. Θα βρίσκω τώρα PS5; Διάολε Βίρνα, τι γίνεται στην Giant; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, dimtsef είπε πουλήστε κοψοχρονιά τώρα τις κάρτες που χρυσοπληρώσατε εσείς οι scalpers για να στρώσετε χαρακτήρα άσχετο το σχόλιο σου ξανά .. είσαι μπερδεμένος μάλλον αλλά βαριέμαι να σε ξεμπερδέψω κιόλας δυστυχώς το είδος σου, το συναντάμε παντού .. στον δρόμο , σε πλατείες , στις παραλίες ο κλασσικός ο-τσουβαλιάζω-τα-πάντα - χωρίς-να-έχω-ιδέα Ελληνάρας (συγχαρητήρια ξανα) ξέρω ότι πονάει να μην έχεις ασχοληθεί και όλοι γύρω σου να τσέπωσαν καλά μεροκάματα, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι τόσο κακομοίρης 5 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Το κέρδος ήταν στο ether σε αυτό το γύρο, όσοι πούλησαν κοντά στα 3 χιλιάρικα κι είχαν αγοράσει κάτω από τα 2. Ακόμα και άσχετοι σαν εμένα που κάνω τις συναλλαγές μου με revolut βγάλαμε πέντε φράγκα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tosser Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε Eιχαμε τα καρκινιαρικα σχολια σε θεματα Apple, Τωρα παμε λιγο δυνατα σε θεματα btc,με τους επιστημονες εδω να δινουν πονο. Κλασσικοι σκατοψυχοι Ελληναρες... Είσαι πολύ μέσα; Ψυχραιμία... 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, tsakfot είπε Ο κλασσικός Ελληνάρας Να σε χαιρόμαστε Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα Εγώ θα ήθελα να πεθάνουν όλες οι κατσίκες, δεν μου αρκεί μόνο του γείτονα... 🤣 Το όλο εγχείρημα είναι ανούσιο, έχει προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση, μόνο και μόνο για να έχουν κάποιοι κάτι να τζογάρουν. 10 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα