Aris_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 gpu kaput, τα artifacts που πετάει βγάζουν ματι στο video
tanagra Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Λοιπόν βρήκα το προβλημα! Μέτα από ένα μεγάλο σκάλωμα που έτρωγε ο υπολογιστής που στην εκκίνηση δούλευε μονο για 30 δευτερόλεπτα και μετά κολλούσε ( τοσο πολύ που ούτε το ctrl-alt-delete δεν ανταποκρινόταν έτσι για να κάνω επανεκκίνηση το έκανα από το κουμπάκι του κουτιού). Άρχιζα να σβήνω προγράμματα που είχα κατεβάσει πρόσφατα γιατί θεωρούσα ότι αυτα ευθύνονται αλλά τιποτα. Στην συνέχεια έκανα επαναφορά με ένα αντίγραφο ασφαλείας που είχα απο παλιά και έφτιαξε οποτε έκανα την δουλειά μου και τον έκλεισα, μόλις όμως τον ξανάνοιξα πάλι κόλλησε και τότε σκεφτηκα αφού τότε όταν εφτιαξα το αντίγραφο ολα ηταν καλά τώρα τι γινετε...; λέω άντε θα τα έπαιξε κανά σύστημα του υπολογιστή αλλά μετά λέω αφού όταν το ανοίγω για τα πρώτα 30 δεύτερα λειτουργεί κανονικά. Για να μην πολυλογώ μετά από 30 επανεκκινησεις περίπου παρατήρησα ότι κάθε φορά που τον άνοιγα μαζι με ολα τα προγράμματα που ξεκινούσαν ανοιγε και το COSMOTE Total Security που παλιότερα δεν ανοιγε από μονο του. Οπότε λέω κάτσε να δοκιμάσω! Μπαίνω σε safe mode που εκεί έτρεχε κανονικά ο υπολογιστής χωρίς κωλύματα και πάω να κάνω απεγκατασταση το COSMOTE Total Security αλλά όταν το πάταγα δεν σβηνόταν και τότε λέω κάτσε να δεις που τελικα αυτο ειναι!! Άνοιξα κανονικά τον υπολογιστή και σε 30 δεύτερα που είχα έπρεπε να σβήσω το πρόγραμμα και τα κατάφερα ! Από τότε ούτε μου ξανά κώλυσε ούτε μου κάνει αυτα τα περίεργα που έλεγα τοσο καιρό πριν ! Οπότε το προβλημα ηταν το COSMOTE Total Security τόσα χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα