musan Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Υπαρχει ενας μηδενικος τραπεζικος λογαριασμος στην Εθνικη που εχει μεινει παρατημενος απο το 2018 (οπου και "μηδενιστηκε"). Αυτος μπορει να χρησιμοποιηθει κανονικα (αναληψεις, καταθεσεις, e-banking κτλ) με βαση τα τελευταια δεδομενα η πρεπει πρωτα να γινει καμια ενεργεια απο καποιο καταστηματα της Εθνικης; Πριν καποιους μηνες φαινοταν κανονικα στο i-bank του κατοχου και μαλιστα τον ειχε κρυψει για να μην τον μπερδευει. Δεν ξερω τι ειδους λογαριασμος ειναι αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
Kostasspil Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Νομίζω πρέπει να στον επανενεργοποιησουν από την τράπεζα για να μπορεί να κάνει κινήσεις 2
SB_1957 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, musan είπε Υπαρχει ενας μηδενικος τραπεζικος λογαριασμος στην Εθνικη που εχει μεινει παρατημενος απο το 2018 (οπου και "μηδενιστηκε"). Αυτος μπορει να χρησιμοποιηθει κανονικα (αναληψεις, καταθεσεις, e-banking κτλ) με βαση τα τελευταια δεδομενα η πρεπει πρωτα να γινει καμια ενεργεια απο καποιο καταστηματα της Εθνικης; Πριν καποιους μηνες φαινοταν κανονικα στο i-bank του κατοχου και μαλιστα τον ειχε κρυψει για να μην τον μπερδευει. Δεν ξερω τι ειδους λογαριασμος ειναι αν αυτο παιζει καποιο ρολο. Μια ερώτηση στην τράπεζα θα σας λύσει άμεσα και υπεύθυνα την απορία! 1
Nabuko Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, musan είπε Πριν καποιους μηνες φαινοταν κανονικα στο i-bank του κατοχου και μαλιστα τον ειχε κρυψει για να μην τον μπερδευει. Ας τον εμφανίσει πάλι 14 λεπτά πριν, musan είπε Αυτος μπορει να χρησιμοποιηθει κανονικα (αναληψεις, καταθεσεις, e-banking κτλ) με βαση τα τελευταια δεδομενα η πρεπει πρωτα να γινει καμια ενεργεια απο καποιο καταστηματα της Εθνικης; Ας κάνει μια μεταφορά από άλλο λογαριασμό ή μια κατάθεση. Αλλιώς ένα τηλέφωνο εδώ 210 4848484 1
musan Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Μια ερώτηση στην τράπεζα θα σας λύσει άμεσα και υπεύθυνα την απορία! Ο ανθρωπος δουλευει τοσες ωρες και απο την πρωτη στιγμη παιρνει τηλεφωνο οποτε μπορει αλλα δεν εξυπηρετειται. Ουτε λογος για να εχει χρονο να παει σε καταστημα. 15 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Νομίζω πρέπει να στον επανενεργοποιησουν από την τράπεζα για να μπορεί να κάνει κινήσεις Ακομα και για να τον χρησιμοποιει αποκλειστικα μεσω e-banking; 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ας κάνει μια μεταφορά από άλλο λογαριασμό ή μια κατάθεση. Αλλιώς ένα τηλέφωνο εδώ 210 4848484 Θα ακυρωθει η μεταφορα/καταθεση η απλα τα λεφτα θα μεινουν δεσμευμενα κατα καποιο τροπο σε αυτον τον λογαριασμο. Ειχα προτεινει και εγω μεταφορα αλλα ειχε αυτην την επιφυλαξη.
Kostasspil Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 1 hour ago, musan said: Ακομα και για να τον χρησιμοποιει αποκλειστικα μεσω e-banking; 1 hour ago, Nabuko said: Ναι εφοσον ο λογαριασμος ειναι πλεον ανενεργος (νομιζω ετσι χαρακτηριζεται) πρεπει να παει τραπεζα. Ας εξουσιοδοτησει καποιον να το κανει, απαιτειται φυσικη παρουσια για τετοια θεματα δεν γινεται απ το τηλεφωνο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Απο το τηλέφωνο μπορούν να του πουν αν έχει πέσει σε αδράνεια ο λογαριασμός,3 χρόνια μου κάνει λίγο χρονικό διάστημα για να συμβεί.Μπορεί να στείλει 2€ απο άλλο λογαριασμό για να δει αν θα πάνε.Σε ΑΤΜ αν ζητησει υπόλοιπο τι λεει; 1
musan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/5/2021 στις 9:45 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Απο το τηλέφωνο μπορούν να του πουν αν έχει πέσει σε αδράνεια ο λογαριασμός,3 χρόνια μου κάνει λίγο χρονικό διάστημα για να συμβεί.Μπορεί να στείλει 2€ απο άλλο λογαριασμό για να δει αν θα πάνε.Σε ΑΤΜ αν ζητησει υπόλοιπο τι λεει; Τελικα, μαλλον ειναι μικρο χρονικο διαστημα για να γινει οποιαδηποτε αλλαγη στην κατασταση του λογαριασμου. Οποτε ενα UPDATE για οποιον εχει αντιστοιχη απορια: ο λογαριασμος χρησιμοποιειται κανονικα μεσω του ibank της Εθνικης. Μια υποσημειωση βεβαια, η οποια δεν ξερω αν εχει σημασια, μου ειπε οτι ο λογαριασμος δεν ηταν ακριβως μηδενικος. Απλα ειχε κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα μεσα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από musan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα