alexgr10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Πως μπορώ να φτιάξω ίδιο στο Office Excel; Έχω το 2019.
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Γραμμικός προγραμματισμός->αγαπημένο μου μάθημα επιλογής στη σχολή. Φαντάζομαι θα ρωτάς για το γέμισμα μεταξύ των γραμμών, σωστά; Θα σου πω τι είχα κάνει όταν ήμουν φοιτητής και δεν ήξερα κάτι άλλο πέρα απο excel. Απλά σώζεις την γραφική παράσταση με τις ευθείες ως εικόνα και το πας σε paint ή Paint.net (αυτό έιχα τότε, είχε να κάνεις fill με gradient κτλ) και κάνει γέμισμα. Για να το κάνεις σε excel νομίζω δεν αξίζει τον κόπο ε. Θέλει λίγο πατέντες με συναρτήσεις και ίσως stacked graph. Όλα τα άλλα είναι ευθείες και σημεία που τα βάζεις σε excel σαν σειρές δεδομένων. Τα σημεία/markers τα κάνεις format όπως θες σε κάθε ευθεία. Για το σημείο τομής μπορεις απλά να προσθέσεις σημείο σαν γραφική παράσταση (μια στήλη μόνο με ένα σημείο στην σειρά που αντιστοιχεί στο x που θες, κάντο και χοντρό εκεί να μην φαίνεται η ακρίβεια. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από flik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα