Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με δικτυο ?

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα windows 10 οταν παω να αποσυμπιεσω μεσω δικτυου παιρνω τα παρακατω μηνυματα που δεν επερνα στα 7

Παταω κλεισιμο και μετα δουλευει  κανονικα 

100.png

200.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ανοίξεις πρώτα τον φάκελο στο htpc και από την εξερεύνηση σύρεις το αρχείο που θέλεις να αποσυμπιέσεις με δεξί κλικ μέσα στον htpc και επιλέξεις Αποσυμπίεση εδώ, στο κάνει πάλι;

Ποιο winrar έχεις;

Δοκίμασε να προσθέσεις τον κοινόχρηστο πόρο σαν δίσκο δικτύου με δεξί κλικ στην περιοχή δικτύου->Σύνδεση δίσκου δικτύου και βάλε εκεί το path από τον δικτυακό φάκελο που θέλεις να χρησιμοποιείς. Αν τον θέλεις μόνιμα τσεκάρισε και την αυτόματη σύνδεση.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Αν ανοίξεις πρώτα τον φάκελο στο htpc και από την εξερεύνηση σύρεις το αρχείο που θέλεις να αποσυμπιέσεις με δεξί κλικ μέσα στον htpc και επιλέξεις Αποσυμπίεση εδώ, στο κάνει πάλι;

Ποιο winrar έχεις;

Δοκίμασε να προσθέσεις τον κοινόχρηστο πόρο σαν δίσκο δικτύου με δεξί κλικ στην περιοχή δικτύου->Σύνδεση δίσκου δικτύου και βάλε εκεί το path από τον δικτυακό φάκελο που θέλεις να χρησιμοποιείς. Αν τον θέλεις μόνιμα τσεκάρισε και την αυτόματη σύνδεση.

spacer.png

Οταν παω απο την εξερευνηση των windows να μπω στο htpc παλι τα ιδια μου κανει .

Εχω την 5,21 

Στα 7 δεν υπαρχει προβλημα

Εκανα το αλλο που λες και εφτιαξε .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τον εντοπισμό δικτύου μάλλον δεν τον έχεις ενεργοποιήσει για όλα τα δίκτυα (από τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης).

Την πρωτη φορα που προσπαθησα να μπω μου εβγαλε σχετικη ειδοποιηση και πατησα να γινεται η ανιχνευση δικτυων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...