venuets Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Επιλογή Περιφερειακών για main gaming setup. budget 250 - 300 ευρώ για ενσύρματα. όλα τις ίδιας εταιρίας μόνο και μόνο για το OCD προτιμήσεις σε HyperX Logitech Corsair Razer Τώρα έχω τα παρακάτω Πληκτρολόγιο : HyperX Alloy FPS RGB (Kailh Speed Silver) US Ποντίκι : HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Ποντίκι Μαύρο Ακουστικά : HyperX Cloud II Red
Nik1239 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, tsoubas είπε Επιλογή Περιφερειακών για main gaming setup. budget 250 - 300 ευρώ για ενσύρματα. όλα τις ίδιας εταιρίας μόνο και μόνο για το OCD προτιμήσεις σε HyperX Logitech Corsair Razer Τώρα έχω τα παρακάτω Πληκτρολόγιο : HyperX Alloy FPS RGB (Kailh Speed Silver) US Ποντίκι : HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Ποντίκι Μαύρο Ακουστικά : HyperX Cloud II Red Γιατί θες να αλλάξεις αυτά που έχεις ; Δεν σε καλύπτουν;
mp44christos Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Έχεις πολα θέματα φίλε... Εκτός που αυτ απου έχεις είναι μια χαρά. Αντε να άλλαζα το ποντίκι σε pulsfire haste. Και πάρε ένα glorious stealth mousepad η Endgame mpc890 stealth (τα hyper x είναι λίγο μάπα) που δεν έχει λογότυπο είναι απλός μαύρο. Γενικά θα σου πρότεινα Razer orochi v2 Razer huntsman razer blackshark. Και ένα μουσεπαδ που δεν θα βλέπεις το λογότυπο. Γτ η ραζερ κάνει επίσης μάπα mousepads. Μέτα αλλά με περισσότερα λεφτά μπορείς να πας σε logitech Superlight, g pro x headset, g pro x keyboard, και το g840 g640 που είναι πολύ καλό mousepad. Αλλά ίσως ξεφεύγει λίγο σε λεφτά. Τα καλά mousepads στην ελληνική αγορά είναι εδώ. Απ όλα αυτά προτείνω Endgame gear mpc890 stealth. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από mp44christos
venuets Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, Nik1239 είπε Γιατί θες να αλλάξεις αυτά που έχεις ; Δεν σε καλύπτουν; απλα θελω να παρω κατι νεο
venuets Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, imblish είπε logitech g pro series τρομερα δοκιμασμενα ειχα πληκτρολογιο εγινε αντικατασταση στους 8 μηνες με ιδιο της σειρας και στους 6 μηνες το σκοτωσα γιατι αρχισε τα θεματα στο πατημα !
mp44christos Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, tsoubas said: ειχα πληκτρολογιο εγινε αντικατασταση στους 8 μηνες με ιδιο της σειρας και στους 6 μηνες το σκοτωσα γιατι αρχισε τα θεματα στο πατημα ! Έχει και άλλα πληκτρολόγια η λογκι. Αλλά μάλλον είχες με τα romer g πλήκτρα που χαλούσαν δεξιά και αριστερά. Έχει με διαφορά το καλύτερο ποντίκι στην αγορά και πάρα πολύ καλό mousepad και Headset. Σαν σύνολο logitech είναι καλύτερα. Αλλά παίζει να σου βγει πάνω από 300. Ραζερ έχει πραγματικά μάπα mousepad. Σου τα έχουμε πει όλα. Εσύ αποφασίζεις. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από mp44christos
SakafliaC Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Logitech και από εμένα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Δες στην υπογραφή μου με ποια είμαι. Όσο για το ocd για να καταλάβεις πόσο σε καταλαβαίνω, έχω πάρει το G Pro X Superlight σε μάυρο σε προσφορά απ το Πλαίσιο και δεν το χω ανοίξει καν γιατί έχω άσπρο keyboard και headset..
sleepychris Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στις 20/5/2021 στις 2:05 ΜΜ, mp44christos είπε Ραζερ έχει πραγματικά μάπα mousepad. αυτο το εγραψες και παραπανω.. care to elaborate?
mp44christos Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 4 hours ago, sleepychris said: αυτο το εγραψες και παραπανω.. care to elaborate? r/mousepadreview
sleepychris Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, mp44christos είπε r/mousepadreview δεν μπορω να καταλαβω αν τρολλαρεις ή το εννοεις... nevermind,καλη συνεχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα