anastasia1234456 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 αλησπερα Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει, την προηγούμενη εβδομάδα μου έστειλαν από τον εοπυ την έγκριση της αποζημίωσης των γυαλιών οράσεως 17/05 ημερομηνια δημιουργιας αρχειου τραπεζης μετα απο αυτο σε ποσες μερες θα δω τα χρηματα μου στην τραπεζα?? δλδ δεν υπαρχει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα μου?
Kostasspil Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Στις 17 στα εβαλαν; Τεσπα, μέχρι τέλος της βδομάδας θα τα έχεις δει, αν δεν έχει γίνει ήδη
Nabuko Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Στις 17 στα εβαλαν; Τεσπα, μέχρι τέλος της βδομάδας θα τα έχεις δει, αν δεν έχει γίνει ήδη Εγκρίθηκε η αποζημίωση λέει. Άρα σε 3 με 5 μήνες το βλέπω.
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εγκρίθηκε η αποζημίωση λέει. Άρα σε 3 με 5 μήνες το βλέπω. Από που και ως πού? 40 μέρες με 2 μήνες είναι εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Διόρθωση.Λόγω Covid ίσως κάνει παραπάνω.Πάντως κανονικά είναι εκεί που σου είπα.
dtzgr Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Τόσο παίρνει μέχρι να εγκριθεί. Όταν γίνει το αρχείο για την τράπεζα, είναι θέμα ημερών. Μέχρι τέλος της εβδομάδας.
Nabuko Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Από που και ως πού? 40 μέρες με 2 μήνες είναι εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Διόρθωση.Λόγω Covid ίσως κάνει παραπάνω.Πάντως κανονικά είναι εκεί που σου είπα. Εμένα πέρυσι στην πρώτη καραντίνα από τη στιγμή που πήγα τα χαρτιά και εγκρίθηκε η αποζημίωση των 100 ευρώ τα λεφτά μπήκαν 4 με 5 μήνες μετά.
anastasia1234456 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Καλημετα και σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση απ οτι καταλαβα ειναι οπως θα τυχη στον καθενα οποτε θα περιμενω να τα δω....
AristidisZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, anastasia1234456 είπε απ οτι καταλαβα ειναι οπως θα τυχη στον καθενα οποτε θα περιμενω να τα δω.... έτσι ακριβώς αν έχεις τύχει διάβαινε... 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα και καλη χρονιά σε ολους. 29/11 πηγα τον μικρο για να το εξετασει γιατρος στο ιπποκρατειο στην Θεσσαλονίκη. Εβγαλε ενα πόρισμα και μου ειπε σε 20 εργασιμες μερες θα βγει η γνωματευση για να μπορεις να κανεις την θεραπεια. Οι 20 μερες περασανε, μπαινω στο φακελο υγείας αλλα στις γνωματευσεις, ειδικη αγωγη δεν εχει κατι. Να περιμενω? Μηπως πρεπει να μπω καπως αλλιως ωστε να δω το φακελο του μικρου? Ειναι ασφαλισμενος σε μενα.
dtzgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καταρχάς περαστικά στον λεβέντη. Μπαίνεις με το δικό σου λογαριασμό και μετά πάνω πάνω (και αριστερά, αν μπαίνεις από PC) έχει να βάλεις ΑΜΚΑ προστατευόμενου ανηλίκου μέλους για να μπεις στο φάκελο του. Γράφεις το ΑΜΚΑ του και πατάς το κουμπί στα δεξιά (ένας μεγεθυντικος φακός πρέπει να είναι). Αν το έχεις κάνει σωστά, θα πρέπει να σου εμφανίζει πλέον το όνομα του. Μετά πήγαινε στις γνωματεύσεις κλπ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εδω δε πρέπει να μπω? https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/login.xhtml Απο κινητο μπαινω. 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Καταρχάς περαστικά στον λεβέντη. Μπαίνεις με το δικό σου λογαριασμό και μετά πάνω πάνω (και αριστερά, αν μπαίνεις από PC) έχει να βάλεις ΑΜΚΑ προστατευόμενου ανηλίκου μέλους για να μπεις στο φάκελο του. Γράφεις το ΑΜΚΑ του και πατάς το κουμπί στα δεξιά (ένας μεγεθυντικος φακός πρέπει να είναι). Αν το έχεις κάνει σωστά, θα πρέπει να σου εμφανίζει πλέον το όνομα του. Μετά πήγαινε στις γνωματεύσεις κλπ. Σε ευχαριστώ. Τα βρηκα. Καλη χρονια σε ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα