Προς το περιεχόμενο

F&U FL2D5005UH UPDATE FIRMWARE

andreaspA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χτες πήρε αναβάθμιση Firmware σε 5.35.4.0. Να πω την αληθεια, δεν το φανταζομουν οτι θα συμβει ποτέ.

Λογικα εχουν φτιαξει το θεμα με το restart που εκανε καποιες φορες στο αναμμα, οταν ζοριζοταν να παρει ip στο δικτυο.

Επισης εχω την αισθηση οτι πηγαινει πιο γρηγορα το τηλεκοντρολ.

Παρατήρησε κανείς άλλη αλλαγή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μπήκε η εφαρμογή ertflix, άλλαξαν τα picons στα κανάλια της ερτ με τα νέα λογότυπα και μικρυναν λίγο τα μενού. Επίσης προστέθηκαν κάποια πράγματα στο ρυθμίσεις - - - >σύστημα που δεν υπήρχαν πριν. 

• 1 χρόνο αργότερα...

Μηπως εχει καποιος να μου δωσει τα ποδια της τηλεροασης ? Δεν ξερω που εξαφανιστηκαν και θελω να την βαλω σε τραπεζακι απο τον τοιχο που την ειχα.

• 1 χρόνο αργότερα...

Την έχει ο κουνιάδος μου αυτήν την τηλεόραση, η αναβάθμιση ήρθε μόνη της, ή την βρήκες κάπου και την πέρασες?

Η δικιά του είναι με την έκδοση 5.7.10.0, πιό παλιά δεν είναι?

Μήπως ξέρεις αν δουλεύει την εφαρμογή Cosmote TV?

Στις 16/12/2022 στις 12:35 ΜΜ, andreaspA είπε

Μηπως εχει καποιος να μου δωσει τα ποδια της τηλεροασης ? Δεν ξερω που εξαφανιστηκαν και θελω να την βαλω σε τραπεζακι απο τον τοιχο που την ειχα.

Αν δεν βρίσκεις, κοίτα σε κάτι τέτοιο.

https://www.websupplies.gr/epitrapezia-vasi-tileorasis-axred-ax-doppio-27-60-black-11969?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PM_Ink Toner Printer (Medium %26 High)&utm_id=15381020141&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIuI3lvryviQMVQoKDBx2uRzKXEAQYByABEgKgdfD_BwE

13 ώρες πριν, tasvar είπε

Εδω και 2 χρονια που εκανε την ερωτηση μπορει να μην την εχει την τηλεοραση ακομη

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...