Προς το περιεχόμενο

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θυμήθηκα τα νιάτα μου ως φοιτητής που είχαμε δει το πρώτο με φίλους στις 4 το πρωί μετά από πιώματα :P. Ηρωικές εποχές..

Y.Γ. Ταινιάρα πράγματι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Βγηκε σημερα ισως το δω το βραδακι ελπιζω να ειναι καλο. Αγαπαμε το συμπαν του Conjuring.

οποτε θα περιμένω την άποψή σου για να το δω :) :)

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Βγηκε σημερα ισως το δω το βραδακι ελπιζω να ειναι καλο. Αγαπαμε το συμπαν του Conjuring.

Περιμενω review απο Arkin!

😉

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τριτη ταινια Conjuring ειναι εδω και μπορει να μην ειναι ανταξια της πρωτης μπορει να ειναι 1 κλικ πιο κατω απο τη δευτερη παραμενει ομως οτι καλυτερο στον κοσμο του horror και οι fan θα περασετε τελεια. Βασισμενο στην αληθινη ιστορια του Arne Cheyenne Johnson ενος ανθρωπου που εμεινε στην ιστορια με το ονομα της υποθεσης "Ο διαβολος με εβαλε να το κανω" το 1981 στην Αμερικη. Στην υποθεση στηριχθηκαν στο αλλοθι οτι η δολοφονια ηταν υποκινουμενη απο τον διαβολο και δεν ειχε τον ελεγχο ο κατηγορουμενος. Το διδυμο Warren νομιζω περασαν την πιο δυσκολη δοκιμασια μεχρι στιγμης και μου αρεσε πως εβαλαν συναισθημα για να το προσπερασουν. Στα της ατμοσφαιρας επειδη την ειδα με ακουστικα με ρουφηξε στον κοσμο της το πρωτο 10λεπτο ειναι πολυ δυνατο με εναν απο τους πιο δυνατους εξορκισμους που εχουμε δει η συνεχεια ειναι αρκετα ηπια για την επομενη ωρα περα απο καποια τιμια jump scares που κρατανε ελαχιστα δευτερολεπτα ομως. Η σκηνη στο νεκροτομειο θα σας μεινει. Στο τελευταιο 20λεπτο ξανα αρχιζει η δραση τα σημεια που τρομαζεις πραγματικα σε ολη την ταινια ειναι 3-4 απο αυτα τα 2 κρατανε αρκετα την ενταση τα υπολοιπα ειναι jump scares. Μου αρεσε η ιστορια ηταν σε ενα αρκετα on the ground κλιμα δεν θα μπορουσε και αλλιως μιας και παταει πανω σε αληθινη ιστορια. Μετα το τελος δειχνει καποια αποσπαματα εικονες κασετες απο ντοκουμεντα της υποθεσης του 1981 ανατριχιασα οταν ακουσα την καταγραφη του εξορκισμου στο παιδακι και πως μιλουσε. Δειτε την δεν ειναι το καλυτερο Conjuring παραμενει ομως μια σχολη μονο του. 7.6/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok μπορεί να είναι καλή σκηνοθετικά ταινία, αλλά είναι πολύ περίεργη και βαριά τρομακτική .Προσωπικά δεν θα την δω γιατί θα χασω τον υπνο μου για μήνες.Μένω σε σπίτι που είναι σε δάσος οπότε οι horror ταινίες με πνέυματα είναι απαγορευτικές για μένα

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά από προηγούμενα της σειράς είναι όντως πολύ καλύτερο αυτό και πέρασα ευχάριστα μιαμιση ώρα.

Από θέμα τρόμου πάντως μετά τα πρώτα Insidious δεν μου λέει τίποτα. Κλασσικά Jumpscare τα οποία 9 στις 10 φορές τα βλέπεις να έρχονται από χιλιόμετρα μιας και η σκηνοθεσία είναι λίγο πολύ ίδια.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Γενικά από προηγούμενα της σειράς είναι όντως πολύ καλύτερο αυτό και πέρασα ευχάριστα μιαμιση ώρα.

Από θέμα τρόμου πάντως μετά τα πρώτα Insidious δεν μου λέει τίποτα. Κλασσικά Jumpscare τα οποία 9 στις 10 φορές τα βλέπεις να έρχονται από χιλιόμετρα μιας και η σκηνοθεσία είναι λίγο πολύ ίδια.

Πραγματικες ταινιες τρομου για μενα ειναι τα Ju On The Grudge το αυθεντικο το Ringu του 1998 το Shutter το Martyrs αυτο ειναι περισσοτερο disturbing. Ταινιες στυλ conjuring προσφερουν αλλου ειδους τρομου κατι σε πιο mainstream. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Arkin είπε

Πραγματικες ταινιες τρομου για μενα ειναι τα Ju On The Grudge το αυθεντικο το Ringu του 1998 το Shutter το Martyrs αυτο ειναι περισσοτερο disturbing. Ταινιες στυλ conjuring προσφερουν αλλου ειδους τρομου κατι σε πιο mainstream. 

Τι ταινιάρα το Martyrs! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...