MikeKata Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Το Notification Center μου θυμίζει Ratio launcher. Ωραίο οφείλω να πω. Άντε πάλι σε καμιά Pixel ROM... 29 λεπτά πριν, sv398 είπε Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ MIUI? Γιατί αυτά που βλέπω στο άρθρο τα έχει ήδη (εκτός το auto adjust με το wallpaper). Το ίδιο και το iOS (το οποίο προσπαθεί σθεναρά να εξομοιώσει το MIUI). Εάν πιστεύεις το αντίθετο, πες μου τι πιστεύεις ότι δεν έχει από το άρθρο να σου στείλω screens να δεις τι εννοώ. Edit: Είδα το video που έκανε link o manosnike και έφριξα. Το μαμά Android 11 είναι οικτρό, JESUS Christ! Εννοείται ότι θα έβγαλαν σημαίες και πανό για την αναβάθμιση (αλλά έρχονται τελευταίοι και καταιδρωμένοι imo). Φιλε, χρησιμοποιώ MIUI αναγκαστικά από το 2015 πάνω κάτω, οπότε θεωρώ ότι το ξέρω απ'έξω κι ανακατωτά. Το MIUI είναι ο ορισμός του "πετάω χαρακτηριστικά μέσα μπας και πιάσω userbase που θέλει να τα χρησιμοποιήσει". Είναι ένα λειτουργικό fully bloated, με 500 άχρηστα χαρακτηριστικά μέσα, απλά και μόνο για να λέει ότι τα έχει. Αποτέλεσμα; Προβληματικά animations, buggy ρυθμίσεις ακόμα και στα βασικά. Π.χ στο POCO F2 Pro μετά το MIUI 12.2, μόλις αλλάζω launcher από τον εργοστασιακό, δε με αφήνει να χρησιμοποιώ gestures, παρά μόνο κουμπιά, έκανε corrupt τα PDF (και κόντεψα να το πετάξω στον τοίχο γιατί είναι απαραίτητα στη δουλειά μου) και τα notification bubbles του Messenger ύστερα από update (ανεξαρτήτα από το αν είχες ανοιχτή ή κλειστή τη βελτιστοποίηση στα Dev Settings), μέχρι ένα update πριν αν άνοιγες το app drawer και πατούσες αναζήτηση, όταν έφευγε το πληκτρολόγιο κολλούσε η μισή οθόνη σε αυτή τη θέση μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση, πολλές φορές το home screen εμφανιζόταν κενό και έπρεπε να γυρίσεις το τηλέφωνο σε landscape, να ανοίξεις κάποια εφαρμογή και να επιστρέψεις στην αρχική για να δουλέψει και χίλια δυο άλλα. Όταν μπαίνει ένα χαρακτηριστικό πρέπει να δουλεύει σωστά. Όχι να το έχουμε για να λέμε ότι έχουμε περισσότερα χαρακτηριστικά από τους ανταγωνιστές. Αυτό κάνει η Xiaomi. Δεν είναι θέμα "κινεζιάς". Και τα Huawei (καλή τους ώρα) κινεζιές ήταν, αλλά με προσεγμένο λειτουργικό. Και τα OnePlus το ίδιο, ακόμα και στα φθηνά όπως το Ν100. Καλύτερα ένα ελαφρύ, γρήγορο λειτουργικό με σωστά animations και ελάχιστα bugs που ξέρεις ότι δε θα σε "αφήσει", παρά ένα full bloated πράμα όπως το MIUI. Μεχρι και το LineageOS που χρησιμοποιούσα από ένα σημείο και μετά στο Redmi Note 4, εντελώς απροβλημάτιστο, ελαφρύ και γρήγορο ήταν. Αυτό ακολουθούν εταιρείες όπως η Google και η Apple. Είπαμε, ζούμε με τα προβλήματά του επειδή είναι φθηνές οι συσκευές, αλλά όχι και να το εξυψώνουμε. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από MikeKata 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μια διόρθωση. 4a/4a 5g και όχι XL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δεν έχω ιδέα πως ακριβώς είναι η προηγούμενη έκδοση android μιας και τρέχω iOS αλλά αυτό που βλέπω στο video είναι αυτό που περιμένεις από ένα smartphone το 2021, καθαρό, όμορφο και μεγάλα κουμπάκια για wifi κτλ. Μπράβο στην google. Σχετικά με το privacy δυσκολεύομαι να πιστέψω μία εταιρία που τα κύρια έσοδα της προέρχονται από τα data μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, sv398 είπε Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ MIUI? Γιατί αυτά που βλέπω στο άρθρο τα έχει ήδη (εκτός το auto adjust με το wallpaper). Το ίδιο και το iOS (το οποίο προσπαθεί σθεναρά να εξομοιώσει το MIUI). Εάν πιστεύεις το αντίθετο, πες μου τι πιστεύεις ότι δεν έχει από το άρθρο να σου στείλω screens να δεις τι εννοώ. Edit: Είδα το video που έκανε link o manosnike και έφριξα. Το μαμά Android 11 είναι οικτρό, JESUS Christ! Εννοείται ότι θα έβγαλαν σημαίες και πανό για την αναβάθμιση (αλλά έρχονται τελευταίοι και καταιδρωμένοι imo). Βρε φίλε μου, το πανέμορφος σχεδιασμός που γράφω πρώτο πρώτο το διάβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 16 hours ago, NickKavourdiris said: Υπάρχει κόσμος που έχει πρόβλημα με τη ram στο android το 2021; Κάτω από 4gb συσκευές δεν νομίζω να πωλούνται πλέον. Δεν αναφέρομαι σε συσκευές των 60€ φυσικά. Ναι, σας φορτωνουν με οτι σαβουρα RAM κυκλοφορει στην αγορα και νομιζετε οτι το προβλημα με τις RAM εχει λυθει. Να σου βαλω κι εγω στο κινητο 6gb RAM στα 100mhz κι αντε μετα να περιμενεις 10 χρονια για να γεμισει. Τα 4gb δεν λεει απο μονο του τιποτα για την ποιοτητα μιας RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Όσοι έχουμε Pixels θα το χαρούμε day one. Οι υπόλοιποι με τα κινεζοκορεάτικα τίγκα στο bloat χαζόskins τους, ας το περιμένουν από του χρόνου. Δεν θα δουν και καμία διαφορά άλλωστε Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από Waiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Hetfield είπε Ναι, σας φορτωνουν με οτι σαβουρα RAM κυκλοφορει στην αγορα και νομιζετε οτι το προβλημα με τις RAM εχει λυθει. Να σου βαλω κι εγω στο κινητο 6gb RAM στα 100mhz κι αντε μετα να περιμενεις 10 χρονια για να γεμισει. Τα 4gb δεν λεει απο μονο του τιποτα για την ποιοτητα μιας RAM. Ποιοί είμαστε "εμείς"; Εγώ δεν έχω ποτέ σαβούρα στο κινητό μου, debloated πάντα. Αλλά και bloat να έχει, πάλι τρέχουν οκ τα android. Εφόσον εσύ - απ'ότι καταλαβαίνω - έχεις iphone, γιατί θίχτηκες; Έκανα πουθενά αναφορά στο υποδειγματικό λειτουργικό που λατρεύεις; Μετά λένε ότι τα flame τα ξεκινούν οι χρήστες android στα νήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanth Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 19 ώρες πριν, Marduk1 είπε φετος η σειρα pixel πηγε κουβα.απο το πολυ κραξιμο που εφαγαν ετοιμαζουν κατι καλο στην σειρα pixel... Φετος το Πιξελ 5 βασικα εσκισε δεν καταλαβαινω τι εννοεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, NickKavourdiris said: Ποιοί είμαστε "εμείς"; Εγώ δεν έχω ποτέ σαβούρα στο κινητό μου, debloated πάντα. Αλλά και bloat να έχει, πάλι τρέχουν οκ τα android. Εφόσον εσύ - απ'ότι καταλαβαίνω - έχεις iphone, γιατί θίχτηκες; Έκανα πουθενά αναφορά στο υποδειγματικό λειτουργικό που λατρεύεις; Μετά λένε ότι τα flame τα ξεκινούν οι χρήστες android στα νήματα... Δεν εχεις καταλαβει καν για ποιο πραγμα μιλαω. Οι καλες RAM χαρακτηριζονται απο την ταχυτητα κι οχι (μονο) απο το μεγεθος. Το τι σαβουρα τσιπακια κυκλοφορουν στα 4GB και νομιζετε μερικοι οτι εχει λυθει το προβλημα με τις RAM, αυτο με ξεπερναει. Τι σχεση εχει το αν ειμαι χρηστης iOS/Android με ολα τα παραπανω, που δεν ξερετε καν τι ειναι η RAM και πως λειτουργει; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από Hetfield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltosmechanic Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Η νέα έκδοση του Android θα δίνει μεγάλη έμφαση και στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Εδώ γελάμε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Στις 19/5/2021 στις 1:44 ΜΜ, MikeKata είπε Το Notification Center μου θυμίζει Ratio launcher. Ωραίο οφείλω να πω. Άντε πάλι σε καμιά Pixel ROM... Φιλε, χρησιμοποιώ MIUI αναγκαστικά από το 2015 πάνω κάτω, οπότε θεωρώ ότι το ξέρω απ'έξω κι ανακατωτά. Το MIUI είναι ο ορισμός του "πετάω χαρακτηριστικά μέσα μπας και πιάσω userbase που θέλει να τα χρησιμοποιήσει". Είναι ένα λειτουργικό fully bloated, με 500 άχρηστα χαρακτηριστικά μέσα, απλά και μόνο για να λέει ότι τα έχει. Αποτέλεσμα; Προβληματικά animations, buggy ρυθμίσεις ακόμα και στα βασικά. Π.χ στο POCO F2 Pro μετά το MIUI 12.2, μόλις αλλάζω launcher από τον εργοστασιακό, δε με αφήνει να χρησιμοποιώ gestures, παρά μόνο κουμπιά, έκανε corrupt τα PDF (και κόντεψα να το πετάξω στον τοίχο γιατί είναι απαραίτητα στη δουλειά μου) και τα notification bubbles του Messenger ύστερα από update (ανεξαρτήτα από το αν είχες ανοιχτή ή κλειστή τη βελτιστοποίηση στα Dev Settings), μέχρι ένα update πριν αν άνοιγες το app drawer και πατούσες αναζήτηση, όταν έφευγε το πληκτρολόγιο κολλούσε η μισή οθόνη σε αυτή τη θέση μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση, πολλές φορές το home screen εμφανιζόταν κενό και έπρεπε να γυρίσεις το τηλέφωνο σε landscape, να ανοίξεις κάποια εφαρμογή και να επιστρέψεις στην αρχική για να δουλέψει και χίλια δυο άλλα. Όταν μπαίνει ένα χαρακτηριστικό πρέπει να δουλεύει σωστά. Όχι να το έχουμε για να λέμε ότι έχουμε περισσότερα χαρακτηριστικά από τους ανταγωνιστές. Αυτό κάνει η Xiaomi. Δεν είναι θέμα "κινεζιάς". Και τα Huawei (καλή τους ώρα) κινεζιές ήταν, αλλά με προσεγμένο λειτουργικό. Και τα OnePlus το ίδιο, ακόμα και στα φθηνά όπως το Ν100. Καλύτερα ένα ελαφρύ, γρήγορο λειτουργικό με σωστά animations και ελάχιστα bugs που ξέρεις ότι δε θα σε "αφήσει", παρά ένα full bloated πράμα όπως το MIUI. Μεχρι και το LineageOS που χρησιμοποιούσα από ένα σημείο και μετά στο Redmi Note 4, εντελώς απροβλημάτιστο, ελαφρύ και γρήγορο ήταν. Αυτό ακολουθούν εταιρείες όπως η Google και η Apple. Είπαμε, ζούμε με τα προβλήματά του επειδή είναι φθηνές οι συσκευές, αλλά όχι και να το εξυψώνουμε. Το POCO F2 Pro δεν έχει "μαμά" MIUI, έχει έκδοση των POCO και υπεύθυνη είναι η ινδική εταιρία που μέχρι το 2018 ήταν subsidiary της Xiaomi. Οπότε το launcher σου είναι διαφορετικό από αυτό που έχω εγώ (το app drawer π.χ. είναι feature των POCO). Σε καταλαβαίνω όμως γιατί και για το "μαμά" MIUI έχουν ακουστεί πολλά παράπονα για το ver 12 και προφανώς υπάρχει κάποια βάση για αυτά. Παρόλα αυτά εγώ είμαι από τους τυχερούς που δεν μου έχει βγάλει προβλήματα. Ελπίζω το MIUI 12.5 να λύσει τα προβλήματα που έχεις (και κακώς τα έχεις) μόλις το βγάλει και η POCO. Το bloatware που λες όμως δεν το βλέπω πουθενά αν μιλάς για apps. Τα άχρηστα χαρακτηριστικά ποια είναι? Από περιέργεια καθαρά να δω τι βλέπεις ως άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα