Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια έχω ένα πρόβλημα. Όταν ανοίγω τα σποτάκια του μπάνιου πέφτει η dsl. Σήμερα έφερα ηλεκτρολόγο για να απομονώσει τις γραμμές του σπιτιού και να φέρει καινούργια γραμμή από μπουάτ έξω από το διαμέρισμα. Παρόλο που έγινε αυτό και η νέα γραμμή απέχει από το μπάνιο αρκετά μέτρα, πάλι όταν ανοίγω τα σποτάκια η γραμμή πέφτει... Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/5/2021 στις 9:27 ΜΜ, Panosasim1982 είπε

Εδώ και χρόνια έχω ένα πρόβλημα. Όταν ανοίγω τα σποτάκια του μπάνιου πέφτει η dsl. Σήμερα έφερα ηλεκτρολόγο για να απομονώσει τις γραμμές του σπιτιού και να φέρει καινούργια γραμμή από μπουάτ έξω από το διαμέρισμα. Παρόλο που έγινε αυτό και η νέα γραμμή απέχει από το μπάνιο αρκετά μέτρα, πάλι όταν ανοίγω τα σποτάκια η γραμμή πέφτει... Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει;

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με προβολέα που έχω στο κατάστημα μου. Όταν άναβε τις περισσότερες φορές έχανε τον συγχρονισμό το ρούτερ. Έβαλα εναν τέτοιο πυκνωτή και απο τότε ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Βασικά έχει ενσωματωμένο αυτόν τον πυκνωτή αλλά είχε καεί και μου έκανε παράσιτα στην γραμμή και το ρουτερ έχανε τον χρονισμό του.

Πες στον ηλεκτρολόγο σου να σου βάλει πυκνωτή στην γραμμή από τα σπιτάκια. Τυχαίο λινκ και τυχαίος πυκνωτής. 

https://www.skrekis.gr/en/products/πυκνωτησ-εκκινησησ-μονιμησ-λειτουργιασ-για-μοτερ-18μf450vac-faston?gclid=Cj0KCQiAqo3-BRDoARIsAE5vnaKEitbN3xggR9s4n8l9pxCdxPiGq-OxbJRDfSM8EtA26qxy-N4ZH14aAgciEALw_wcB

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
Στις 18/5/2021 στις 10:35 ΜΜ, pavloa είπε

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με προβολέα που έχω στο κατάστημα μου. Όταν άναβε τις περισσότερες φορές έχανε τον συγχρονισμό το ρούτερ. Έβαλα εναν τέτοιο πυκνωτή και απο τότε ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα.

Πες στον ηλεκτρολόγο σου να σου βάλει πυκνωτή στην γραμμή από τα σπιτάκια. Τυχαίο λινκ και τυχαίος πυκνωτής.

https://www.skrekis.gr/en/products/πυκνωτησ-εκκινησησ-μονιμησ-λειτουργιασ-για-μοτερ-18μf450vac-faston?gclid=Cj0KCQiAqo3-BRDoARIsAE5vnaKEitbN3xggR9s4n8l9pxCdxPiGq-OxbJRDfSM8EtA26qxy-N4ZH14aAgciEALw_wcB

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panosasim1982 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω.

Αν θες ρωτά και εδώ ή ψάξε στα θέματα κάποια το είχα διαβάσει τελευταία, κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα.

https://www.hlektronika.gr/index.php

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα με ενα casing εξωτερικου δισκου USB. Οταν το ανοιγα μου εριχνε το adsl. Το προβλημα του ηταν το τροφοδοτικό. Δεν ηταν χαλασμένο αλλα κάπου εκανε παράσιτο και εριχνε τον συγχρονισμό  του ρουτερ.

Αν εχεις LED σποτάκια στο μπάνιο δοκίμασε να τα αλλάξεις με μια καλή ποιότητα πχ OSRAM γιατι τα φθηνά κινεζικά έχουν χαλια PWM τροφοδοτικά και εκει καπου σου κανει το θεμα.

Δεν χρειάζονται πυκνωτές και φίλτρα καλύτερα σποτ πάρε και θα λυθει το θεμα σου.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω παρόμοιο πρόβλημα στο σπίτι σε συγκεκριμένες ώρες από ένα ψητοπωλείο που βρίσκεται στο ισόγειο αλλά το φουγάρο και το μοτέρ βρίσκεται στην ταράτσα μου . Όση ώρα είναι ανοιχτό το μοτέρ δεν αποσυνδέεται η γραμμή αλλά μου ρίχνει το snr και την ταχύτητα της τάξης του 15% .

Η χρήση πυκνωτή που προτάθηκε πιο πάνω να θεωρήσω ότι είναι για να μπει παράλληλα στην πρίζα του τηλεφώνου αλλά εγώ έχω VDSL και απ' όσο ξέρω σε vdsl δεν πρέπει να υπάρχει πυκνωτής.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...