OLNYSTER Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Γεια σας παιδιά Πριν ενα χρόνο περιπου αγορασα τα office και ολα καλά. Πριν 2 μηνες τα εδωσα και στην ανηψια μου και ειχε πολλά εργαλεία που εγώ δεν είχα . Τα απεγκατεστησα λοιπόν και τα ξαναεγκατεστησα . Τωρα ηθελα το 3D στο power point .που παρεμπιπτόντως μηπως μπορείτε να με βοηθησετε και σε αυτό γιατί δεν μπορεσα να το βρω, πηγα στις ρυθμισεις και δεν υπηρχε καν office . Στην εναρξη βρηκα καπου το word καπου αλλου power point, οποτε το ξανακατεβασα και το εγκατεστησα από την αρχη. Τωρα οτι και αν ανοιξω, γραφει αυτό : μπορειτε να βοηθησετε;;;;;;;;;
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, OLNYSTER είπε Γεια σας παιδιά Πριν ενα χρόνο περιπου αγορασα τα office και ολα καλά. Πριν 2 μηνες τα εδωσα και στην ανηψια μου και ειχε πολλά εργαλεία που εγώ δεν είχα . Τα απεγκατεστησα λοιπόν και τα ξαναεγκατεστησα . Τωρα ηθελα το 3D στο power point .που παρεμπιπτόντως μηπως μπορείτε να με βοηθησετε και σε αυτό γιατί δεν μπορεσα να το βρω, πηγα στις ρυθμισεις και δεν υπηρχε καν office . Στην εναρξη βρηκα καπου το word καπου αλλου power point, οποτε το ξανακατεβασα και το εγκατεστησα από την αρχη. Τωρα οτι και αν ανοιξω, γραφει αυτό : μπορειτε να βοηθησετε;;;;;;;;; Από που αγόρασες το γνήσιο κλειδί;;;; Πιο office αγόρασες; 360; 2019 pro plus; Όταν τα ξανά εγκατέστησες, έκανες εκ νέου την ενεργοποίηση βάζοντας το κλειδί; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από andreas1gr
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Αν έκανες share την άδεια χρήσης και το αντιλήφθηκαν στην ms μπορεί και να στο κλείδωσαν. Ποιο office κατέβασες;
OLNYSTER Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, andreas1gr είπε Από που αγόρασες το γνήσιο κλειδί;;;; Πιο office αγόρασες; 360; 2019 pro plus; Όταν τα ξανά εγκατέστησες, έκανες εκ νέου την ενεργοποίηση βάζοντας το κλειδί; online από την microsoft. το 365 για προσωπική χρήση Οχι δεν εβαλα εκ νεου κλειδι. . 13 ώρες πριν, micos000 είπε Αν έκανες share την άδεια χρήσης και το αντιλήφθηκαν στην ms μπορεί και να στο κλείδωσαν. Ποιο office κατέβασες; το 365 για προσωπική χρήση Ομως μου εβγαζε πως μπορώ να το δωσω σε ακομα 5 συσκευες στον ιδιο χωρο. Τωρα βεβαια το ψαχνω και δεν το βρισκω . Βρηκα μονο το 365 για προσωπικη χρηση που με αναβαθμιση προσθετεις 5 ακομα μελη της οικογένειάς. σου που βρισκονται σε αλλες τοποθεσιες και πληρώνοντας 30 ευρώ ακομα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, OLNYSTER είπε online από την microsoft. το 365 για προσωπική χρήση Οχι δεν εβαλα εκ νεου κλειδι. . δεν ξέρω το είδος της συνδρομής σου στο Microsoft Office 365 αλλά από το δικό μου πακέτο (Home) βλέπω ότι μπορώ να το βάλω έως σε (5) πέντε υπολογιστές άρα κάτι άλλο συμβαίνει...
OLNYSTER Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε δεν ξέρω το είδος της συνδρομής σου στο Microsoft Office 365 αλλά από το δικό μου πακέτο (Home) βλέπω ότι μπορώ να το βάλω έως σε (5) πέντε υπολογιστές άρα κάτι άλλο συμβαίνει... Κι εγώ αυτό εβλεπα, αλλά δεν ξέρω που να το βρω τωρα, γιατί δεν το εχω και πολύ με αυτα ...
pirmen56 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 File/Account/(Account Privacy)Manage Settings ξετικάρεις Enable Connected experiences.
OLNYSTER Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 17 ώρες πριν, pirmen56 είπε File/Account/(Account Privacy)Manage Settings ξετικάρεις Enable Connected experiences. Εγώ εχω τα γνησια και μου χρειάζεται να ειμαι συνδεδεμενη.
drillgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Στις 19/5/2021 στις 10:31 ΠΜ, OLNYSTER είπε online από την microsoft. το 365 για προσωπική χρήση Οχι δεν εβαλα εκ νεου κλειδι. Ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ: https://community.spiceworks.com/how_to/48973-remove-and-re-add-license-key-for-office-2016-on-office-365 και αφαίρεσε την άδεια/άδειες που θα φαίνονται εγκατεστημένες. Όταν τελειώσει και ανοίξεις κάποιο τμήμα του Office θα σου ζητήσει να εισάγεις τα στοιχεία (microsoft account) που έκανες την συνδρομή και εφόσον η συνδρομή είναι ακόμα ενεργή θα ενεργοποιηθούν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα