Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει το 8αρι πριν 2μιση χρόνια περίπου από istorm (τσιμισκη Θεσσαλονίκης) και θέλω να αλλάξω μπαταρία γιατί έχει πέσει στα 78% η υγεία της και όπως είναι φυσιολογικό ξεφορτιζεται πανεύκολα! 
Στην istorm που πήρα να ρωτήσω με είπαν ότι κοστιζει 59 ευρώ και θα χρειαστεί σίγουρα 6 εργάσιμες όποτε εγώ υπολογίζω κανα δυο βδομαδες! Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς κινητό τόσες μέρες και ότι έχω ακούσει παρά πολλά αρνητικά σχόλια για τους επισήμους αντιπροσώπους! Υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που να κάνει αλλαγή με αυθεντική μπαταρία και ακόμα καλύτερα να στο παραδίδει και αυθημερόν; Γιατί τα περισσότερα βλέπω βρίσκονται στην Αθήνα και μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ αναγκαστικά μόνο με istorm; Έχει κανεις προσωπική εμπειρία να μου πει;

Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυθεντική μόνο στα εξουσιοδοτημένα. Για να σου λένε τόσες μέρες, μπορει να το στέλνουν Αθήνα, οπότε καλύτερα μίλα απ' ευθείας με i-System ή Document

π.x. η i-System λέει:

Αν βρίσκεσαι στην επαρχία ή σε κάποια πιο απομακρυσμένη από το service μας περιοχή, τότε μπορείς να στείλεις τη συσκευή με ACS Courier και θα στην επιστρέψουμε επισκευασμένη την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα της παραλαβής. Τα μεταφορικά (2-ways) καλύπτονται από την Εταιρία μας.

https://service.i-system.gr/serviceiphone/

https://www.document.gr/service-battery-replacement

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Τα έχω δει αυτά ναι απλά έλεγα μπας και γλιτώσω την μεταφορά και το μπλέξιμο με κούριερ!

Τωρα λίγο που έψαξα είδα για ένα κατάστημα irepair,δεν είναι επίσημος αντιπρόσωπος αλλά στο σάιτ τους λένε για αυθεντικά ανταλλακτικά και βλέπω έχουν αρκετά θετικά σχόλια! Γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς; 🤔

Δημοσ.

Καλυτερη λύση από τους επίσημους δε νομιζω οτι θα βρεις. Αυθεντικά ανταλλακτικά εκτός επισημων το ιδιο. 
Αν σε ικανοποιεί η τιμή που σου δίνει ο επίσημος, ειναι το καλυτερο να το κανεις εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε, έχω αλλάξει μπαταρίες σε iphone 6s, SE, XS και κάποια άλλα στην irepair και σου δηλώνω ότι δεν έχεις να φοβάσαι το παραμικρό. Μάλιστα μπορώ να σου πω ότι έχω μείνει πιο ικανοποιημένος από την μπαταρία (όσον αφορά την χωρητικότητα) που έβαλαν στην irepair παρά από την αυθεντική, που είχε τοποθετήσει η iSystem στα πλαίσια ενός προγράμματος ανάκλησης της Apple. Επειδή έχω αλλάξει αρκετές μπαταρίες και δικών μου κινητών και φίλων μου τα τελευταία χρόνια και όλες στην irepair (με βόλευε το κατάστημα), αν σε απασχολεί το ζήτημα μόνο της μπαταρίας μην το σκέφτεσαι... σε 20 λεπτά θα το έχεις έτοιμο και καλύτερο από πριν.

ΥΓ: Η αντικατάσταση μπαταρίας ειδικά σε παλιά iphone είναι μια πολύ "ασφαλής" διαδικασία χωρίς παρενέργειες, οπότε μην ανησυχείς καθόλου.

Επεξ/σία από lamargos
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lamargos είπε

Φίλε, έχω αλλάξει μπαταρίες σε iphone 6s, SE, XS και κάποια άλλα στην irepair και σου δηλώνω ότι δεν έχεις να φοβάσαι το παραμικρό. Μάλιστα μπορώ να σου πω ότι έχω μείνει πιο ικανοποιημένος από την μπαταρία (όσον αφορά την χωρητικότητα) που έβαλαν αυτοί παρά την αυθεντική, που είχε τοποθετήσει η iSystem στα πλαίσια ενός προγράμματος ανάκλησης της Apple. Επειδή έχω αλλάξει αρκετές μπαταρίες και δικών μου κινητών και φίλων μου τα τελευταία χρόνια και όλες στην irepair (με βόλευε το κατάστημα), αν σε απασχολεί το ζήτημα μόνο της μπαταρίας μην το σκέφτεσαι... σε 20 λεπτά θα το έχεις έτοιμο και καλύτερο από πριν.

Είναι αυτό ακριβώς που ήθελα! Βασικά ναι δεν με ενδιαφέρει τόσο η αυθεντικότητα όσο το να δουλέψει σωστά και γιατί όχι καλύτερα και από πριν; Απλά εγώ καίγομαι να το πάρω το κινητό αυθημερόν και όχι μετά από μέρες γιατί και δεν έχω εφεδρικό αλλά και το χρειάζομαι λόγο δουλειάς! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μονο εγω φοβαμαι οτι αν βαλω κατι που δεν ειναι γνησιο θα μου ανατιναχτει στο αυτι?

μαλλον ειμαι παραξενος.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή εδώ που μένω δεν έχει istorm κτλ, γνωρίζετε αν σε Κωτσόβολο/Public που έχουν το σηματάκι του Authorised Dealers, αν αντικαθιστούν με original μπαταρία?

Δημοσ.

ΝΑ ρώτησω κάτι κάτι , όταν αλαζουνε μπαταρία όχι εξειδικευμενο της apple αλλάζουν και την μεμβράνη αδιαβροχοποίησης?

Δημοσ.

το θέμα με το 8άρι δεν είναι αν βάλουν ή όχι αυθεντική μπαταρία, αλλά πόσο θα πετύχουν την «στεγανοποίηση» για να είναι και πάλι «αδιάβροχο».

*Δεν ξέρω αν το καταφέρνουν τα καταστήματα πέρα από τα γνωστά Authorised Service

• Sad 1
Δημοσ.

Document στην Ν.Σμύρνη πήγα χωρίς ραντεβού .

Σε 20 λεπτά αυθεντική μπαταρία με αδιαβροχοποίηση.

Γίνεται και έλεγχος καλής λειτουργίας και είναι μέσα στην τιμή της μπαταρίας.

Δηλαδή είχα ένα προβληματάκι στην φόρτιση και μια έπιανε το καλώδιο φόρτισης μια όχι .

Δεν το ανέφερα στο service.

Στο σπίτι ανακάλυψα ότι το πρόβλημα λύθηκε και μάλλον από τον καθαρισμό που του έκαναν.

Μια χαρά θα τους προτιμάω :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα πρόσφατα στο Πλαίσιο και έκανα την αλλαγή με 29 ευρώ. Είναι ΟΕΜ μπαταρια με 1 χρόνο εγγύηση, ενώ δε με ένοιαξε πολύ η αδιαβροχοποίηση. Μετά από 4+ χρόνια που το έχω έχει σίγουρα χαθεί η αδιαβροχοποίηση. Μου το έδωσαν μέσα σε 20 λεπτά και έκαναν πολύ καλή δουλειά. Έχει περάσει ένας μήνας και όλα δουλεύουν μια χαρά. Σε ένα εξουσιοδοτημένο στα 59 ευρώ έχεις original μπαταρία και ανανέωση της αδιαβροχοποίησης, οπότε έχει να κάνει με το τι θα επιλέξεις. Για εμένα που ξέρω ότι σύντομα θα πάρω ένα πιο καινούριο iphone και θα δώσω το παλιό μου σε κάποιον δικό μου, δεν με ένοιαζε πολύ η αδιαβροχοποίηση ή η original μπαταρία, αλλά να έχω σύντομα και με μικρό κόστος ένα λειτουργικό κινητό, χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζω 3 φορές την ημέρα. Αν θα ήθελα να το κρατήσω για παραπάνω χρόνια ή να το μεταπωλήσω τότε σίγουρα θα πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο. 

Επεξ/σία από fanastas
  • Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/10/2021 στις 4:48 ΜΜ, kundi είπε

ΝΑ ρώτησω κάτι κάτι , όταν αλαζουνε μπαταρία όχι εξειδικευμενο της apple αλλάζουν και την μεμβράνη αδιαβροχοποίησης?

Συνηθως ΟΧΙ

Δημοσ.

μην δίνεται σημασία στην αδιαβροχοποιηση

είναι μια ταινία διπλής όψης που την κολλάει οποιοσδήποτε

το θέμα είναι ότι ούτε η apple σε καλύπτει ούτε κανένας εάν πάρει νερό η συσκευή σου 

άρα δεν αφήνουμε την συσκευή μας να πάρει νερό 

μπαταρίες γνήσιες βάζουν μόνο οι επίσημοι μεταπωλητές όπως αναφέρθηκε και παραπάνω

τα υπόλοιπα καταστήματα βάζουν μπαταρίες του εμπορίου που μπορεί άλλες φορές να βγουν καλές και άλλες όχι 

η αλλαγή μπαταρίας σε τέτοια συσκευή δεν παίρνει πάνω από 1 ώρα όποτε όπου και να το πάτε την ίδια μέρα το παίρνεται πίσω εάν υπάρχει η μπαταρία εκεί διαθέσιμη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...