giwrgostr Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ηδη σχέδιο εξασφαλισμένου εισοδήματος δοκιμαζεται στην Γερμανία και νομίζω και στον Καναδά https://www.businessinsider.com/germany-begins-universal-basic-income-trial-three-years-2020-8 Η δοκιμή σύμφωνα με το άρθρο αφορά ελάχιστα άτομα. Αν κάτι τέτοιο γινόταν μαζίκά και μόνιμα στον πληθυσμό με το τωρινό οικονομικό σύστημα, νομίζω πως απλά θα αύξανε τον πληθωρισμό και το κόστος ζωής. Οπότε, αυτά τα χρήματα δεν θα βοήθαγαν σε τίποτα. Το θέμα είναι να λαμβάνουν βοήθεια όσοι όντως χρειάζονται για να επιβιώσουν, όχι όλοι. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Η δοκιμή σύμφωνα με το άρθρο αφορά ελάχιστα άτομα. Αν κάτι τέτοιο γινόταν μαζίκά και μόνιμα στον πληθυσμό με το τωρινό οικονομικό σύστημα, νομίζω πως απλά θα αύξανε τον πληθωρισμό και το κόστος ζωής. Οπότε, αυτά τα χρήματα δεν θα βοήθαγαν σε τίποτα. Το θέμα είναι να λαμβάνουν βοήθεια όσοι όντως χρειάζονται για να επιβιώσουν, όχι όλοι. Εγραψα ότι δοκιμάζεται.
nik0laus Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Όταν, λοιπόν, ο έλληνας σταματήσει να σκέφτεται με τη λογική του ξυσίματος, τότε και μόνο τότε έχουν μια ελπίδα να γίνουν αυτά που λες. Αυτό λέω και όχι μονο για τον Έλληνα αλλά για όλη την ανθρωπότητα ... έχει γίνει πολύ μικρή πρόοδος όσον αφορά την νοητική μας κατάσταση Εχουμε μέσο όρο I.Q. 100 (και πολύ λέω) αντί να έχουμε 250 μετά από 200.000 χρόνια που κατοικει το ειδος μας στον πλανητη.... 1
csontheline Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στο τέρμα offtopic που το φτάσαμε, ας προσθέσω και εγώ το πρώτο πράγμα που κάνει ο σημερινός, σύγχρονος άνθρωπος. https://www.google.gr/m?q=why+the+world+is+getting+more+stupid Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από csontheline
nik0laus Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) edit διπλο ποστ ....δαιμων του πληκτρολογιου Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από nik0laus
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, nik0laus είπε Αυτό λέω και όχι μονο για τον Έλληνα αλλά για όλη την ανθρωπότητα ... έχει γίνει πολύ μικρή πρόοδος όσον αφορά την νοητική μας κατάσταση Εχουμε μέσο όρο I.Q. 100 (και πολύ λέω) αντί να έχουμε 250 μετά από 200.000 χρόνια που κατοικει το ειδος μας στον πλανητη.... ο μεσος ορος παντα 100 θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα