dtzgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Με το bonus του μηνα Τι είναι το bonus του μήνα;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Σκλάβους ψάχνουν.. ΟΥΤΕ να αγοράσω δε με αφήνω από τέτοιες αλυσίδες. Μποϋκοτάρω όσο δε πάει. 5 2
Dinos1973 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, dtzgr είπε Τι είναι το bonus του μήνα; στοχος πωλησεων % επι του βασικου μισθου.
dtzgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Με το bonus του μηνα, στην Σοφια και σε εταιρια παραρτημα Ελληνικής με 10 ατομα σύνολο, δεν βρισκαμε ατομα με τιποτα!!! Αρα θες να πεις ότι δίνατε 2000€ μισθό + bonus ανά μήνα (ποσοστό actual πωλήσεων vs στόχου * 2k) στη Βουλγαρία για να βρείτε πωλητές (με πελατολόγιο, φαντάζομαι) και δεν βρίσκατε;
Dinos1973 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, dtzgr είπε Αρα θες να πεις ότι δίνατε 2000€ μισθό + bonus ανά μήνα (ποσοστό actual πωλήσεων vs στόχου * 2k) στη Βουλγαρία για να βρείτε πωλητές (με πελατολόγιο, φαντάζομαι) και δεν βρίσκατε; 2000 με το bonus, το πελατολογιο ηταν φαρμακεια, γνωστα σε εμας απο ερευνα αγορας, οι πωλητες που βρηκαμε δεν γνωριζαν απο πωλησεις σε φαρμακεια, εμεις τους εκπαιδευσαμε, για τα key account / αποθηκες υπευθηνος ηταν ο country manager, στα 2 χρονια οι πωλητες εφευγαν για μεγαλυτερο μισθο, κοντα στα 3000€. Το παρτι στην Βουλγαρια ειναι στο IT με μισθους απο 4000€. 1
onelonelystar Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Σκλάβους ψάχνουν.. ΟΥΤΕ να αγοράσω δε με αφήνω από τέτοιες αλυσίδες. Μποϋκοτάρω όσο δε πάει. ψάχνουν και όμως βρίσκουν... κοινώς είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς.
ppaio Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Προσωπικα θα σου ελεγα να κοιταξεις την μετανάστευση σε συνδυασμο με την εκμαθηση καποιας τεχνης...επισης υπαρχει ζητηση σε οδηγους πχ λεωφορειων, φορτηγων,... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, ppaio είπε Προσωπικα θα σου ελεγα να κοιταξεις την μετανάστευση σε συνδυασμο με την εκμαθηση καποιας τεχνης...επισης υπαρχει ζητηση σε οδηγους πχ λεωφορειων, φορτηγων,... ανειδίκευτος οικονομικός μετανάστης στο εξωτερικό είναι καμένο χαρτί , θα δουλεύει για 800-1000 ευρώ αν είναι τυχερός, οι ειδικότητες που ψάχνουν εναγωνίως σε Αγγλία-Γερμανία-Δανία-Νορβηγία-Σουηδία , όλων των ειδών οι ειδικότητες σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, και πληροφορικάριους , Αυστραλία επείγονται για Μηχανολόγους Μηχανικούς-Πολιτικούς Μηχανικούς-Αρχιτέκτονες και πληροφορικάριους.
Dinos1973 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, ppaio είπε Προσωπικα θα σου ελεγα να κοιταξεις την μετανάστευση σε συνδυασμο με την εκμαθηση καποιας τεχνης...επισης υπαρχει ζητηση σε οδηγους πχ λεωφορειων, φορτηγων,... Με ανταγωνιστες για την ιδια θέση εργασιας ολους τους μεταναστες!!!!
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/5/2021 στις 2:19 ΜΜ, OxiGiannisGiannakis είπε Οσο δεν θελουν να καταλαβουν μερικοι οτι οι μισθοι Βουλγαριας δεν ηρθαν λογω καποιας κυβερνησης αλλα λογω μια οικονομικης πραγματικοτητας που ειναι ρηχη, γεματη γραφειοκρατια και με εχθρα απεναντι στην καινοτομια τοσο πιο πολυ θα μας παρει να ανεβουν οι μισθοι. Δεν εχω καμια συμπαθεια στον ιδιωτικο τομεα της Ελλαδας, ειναι κατα βαση κρατικοδιαιτος και παρασιτικος. Λυπαμαι πολυ για τους νεους εργαζομενους, με τι κινητρο ξυπνας το πρωι για 530 και 600 ευρω μηνιατικο οταν ξερεις οτι δεν προκειται να δεις αυξηση. Κάτσε φίλε μου, δεν έχω σκοπό να καννιβαλίσω την ερώτηση του TS (εν συντομία, εγώ δεν θα πήγαινα, ίδια λεφτά και πολύ περισσότερο άγχος και πίεση σε οτιδήποτε γυρίζει γύρω από την πώληση), αλλά αν είσαι ενάντια στον ιδιωτικό τομέα, θετικά προσκείμενος που είσαι, στο δημόσιο? Νομίζω 11 χρόνια τώρα κάπου έχει εξαντληθεί αυτή η συζήτηση. Παρασιτικός και κρατικοδίαιτος ο ιδιωτικός τομέας? Μήπως κάπου μπερδεύεσαι? Επειδή έχω μία μικρή εταιρεία 5+1 (εμένα) ατόμων, άσε με να ξέρω καλύτερα για το πόσο κρατικοδίαιτοι είμαστε, που επί της ουσίας δουλεύουμε ΓΙΑ το κράτος, μιας και το έχουμε συνέταιρο κανονικά και με το νόμο με το ποσοστό φόρου που έχουμε, αλλά πρόσεξε, συνέταιρο φυσικά μόνο στα κέρδη.. στις ζημιές, κάνει το παγώνι. Ακόμα και ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ επιδοτούμενο πρόγραμμα είτε του ΕΣΠΑ είτε μέσω ΟΑΕΔ, για να πάρεις τα λεφτά σου, αυτά που τόσο μας σπάμαραν ότι θα πάρεις από την οποιαδήποτε επιδότηση (βλέπε το ΣΟΥΡΓΕΛΟ με το e-Λιανικό, που ΑΝΑΘΕΜΑ αν πήρε η 1 από τις 10 επιχειρήσεις που έκαναν αίτηση), πρέπει να περάσεις απτην κλειδαρότρυπα. Ιδιωτικός τομέας δεν είναι μόνο οι 15 μεγάλες εταιρείες, είτε Ελληνικές είτε πολυεθνικές. Ιδιωτικός τομέας είναι και όλες όσες έχουν από 2 άτομα μέχρι 10-15, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών επιχειρήσεων. Αν αναφέρεσαι στους μεγάλους, οκ ναι έχεις σε κάποια σημεία και σε κάποιες περιπτώσεις δίκιο. Αλλά στο υπόλοιπο 95% των ιδιωτικών επιχειρήσεων που είναι μικρές, η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και πάντα ήταν. Θα δεχτώ ότι παλιότερα γινόταν σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ πάρτι με το να μην κόβουν αποδείξεις, πλέον όμως νομίζω έχουμε καταλάβει όλοι ότι αυτό δεν υπάρχει πλέον σχεδόν πουθενά, αφού όλοι θέλουν (και καλά κάνουν) να πληρώνουν με κάρτα. Ελάχιστα επαγγελματα πλέον μπορούν να φοροδιαφεύγουν, και αυτά ουσιαστικά είναι οι ατομικοί ελεύθεροι επαγγελματίες που θα έρθουν στο σπίτι θα σου κάνουν το μαστόρεμα και γειά σας. Ή καμιά νυχού ή κομμώτρια που πάει σε σπίτια. Ακόμα και οι γιατροί, με την ηλ. συνταγογράφηση έχουν αναγκαστεί πλέον ΚΑΤΙ να κόβουν.. ίσως όχι όλο το ποσό, αλλά σίγουρα κάτι κόβεις, αλλιώς πώς θα δώσεις συνταγογράφηση, δε γίνεται... 4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Σκλάβους ψάχνουν.. ΟΥΤΕ να αγοράσω δε με αφήνω από τέτοιες αλυσίδες. Μποϋκοτάρω όσο δε πάει. Ταλαιπωρήθηκα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ από τα μικρομαγαζάκια του Skroutz πέρισι που μου παίρνανε τα λεφτά και δεν παραδίδανε ποτέ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ λόγω κούριερ, δεν μου ακυρώνανε παραγγελίες, δεν είχαν ετοιμοπαράδοτα (αλλά στο Skroutz μια χαρά λέγανε άμεση παράδοση) και όλα τα υπόλοιπα τραγελαφικά, που πραγματικά εδώ και ένα χρόνο αν εξαιρέσω τα AirTags που τα έχει ετοιμοπαράδοτα 2-3 μικρομαγαζάκια και τα παρήγγειλα εχτές, **ΟΛΕΣ** οι άλλες αγορές μου έχουν γίνει ΜΟΝΟ απ'τους μεγάλους. Τί να πρωτοθυμηθώ.. και άντε να μπλέξεις με εγγυήσεις και ιστορίες. Ρε δεν θέλωνα το τρέχω ΕΓΩ στον εισαγωγέα. Θέλω να πάω στο μαγαζί που είναι και δίπλα μου, και να το τρέξει αυτό. Όποιος έχει το σθένος για μποϋκοτάζ όπως εσύ, καλά κάνετε και το λέω με ειλικρίνεια. Πλέον δεν μπορώ να ταλαιπωρούμαι, και ξέρω ότι δεν θα σώσω τον κόσμο, ούτε τις εργασιακές συνθήκες. ΜΟΝΟ μεγάλες αλυσίδες για οτιδήποτε ηλεκτρονικό πλέον από μένα, ειλικρινά, και ας το πληρώσω και 15-20% πάνω ότι πάρω.. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από polaki 3 1 1
giopa62 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε 2000 με το bonus, το πελατολογιο ηταν φαρμακεια, γνωστα σε εμας απο ερευνα αγορας, οι πωλητες που βρηκαμε δεν γνωριζαν απο πωλησεις σε φαρμακεια, εμεις τους εκπαιδευσαμε, για τα key account / αποθηκες υπευθηνος ηταν ο country manager, στα 2 χρονια οι πωλητες εφευγαν για μεγαλυτερο μισθο, κοντα στα 3000€. Το παρτι στην Βουλγαρια ειναι στο IT με μισθους απο 4000€. Με ιντρίγκαρες και το έψαξα. Δεν είχα εικόνα! https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Sofia
Xejolontas Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Ήμουν στην Σόφια πέρσι, ξεχαστε αυτά που ξέρατε. Η πολη είναι αρκετά ακριβή, ναι δεν είναι Θεσσαλονίκη ούτε Αθήνα αλλά είναι ακριβά.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, polaki είπε Παρασιτικός και κρατικοδίαιτος ο ιδιωτικός τομέας? Μήπως κάπου μπερδεύεσαι? Επειδή έχω μία μικρή εταιρεία 5+1 (εμένα) ατόμων, άσε με να ξέρω καλύτερα για το πόσο κρατικοδίαιτοι είμαστε, που επί της ουσίας δουλεύουμε ΓΙΑ το κράτος, μιας και το έχουμε συνέταιρο κανονικά και με το νόμο με το ποσοστό φόρου που έχουμε, αλλά πρόσεξε, συνέταιρο φυσικά μόνο στα κέρδη.. στις ζημιές, κάνει το παγώνι. Τιποτα προσωπικο, υπαρχουν πολλες ανταγωνιστικες και νοικοκυρεμενες εταιριες ευτυχως. Υπαρχουν και πολλοι κρατικοδιαιτοι που ζουν απο επιδοτησεις, γνωριμιες με την εκαστοτε κυβερνηση και βεβαια απο το να εκμεταλλευονται τους εργαζομενους τους. Ενας υγιης ανταγωνιστικος και παραγωγικος ιδιωτικος τομεας ειναι το α και το ω για μια οικονομια. Και αυτο θελουμε. Ολες οι ανεπτυγμενες και πλουσιες χωρες ετσι προκοψαν. Σορρυ για το OT. 4
Αντώνης Τ. Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Στις 19/5/2021 στις 11:52 ΠΜ, eMike είπε Αρχικά, ποια είναι η ερώτηση? Αν είναι "καλά" στα Public? Και από τις απαντήσεις του Γιάννη και του Μήτσου στο Insomnia θα αποφασίσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου?...Ωραίος... Πέρασες συνέντευξη ή συνεντεύξεις? Είχες την ευκαιρία να ρωτήσεις όσα σε προβληματίζουν? Το έκανες? Τι εννοείς φοβάσαι "μη την πατήσεις"? Τι πρέπει να συμβεί για να την έχεις πατήσει? Γιατί αυτό που για μένα είναι βουνό, για άλλον είναι κάμπος... Θες να μας πεις? Θα μπορούσε να ρωτήσει ας πούμε " Έχω ακούσει ότι είστε κάτεργο και προβληματίζομαι, ισχύει"? Καλά κάνει και ρωτάει στο/στα φόρουμ, η λιανική ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών είναι ανακυκλωτήρια εργαζομένων και υπάρχει κόσμος πολύς να δώσει μια άποψη που θα απέχει παρασάγγας από την είμαστε "Best workplace 4 χρόνια, αυτό τα λέει όλα" ατάκα. Για τον ενδιαφερόμενο, εν γένει στην επαρχία είναι καλύτερα στα μαγαζιά αυτά από ότι στην Αθήνα, σίγουρα και κατα γενική ομολογία. Συνήθως τώρα πια πρόκειται για τσαγγαροδουλειά όπου προτιμάται η νεολαία γιατί δεν έχει υποχρεώσεις οικογενειακές κτλ κτλ. Αν με ρωτούσες θα σου έλεγα ότι είναι μια οκ προοπτική για έναν άνεργο μέχρι να βρει την επόμενή του δουλειά. Κατά τα άλλα μακριά από τη λιανική όπως έχει καταντήσει και ας φτιάχνεις καφέδες/σάντουιτς/ντελίβερυ. Τουλάχιστον δε θα σε ρωτά κανείς αν με τον καφέ πρότεινες στον πελάτη να πάρει νεράκι ή τυρόπιτα η αν τον πίεσες να αγοράσει εγγύηση πως αν του πέσει ο καφές θα τουν τον αντικαταστήσεις άμεσα. Εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή για τα δεδομένα σου. 6 1
dstilio Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Στις 19/5/2021 στις 1:30 ΜΜ, kalmik είπε Mισθοί Βουλγαρίας (σχεδόν) και κόστος ζωής δυτικής Ευρώπης. Μισθοί Βουλγαρίας η μισθοί για πωλητές χωρίς κατάρτιση και αντίστοιχη εμπειρία; Τόσα πληρώνει και τέτοια αντίστοιχη εξυπηρέτηση δίνει. Είναι το μοντέλο του. Μια σοβαρή εταιρεία που πλήρωνε παραπάνω μισθούς θα προσλάμβανε και διαφορετικό κόσμο Στις 19/5/2021 στις 9:13 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Εγω θεωρώ κακή ιδέα ακόμα και που ρωτάνε δημόσια ενω είναι τοσο ευκολο να ταυτοποιηθούν .Δεν ξερω αλλά δεν μου κάθεται καλα. Εγώ απορώ μετά γιατί σε έναν εργαζόμενο με τέτοια αντίληψη να μην του δώσεις τριμηνιαία σύμβαση στα 500. Γιατί να πρέπει να του δώσεις 1200 για να μην σε κράξουν οι insomniacs Στις 19/5/2021 στις 6:06 ΜΜ, Ntinaras είπε Κι όμως. Ξέρω άτομα που ξεκινήσαν από πωλητές, και ανέβηκαν αρκετά με τα χρόνια, και φτάσαν 4ψήφια 4ψηφιο είναι και το 1000 δεν είναι πολύ αυτο Να σας πω. εχετε διαβάσει το νήμα από την αρχή. εγω καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει γνώση του αντικειμένου και τη δουλειά τη βλέπει μόνο πρακτικά (ποσά λεφτά θα έρθουν). εσεις θα πληρώνατε ως επιχειρηματίες 2000 € σε κάποιον 35 χρόνων πιθανολογώ χωρίς εμπειρία η σπουδές στις πωλήσεις; μαλλον θα σας περισσεύουν πολλά. Tα public έχουν πάει χαλια και το μόνο προσωπικό που θέλουν να πληρώσουν αυτή τη στιγμή είναι αυτό. Οποίος έχει ταλέντο και θέλει 2χιλ ας πάει στην Oracle να περάσει συνέντευξη. Πέστε φάτε με αλλά πριν κατηγορήσετε μόνο την επιχείρηση με την ακραία ευχή να κλείσει καλο θα ήταν να προτείνετε και λύσεις για το πως να βγούμε όλοι μαζί από το τέλμα, να πέσει χρήμα στην αγορά, να μείνει τη ταλέντο Ελλάδα, και μα ανεβάσουμε όλοι τους μισθούς μας στο x4 Φίλε μου η σύμβαση που θα σου δώσουν και η πιθανότητα να δε διώξουν έχει να κάνει κυρίως με το αν μπορέσεις να κανείς τη δουλειά η όχι. εχεις υπομονή: μπορείς να χαμογελάς; ξερεις να πείθεις; Ξέρεις να συζητάς; Εισαι προσαρμοστικός; Έχεις γνώση του τομέα που θα κληθείς να πωλήσεις; ακομα και αν δεν έχεις εμπειρία εισαι πρότινος να ασχοληθείς και να συγκεντρωθείς για να μάθεις ; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα