christopherk2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Παρατήρησα σήμερα στο task manager του υπολογιστή μου αυτή τη διεργασία, η οποία μου τρώει 10% του cpu και δεν σταματάει με τίποτε. Παρακάτω παραθέτω και τα screenshots. Προσπάθησα με λίγο ψάξιμο στο internet να βρω μία λύση. Δοκίμασα να πάω στα services και να το κλείσω από εκεί όπως δείχνουν σχεδόν όλα τα βίντεο, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στα services. Προσπάθησα μετά από το taskbar να κάνω τερματισμό, αλλά ανοίγει μέσα σε 1 δευτερόλεπτο αυτόματα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Χρειάζομαι τα φώτα σας.
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Το windows update είναι. Πήγες στις ρυθμίσεις->Ενημέρωση και ασφάλεια->Windows Update να δεις μήπως κάνει τίποτα ενημερώσεις; Αν δεν έχει ενημερώσεις, δοκίμασες να πατήσεις παύση για 7 ημέρες μήπως στρώσει;
christopherk2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, micos000 είπε Το windows update είναι. Πήγες στις ρυθμίσεις->Ενημέρωση και ασφάλεια->Windows Update να δεις μήπως κάνει τίποτα ενημερώσεις; Αν δεν έχει ενημερώσεις, δοκίμασες να πατήσεις παύση για 7 ημέρες μήπως στρώσει; Τα έκανα όλα αυτά και δυστυχώς δεν λειτούργησε τίποτα. Εν τέλει έκανα εκκαθάριση όλο το σκληρό δίσκο και εγκατέστησα τα windows από την αρχή. Έφαγα τη μισή μου μέρα αλλά τουλάχιστον λύθηκε το πρόβλημα. Λογικά κάποιο bug της microsoft από το τελευταίο update θα ήταν, ποιος ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα