ignome4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, TitanX είπε Έχουμε εικόνα ποτέ θα βγουν οι imac 32 και με τι specs? Δεν γνωρίζω αλλά υποθετικά στην επόμενη ανανέωση δλδ στο επόμενο spring event
LordPanag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Ποτε περιμενουμε διαθεσιμοτητα απο τα νεα imac ;
bioentre Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2021 στις 5:31 ΜΜ, mistr4l είπε Ουσιαστικά αυτό που κάνει η Apple είναι να "συμπιέζει" την ανάλυση ώστε να δίνει πιο "καθαρή" εικόνα. Συνεπώς... Ναι αυτό κάνει. Για να έχεις το "retina αποτέλεσμα" ουσιαστικά την 4k την τρέχεις σε Full HD. Αν επιλέξεις 2Κ τότε βλέπεις pixels. Αν το πάω ένα βήμα παραπέρα όμως, με 27άρα και 4κ δεν θα έχεις ακριβώς το retina effect. Η apple χρησιμοποιεί είτε 21" σε 4κ είτε 27 αλλά σε 5κ. Με τα νέα μοντέλα το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Οπότε είτε θα πρέπει να βρεις 4κ 24άρα (η dell βγάζει ένα μοντέλο και η LG ένα entry level μοντέλο), είτε να πάρεις την LG ultrafine (που κοστίζει αρκετά) είτε να "συμβιβαστείς" με 27άρα 4κ. Κάπως έτσι Έχω imac 2k 2009 & 2013 και με καλύπτει αρκετά από ποιότητα εικόνας. Πήρα πρόσφατα την dell S2719DC που είναι και αυτή 2k και στα μάτια μου η ποιότητα εικόνας φαινόταν υποδέστερη. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν, αν έφταιγε το antireflective coating ή η φωτεινότητα, αν και πιο πιθανόν να ήταν το προφιλ ρύθμισης χρωμάτων. Μου φαίνεται πως οι imac ερχονται καλύτερα precallibrated ή απλά τους έχω συνηθίσει. Πιστεύετε πως με LG Ultrafine Ergo 27 4K θα πάρω παρόμοια αποτελέσματα με έναn imac? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από bioentre
haHa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, bioentre είπε Έχω imac 2k 2009 & 2013 και με καλύπτει αρκετά από ποιότητα εικόνας. Πήρα πρόσφατα την dell S2719DC που είναι και αυτή 2k και στα μάτια μου η ποιότητα εικόνας φαινόταν υποδέστερη. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν, αν έφταιγε το antireflective coating ή η φωτεινότητα, αν και πιο πιθανόν να ήταν το προφιλ ρύθμισης χρωμάτων. Μου φαίνεται πως οι imac ερχονται καλύτερα precallibrated ή απλά τους έχω συνηθίσει. Πιστεύετε πως με LG Ultrafine Ergo 27 4K θα πάρω παρόμοια αποτελέσματα με έναn imac? Οι dell οθονες σειρά s δεν είναι κατι ιδιαιτερο. Να προτιματε σειρα p ή u. Με την lg θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο εναν imac, εκτος αν εχει συνηθισει τοσο πολυ τις glossy οθονες και τις προτιμας. 1
TitanX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Παντως από τα τεστ που βλεπω στο ινυρερνετ δεν μπορώ μα καταλάβω αν ο m1 είναι γρηγορότερος από έναν i9. Γιατί που να ξερω ποια προγράμματα χρησιμοποιούν single core η multi . Πολυ μπέρδεμα
bioentre Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TitanX είπε Παντως από τα τεστ που βλεπω στο ινυρερνετ δεν μπορώ μα καταλάβω αν ο m1 είναι γρηγορότερος από έναν i9. Γιατί που να ξερω ποια προγράμματα χρησιμοποιούν single core η multi . Πολυ μπέρδεμα Καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και σίγουρα δεν ζεσταίνεται τόσο. Αυτό είναι το σημαντικό. Όπως επίσης και ότι κάποιες εφαρμογές μπορεί να μην είναι optimized καλά για m1. Αν θες bootcamp παίρνεις i9 σήμερα, αλλιώς αν μπορείς περιμένεις για το m1X/m2 που θα είναι λογικά αρκετά καλύτερα από i9 και πιο future-proof Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από bioentre 1
onelonelystar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 υπάρχει και αυτό το site https://isapplesiliconready.com/ που δείχνει ποιές εφαρμογές τρέχουν στον Μ1. 19 ώρες πριν, TitanX είπε Γιατί που να ξερω ποια προγράμματα χρησιμοποιούν single core η multi Google is your best friend.
TitanX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Ξερω ποιες εφαρμογές είναι m1 optimized. Δυστηχως όμως στη παραγωγή μουσικής χρησιμοποιώ πολλά βαριά plugins και δεν ξερω ποσο βαριά θα πέφτουν στον m1. Ένα project μπορεί να έχει 48 κανάλια με 5-6 plug-in το καθένα όποτε με i9 τα βγάζεις πέρα. Με m1 όμως ακόμη άγνωστο και δεν βρίσκω info πουθενά.
onelonelystar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, TitanX είπε Ένα project μπορεί να έχει 48 κανάλια με 5-6 plug-in το καθένα όποτε με i9 τα βγάζεις πέρα ο i9, 8 cores δεν έχει? τόσους έχει και ο M1. Αν παίζει ςκαι με Logic Pro που είναι native app και optimized για το mac, μη σε νοιάζει καθόλου. Βασικά τώρα τι υπολογιστή έχεις? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Μπορεί κάποιος που το έχει ψάξει να προτείνει δυο τρεις οθόνες στις 32 ίντσες και πάνω για καλή κι αγαστή συνεργασία με το mac mini M1? Το να περιμένεις κανείς πότε θα βγάλει το νέο Thunderbolt Display η δε ξέρω πως θα το ονομάσει η apple, η ακόμα ακόμα κι αν βγει σύντομα ο νέος 30 32 ιντσών imac με τιμή στο θεό νομίζω πως το κελεπούρι είναι mac mini M1 + οθόνη
onelonelystar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Τι budget έχεις και για τι δουλειά θα το χρησιμοποιήσεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Τι budget έχεις και για τι δουλειά θα το χρησιμοποιήσεις? DaVinci Adobe audition Lightroom Word ki ελάχιστο gaming / 700 + ευρώ
onelonelystar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Κοίταξε για Benq, Dell, LG και το RGB τους να είναι τουλάχιστον 90%. Παραπάνω δεν ξέρω να σε βοηθήσω! άνοιξε και εδώ ένα topic https://www.insomnia.gr/forums/forum/34-οθόνες/
TitanX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, onelonelystar είπε ο i9, 8 cores δεν έχει? τόσους έχει και ο M1. Αν παίζει ςκαι με Logic Pro που είναι native app και optimized για το mac, μη σε νοιάζει καθόλου. Βασικά τώρα τι υπολογιστή έχεις? Εχω έναν imac 2019 i5 με 64gb ram. Σε βαριά project ζορίζεται όποτε κάνω πατέντες να ελαφρύνω λίγο τη κατάσταση. Λες με m1 να είμαι καλύτερα από αυτό που εχω? Βασικά θα ήθελα ιδανικά κατι ισάξιο αν όχι δυνατότερο από i9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα