Gatoskylo8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Όπως αναφέρει και ο τίτλος, θα ήθελα να ενημερωθώ για κάποια συγγενικά μου μέλη (β' και γ' βαθμού) αν ζουν ή αν έχουν αποδημήσει... Έχω χάσει κάθε επαφή με αυτό το σόι στο χωριό οπότε δεν τίθεται θέμα επικοινωνίας (ούτε γείτονες ούτε τίποτα) και έτσι μου μένει μόνο να απευθυνθώ σε κάποια δημόσια υπηρεσία όπως το ληξιαρχείο π.χ. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο για το που πρέπει να ρωτήσω θα το εκτιμούσα δεόντως.
DrLo Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.11888.gr/white-pages/ Εντάξει , το τηλέφωνο είναι λίγο πιο τακτικό να το επικαιροποιεί κανείς αλλά σίγουρα δεν είναι αξιοπιστη πηγή. Το τηλέφωνο της γιαγιάς μου ήταν στο ονομά της καμιά 10ρια χρόνια αφού είχε πεθανει και του ρευμα στο σπίτι μου στο όνομα του παππού επί περίπου 40. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, DrLo είπε Εντάξει , το τηλέφωνο είναι λίγο πιο τακτικό να το επικαιροποιεί κανείς αλλά σίγουρα δεν είναι αξιοπιστη πηγή. Το τηλέφωνο της γιαγιάς μου ήταν στο ονομά της καμιά 10ρια χρόνια αφού είχε πεθανει και του ρευμα στο σπίτι μου στο όνομα του παππού επί περίπου 40. Αν το σηκώσει κάποιος μπορεί να ρωτήσει.
DrLo Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν το σηκώσει κάποιος μπορεί να ρωτήσει. Κατάλαβα ότι ο TS ψάχνει για κάτι πιο "διακριτικό". Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από DrLo 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Κατάλαβα ότι ο TS ψάχνει για κάτι πιο "διακριτικό". Μπορεί να πει ότι παίρνει απο εισπρακτική .
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μπορείς να πάρεις στο καφενείο του χωριού, και να ρωτήσεις π.χ. γιατί δε σηκώνει το τηλ. η Κυρα Μαριγούλα Αν σε ρωτήσει ποιος είσαι πες ο ανηψιός της ο Γιαννάκης Ε, αν έχει συμβεί το μοιραίο θα στο πει ο καφετζής 1
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπορεί να πει ότι παίρνει απο εισπρακτική . Έτσι θα του πούνε ότι έχει πεθάνει ακόμα και ο ίδιος να σήκωσε το τηλέφωνο
The_Judas Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δεν υπάρχει διακριτικός τρόπος και κανενας δημοσιος ή ιδιωτικος φορέας δεν πρόκειται να δώσει τέτοια στοιχεία σε τρίτο πρόσωπο. 1
velociraptoras Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 πηγαινεις εκει να μαθεις μόνος σου. απο υπηρεσίες δεν μπορεις να λαβεις τετοιες πληροφορίες 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 7 minutes ago, G.TH. said: Μέντιουμ που επικοινωνεί με πνεύματα. Τοσες ταινιες με ouija boards δεν μας διδαξαν τιποτα;
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Εφαρμογή η οποία δίνει εγγυημένο αποτέλεσμα εφόσον γνωρίζεις ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και έτος γέννησης. https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/ Εαν σου εμφανίσει αποτέλεσμα εκεί τότε είναι εν ζωή αλλιώς έχει αποβιώσει. Το έχω δοκιμάσει για κάτι συγγενείς που πέθαναν. Από την στιγμή που θα δηλωθεί ο θάνατος κάποιου στο ληξιαρχείο, λίαν συντόμως σταματάει να σου εμφανίζει αποτέλεσμα για το άτομο που αναζητησες στην εν λόγω σελίδα. 3 2
Gatoskylo8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Εφαρμογή η οποία δίνει εγγυημένο αποτέλεσμα εφόσον γνωρίζεις ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και έτος γέννησης. https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/ Εαν σου εμφανίσει αποτέλεσμα εκεί τότε είναι εν ζωή αλλιώς έχει αποβιώσει. Το έχω δοκιμάσει για κάτι συγγενείς που πέθαναν. Από την στιγμή που θα δηλωθεί ο θάνατος κάποιου στο ληξιαρχείο, λίαν συντόμως σταματάει να σου εμφανίζει αποτέλεσμα για το άτομο που αναζητησες στην εν λόγω σελίδα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Να'σαι καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα