dsiropoulos Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 ένα χρόνο χρησιμοποιώ την alpha και το ωραίο είναι ότι πληρώνω με το Apple Watch χωρίς να εχω το κινητό μαζί μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Bρίσκω το https://support.apple.com/en-us/HT204274#:~:text=Are there additional,any additional fees. Αυτό αναφέρεται στους εμπόρους (δηλαδή τους κατόχους POS) και πως μπορούν να αποδέχονται πληρωμές με Apple Pay στο POS ή στο site τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 51 λεπτά πριν, ison είπε εχει μεσω του app η πειραιως (το λεω σε περιπτωση που δεν το γνωρίζεις) Όχι στο iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vortex365 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Πειραιως οεο ? Εκεί στην πειραιως λαμβανετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, Asevastos είπε Μόνο για Android αν δε κάνω λάθος Και όμως μου έχει τύχει POS (παλιό) που δεχόταν ανέπαφη με κάρτα αλλά όχι Apple Pay Μήπως ήταν της εθνικής; Νομίζω είχαν θέμα κάποια με Revolut και curve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dirtyshadow Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Η εθνική ποτέ; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από dirtyshadow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Κολλάει στο ότι η τράπεζα δεν ασχολείται. Πρόβλημα του Android είναι αυτό, όχι της τράπεζας. Η Τράπεζα δεν έχει κάποιο πρόβλημα, με την Apple μια χαρά όπως βλέπουμε συνεργάζεται. Η κάθε τράπεζα αποφασίζει αν θα ξεκινήσει κάποιο wallet. Παράδειγμα η ABN AMRO είχε το δικό της wallet για android αλλά επειδή δεν το χρησιμοποιύσε κανείς το σταμάτησε και ξεκίνησε το Google Pay, σήμερα. Φυσικά και όλοι θέλουν να μαζέψουν όλες τις τράπεζες αλλά για το αν θα ξεκινήσει κάποια αποφασίζει η τράπεζα, για το πότε αποφασίζει το εκάστοτε X-PAY. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varatasis Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Παιδιά απορία: Άμα μου κλέψουν το Κινητο τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, varatasis είπε Παιδιά απορία: Άμα μου κλέψουν το Κινητο τι γίνεται; Για να κανεις πληρωμή πρέπει να έχεις το δαχτυλικό/ face id ή το PIN , οπότε ο κλέφτης δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μπαίνοντας στο Apple ID από άλλη συσκευή ή από υπολογιστή, μπορείς να αποσυνδέσεις τη κάρτα από το κινητό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Πάλι καλά που η Apple έχει κλειδωμένο NFC και δεν εχει η καθε τράπεζα το wallet της οπως στο Android. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varatasis Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 42 λεπτά πριν, panos- είπε Για να κανεις πληρωμή πρέπει να έχεις το δαχτυλικό/ face id ή το PIN , οπότε ο κλέφτης δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μπαίνοντας στο Apple ID από άλλη συσκευή ή από υπολογιστή, μπορείς να αποσυνδέσεις τη κάρτα από το κινητό σου. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froleon Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε πως καταλαβαινουμε εαν ενα pos υποστηριζει google pay,apple play κτλπ; Όλα τα POS το υποστηρίζουν, από την στιγμή που υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές με κάρτα 1 ώρα πριν, Asevastos είπε Μόνο για Android αν δε κάνω λάθος Και όμως μου έχει τύχει POS (παλιό) που δεχόταν ανέπαφη με κάρτα αλλά όχι Apple Pay Αυτό δεν ισχύει, μάλλον δεν ήθελε ο καταστηματάρχης να το χρησιμοποιήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, ison είπε εχει μεσω του app η πειραιως (το λεω σε περιπτωση που δεν το γνωρίζεις) ναι, και τι σχεση εχει αυτο με το NFC και το apple pay; Καμια. το οτι μπορεις με το android να χρησιμοποιήσεις τις καρτες της γιατι απο εκει μονο μπορεις αυτο δεν σημαινει οτι εχει ενεργοποιησει apple pay. οποτε η φεεεεεεεεεεεεετα παραμενει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis84 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, dsiropoulos είπε ένα χρόνο χρησιμοποιώ την alpha και το ωραίο είναι ότι πληρώνω με το Apple Watch χωρίς να εχω το κινητό μαζί μου. Ακόμη και χωρίς το δίκτυο από τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 36 minutes ago, giannis84 said: Ακόμη και χωρίς το δίκτυο από τηλέφωνο; Ναι. Το μόνο χρειάζεσαι είναι να έχει μπαταρία το Apple Watch! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα