nick0lis Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 54 λεπτά πριν, mphxths είπε Γελαει και η εικονα με αυτα που λες. Αν θες να στο δανεισω... 50 ευρω Ειναι ακομα επικαιρο. Το έχω και εγώ που το ξέθαψες ;
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, nick0lis είπε Το έχω και εγώ που το ξέθαψες ; Το εχω εδω διπλα μου ακουμπισμενο. Δεν ξερω πως διαολο δεν εχει χαθει μετα απο τοσα χρονια και ακομα γυροφερνει στον χωρο Σε πολλα σημεια ειναι ακομα επικαιρο. 1200 σελιδες περιπου , αγορασμενο απο Πλαισιο , 13.500 δρχ. Δρχ = Δραχμες για τους νεους που δεν τις ειδαν ποτε στην ζωη τους 3
jemadux Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 επειδη το artix μου εσπάσε τα 🦆🦆 μου ..επειδή δεν εχουν οι τύποι τον Βούδα τους και δεν μπορουν να φτιαξουν εναν dbus service πηγα να βαλω το arch με το script μου και 🤬🤬 o δίας .. θέλει δουλειά .. φυσικά σε vm θα εχω ενα artix με larbs αλλα χιλιες φορες arch .. 1
mphxths Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, jemadux είπε επειδη το artix μου εσπάσε τα 🦆🦆 μου ..επειδή δεν εχουν οι τύποι τον Βούδα τους και δεν μπορουν να φτιαξουν εναν dbus service πηγα να βαλω το arch με το script μου και 🤬🤬 o δίας .. θέλει δουλειά .. φυσικά σε vm θα εχω ενα artix με larbs αλλα χιλιες φορες arch .. Στειλε μηνυμα στον @rhtoras . Ειναι ο ειδικος στο Artix. Εχει και γνωστους devs που θα σου λυσουν καθε προβλημα. Και μιλα καλυτερα για την καλυτεροτερη διανομη ever. Oσο για το arch , ειπαμε , υπαρχει επισημος installer. Μην σε πιανουν εγωισμοι. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από mphxths 2
jemadux Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Στειλε μηνυμα στον @rhtoras . Ειναι ο ειδικος στο Artix. Εχει και γνωστους devs που θα σου λυσουν καθε προβλημα. Και μιλα καλυτερα για την καλυτεροτερη διανομη ever. Oσο για το arch , ειπαμε , υπαρχει επισημος installer. Μην σε πιανουν εγωισμοι. μπα .. ο ενας dev εχουμε ρίξη με αυτον .... δεν συμπαθει καθολου 1
becoming_I Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jemadux είπε μπα .. ο ενας dev εχουμε ρίξη με αυτον .... δεν συμπαθει καθολου Εσύ θα θελα να ξερα, τι πας και ανακατώνεσαι, systemd θες, αυτοί θέλουν να σε κάνουν να βάλεις Artix που δεν έχει, δε βγαίνει το προξενιό. Όπως λέει και το τραγούδι Άστο να πάει Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από becoming_I
ConstantineP Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, jemadux είπε μπα .. ο ενας dev εχουμε ρίξη με αυτον .... δεν συμπαθει καθολου Παρακαλώ στην ουρά κύριος...Ο τύπος έχει τσακωθει με όποιον μιλάει ελληνικά και χρησιμοποιεί λινουξ 🤣🤣 (για να είμαστε δίκαιοι έχει τσακωθεί με όποιον δεν συμφωνεί μαζί του 🤣🤣) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα