Προς το περιεχόμενο

jas jemadux's arch setup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

οπως και το pulse-αιδοιο

Pipewire , πλεον επισημα και ως επιλογη στον arch installer :) Για ψησου και συ σιγα σιγα !

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"pulse-αιδοιο"  αυτό είναι καινούργιο. Μόνο για systemdick ήξερα μέχρι τώρα.

Να ναι καλά οι φίλοι του systemd ( συγνώμη systemdick ήθελα να πω) που με τις αναλύσεις τους διευρύνουν τον σεξουαλικό μας κόσμο.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Μας εχεις ζαλισει με το systemd. Ναι, ειναι καρκινος, cancerd,  οπως και το pulse-αιδοιο κλπ. Το ξερουμε και προχωραμε.

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rhtoras είπε

Καλός φίλε. Να συμπληρώσω μόνο πως το systemD που λες είναι 100% αντίθετο με το Keep It Simple Stupid (και με το posix βέβαια). Επίσης ο luke smith χρησιμοποιεί κυρίως artix και void (γιατί είναι linuxάς και όχι χρήστης windblows που τρέχει ubuntu 10 στον ελέυθερο του χρόνο). Άρα με βάση το παραπάνω: μήπως υπάρχει η δυνατότητα να το δώσεις σε openrc π.χ ή κάτι άλλο επίσης ?

υ.γ. Αλλά θα παρακαλούσα να μην εκτροχιαστεί η συζήτηση. Απλά έκανα μια ερώτηση αν υπάρχει η δυνατότητα. Αλλιώς όλα καλά και καλή συνέχεια στο project.

50 ευρω ... δοκιμασμένο σε artix με openrc   . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mphxths είπε

Αυτο που θα γραψω , το γραφω πολυ σοβαρα. Αν με πληρωσεις , σου φτιαχνω σκριπτ (βασισμενο στου jemadux) που θα εγκαθιστα archlinux και θα εχει καποιο απο τα init systems που θα μου πεις εσυ και υποστηριζει προφανως το archlinux , περαν του systemd .

Θαναι δοκιμασμενο σκριπτ , οχι θεωριες. Για ψησου σιγα σιγα...

Δέχεσαι αντικρυστό, (σοβαρά) να κανονίσω ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Δέχεσαι αντικρυστό, (σοβαρά) να κανονίσω ;

Δεχομαι ρευστο , τραπεζικη καταθεση , paypal , γυναικες. Οτιδηποτε αλλο  "doesn't register" στον εγκεφαλο μου , που λενε και στο χωριο μου :) 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rhtoras είπε

Καλός φίλε. Να συμπληρώσω μόνο πως το systemD που λες είναι 100% αντίθετο με το Keep It Simple Stupid (και με το posix βέβαια). Επίσης ο luke smith χρησιμοποιεί κυρίως artix και void (γιατί είναι linuxάς και όχι χρήστης windblows που τρέχει ubuntu 10 στον ελέυθερο του χρόνο). Άρα με βάση το παραπάνω: μήπως υπάρχει η δυνατότητα να το δώσεις σε openrc π.χ ή κάτι άλλο επίσης ?

υ.γ. Αλλά θα παρακαλούσα να μην εκτροχιαστεί η συζήτηση. Απλά έκανα μια ερώτηση αν υπάρχει η δυνατότητα. Αλλιώς όλα καλά και καλή συνέχεια στο project.

Δλδ εμείς οι πλεμπες που είμαστε με Linux suse και Ubuntu πάνω από 15 χρόνια δεν είμαστε λινουξαδες?

Τα θέλεις και τα λες? Μετά σε πειράζει το μπουλιγκ του μπηχτη και βάζεις στενάχωρες φατσούλες.

Εγώ κοντά 20 χρόνια με Linux και δεν έχω ασχοληθεί με systemd vs anything , μία χαρά ήρεμος την κάνω την δουλειά μου

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δλδ εμείς οι πλεμπες που είμαστε με Linux suse και Ubuntu πάνω από 15 χρόνια δεν είμαστε λινουξαδες?

Τα θέλεις και τα λες? Μετά σε πειράζει το μπουλιγκ του μπηχτη και βάζεις στενάχωρες φατσούλες.

Εγώ κοντά 20 χρόνια με Linux και δεν έχω ασχοληθεί με systemd vs anything , μία χαρά ήρεμος την κάνω την δουλειά μου

Τι ειναι τα 15 χρονια εμπειριας σου μπροστα στα 2 χρονια του @rhtoras 🤣 🤣 (ο οποιος πριν 2 χρονια δεν ηξερε πως να αλλαζεi themes στο Mint  που ειχε 🤣 🤣 )

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@rhtoras aka linuxer ... 

παω να φτιαξω τον οδηγο ... εε linuxer αμα θελεις το scriptακι για openrc στειλε μου 50 💶 στο paypal και στο δινω
 pic-full-210518-2241-17.png

Επεξ/σία από jemadux
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jemadux είπε

@rhtoras aka linuxer ... 

παω να φτιαξω τον οδηγο ... εε linuxer αμα θελεις το scriptακι για openrc στειλε μου 50 💶 στο paypal και στο δινω
 pic-full-210518-2241-17.png

ασε τι σου λένε οι διάφοροι coders με βασικό os win10 που παριστάνουν το δερβέναγα του linux με άρθρα υπερ του (ξέρεις ποιο init) ενώ είναι άσχετοι. Με κατηγορει ο άλλος οτι και καλά δεν ήξερα να αλλάξω wallpaper στο mint αλλά δε λέει που δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει το πιο απλό de στο linux το xfce και ρωτάγανε εμένα τον άσχετο. "ρώτα το rhtora αυτός ξέρει από xfce". Βέβαια στα win που χρησιμοποιούνε δεν έχει xfce και το cinnamon μοιάζει αρκετά οπότε η απάντηση: "δε βγάζω άκρη με το xfce το cinnamon καλύτερο" λογική. Είπα να μην εκτροχιατούμε γιατί εγώ είμαι 3 χρόνια κοντά μονο linux και κάθε μέρα διαβάζω. Εχω αχοληθεί αρκετά απλά είμαι φτωχαδάκι και δε μου μένει χρόνος από τη δουλειά να κάνω πράγματα που θέλω.

Τώρα ας μην ανακατεύουμε άλλους που δεν ειναι εδώ.- Όλο αυτό το έγραψα για το 50€ που είπες γιατί το θεώρησα προσβλητικό. Εγώ δεν έγραψα για να προσβάλλω. Είπα να μην το εκτροχιάσουμε. Πάντως για την ιστορία αν είναι να δώσω 50€ για script να πω και γω κανα ωραίο.

44 λεπτά πριν, tsofras είπε

φίλε μου μια χαρά δε σου είπα τίποτα ότι θες βάλε
κανένα prob απλά εγώ και μιλω για εμένα δε χρησιμοποιώ win επομένως μιλάω για μένα μονο
τι είναι ο καθένας ο ίδιος το ξέρει και ας γράφει εδώ κατεβατά
επίσης ξέρω άτομο που είναι χρόνια στο linux (99 debian) αλλά πλέον δεν το χρησιμοποιεί
ουτε ο ίδιος δεν λέει τίποτα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, rhtoras είπε

Όλο αυτό το έγραψα για το 50€ που είπες γιατί το θεώρησα προσβλητικό.

Θεωρεις προσβλητικο να πληρωσεις για τον κοπο καποιου ? Επειδη εισαι φτωχαδακι ? Αυτη ειναι λογικη τζαμπατζη , οχι φτωχαδακιου.
Εγω θελω μονο 40 ευρω παντως , πρεπει να χτυπησω την τιμη του jemadux με καποιον τροπο...

27 λεπτά πριν, rhtoras είπε

κάθε μέρα διαβάζω.

Γελαει και η εικονα με αυτα που λες. Αν θες να στο δανεισω... 50 ευρω :) Ειναι ακομα επικαιρο.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, rhtoras είπε

ασε τι σου λένε οι διάφοροι coders με βασικό os win10 που παριστάνουν το δερβέναγα του linux με άρθρα υπερ του (ξέρεις ποιο init) ενώ είναι άσχετοι. Με κατηγορει ο άλλος οτι και καλά δεν ήξερα να αλλάξω wallpaper στο mint αλλά δε λέει που δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει το πιο απλό de στο linux το xfce και ρωτάγανε εμένα τον άσχετο. "ρώτα το rhtora αυτός ξέρει από xfce". Βέβαια στα win που χρησιμοποιούνε δεν έχει xfce και το cinnamon μοιάζει αρκετά οπότε η απάντηση: "δε βγάζω άκρη με το xfce το cinnamon καλύτερο" λογική. Είπα να μην εκτροχιατούμε γιατί εγώ είμαι 3 χρόνια κοντά μονο linux και κάθε μέρα διαβάζω. Εχω αχοληθεί αρκετά απλά είμαι φτωχαδάκι και δε μου μένει χρόνος από τη δουλειά να κάνω πράγματα που θέλω.

Τώρα ας μην ανακατεύουμε άλλους που δεν ειναι εδώ.- Όλο αυτό το έγραψα για το 50€ που είπες γιατί το θεώρησα προσβλητικό. Εγώ δεν έγραψα για να προσβάλλω. Είπα να μην το εκτροχιάσουμε. Πάντως για την ιστορία αν είναι να δώσω 50€ για script να πω και γω κανα ωραίο.

φίλε μου μια χαρά δε σου είπα τίποτα ότι θες βάλε
κανένα prob απλά εγώ και μιλω για εμένα δε χρησιμοποιώ win επομένως μιλάω για μένα μονο
τι είναι ο καθένας ο ίδιος το ξέρει και ας γράφει εδώ κατεβατά
επίσης ξέρω άτομο που είναι χρόνια στο linux (99 debian) αλλά πλέον δεν το χρησιμοποιεί
ουτε ο ίδιος δεν λέει τίποτα

εδω ρε φιλε παω να σου πω πως θα κανεις debug το orthocal και το φτιαχνω για να δουλευει σε εμενα και τι εκανες φιλε linuxer ? με εγραψες ... 

κοιτα ... βγάζω το arch bootαρω σε artix παραμετροποιώ το script για να δουλέψει και μου λες οτι δεν εχεις λεφτα;;; οχι φιλε για να γινει release 

στο github θέλω για τον κόπο μου τα 50💶 ... α κατι ακόμα ....θα παραμείνω στο artix . εκτός  και που είσαι linuxer αμα θέλεις σου κανω και iso με larbs  με openrc 

με οποιο init θέλεις να λες artix forum οτι εσυ το εφτιάξες! 

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω λες να βαλουμε artix ή void ... 

μπορώ τουλάχιστον να βάλω σε αλλο μηχανήμα devuan ? δεν ειναι μονο artix ή void που δεν εχουν systemd .. 

κατι ακούστηκε οτι ο μπόλι έχει μέσα triple boot συστήμα .. macos - windows - linux με systemd  και για τους leet haxors σαν και τον @rhtoras εχει μεσα bedrocklinux οποιαδηποτε διανομη θελεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...