benja12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Χαίρετε! Σε 1 μήνα η αδελφή μου θα κατεβεί αθήνα για χημειοθεραπείες Θέλω κάθε μέρα να της στέλνω όμορφα γλυκά ελληνικά τραγούδια πχ. τώρα που γύρισε από τις εξετάσεις της της είχα στείλει το "Ο δρόμος για το σπίτι" απο Dogmother κ το λάτρεψε :) ό,τι βοήθεια και ιδέα προσφέρετε την δέχομαι απλόχερα. Πάντως όχι σε ξένα, λαϊκά, σκυλάδικα, βαριά χιπ χοπ, τραπ κ πολύ μεταλ κλασσικό ροκ, νεο κύμα, έντεχνο κτλ φάση :) ευχαριστώ <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daveir Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Γεια!!! Καταρχήν πολύ γλυκό αυτό που κάνεις ☺️ Έχω κάποια τραγούδια ελπίζω να σας αρέσουν: Λ.Μαχαιρίτσας- Το φλασάκι Μ.Χατζηγιάννης- Για σένα Μ.Χατζηγιάννης- Χορεύω Μ.Χατζηγιάννης- Σαϊτιά Εύχομαι ότι καλύτερο 💕💕💕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 After all you've gone through It's truly amazing that you're still around Through darkness of wars Across rocky shores You've been to hell and back faced life's closing doors Despite all the wait and your enemy's hate You kept your hopes up and held onto your faith In the grey battlefields You lost all your shields But somehow you never lost faith in yourself After all you've gone through It's truly amazing that you're still around Αυτό που το κάνει ακόμα πιο όμορφο και συγκινητικό, είναι η ιστορία τού τραγουδιού - το έγραψε για την αδερφή του, και την δική της περιπέτεια υγείας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την αδερφή σου. Κουράγιο και δύναμη στην ίδια αλλά και σ' εσάς. Τα πέρασα κι εγώ με τη μητέρα μου, και καταλαβαίνω πολύ καλά τι περνάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που κάνεις. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της η αδελφή σου και να βγει νικήτρια. Μερικά δικά μου αγαπημένα. Μάνος Ξυδούς - Εσύ εκεί Ενδελέχεια - Μικρός που είσαι ουρανέ. Τα δυο παρακάτω είναι ορχηστρικά αλλά υπέροχα και πιστεύω θα τα αγαπήσει η αδελφή ή και εσύ.☺️ Μίμης Νικολόπουλος - Flying Lovers Mίμης Νικολόπουλος - A dream within a dream Aπόστολος Ρίζος - Τι να θυμηθώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα