Lost_Horizon Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα με μία οθόνη aftermarket που έχω βάλει στο αυτοκίνητο. Έχω συνδέσει τη θύρα usb του αμαξιού με το καλώδιο της σε μία απ'τις θύρες usb που έχει η οθόνη (βγάζει και άλλες θύρες η οθόνη, όπως και δικά της καλώδια που καταλήγουν σε usb αλλά δε τα χρησιμοποίησα ακόμη). Όταν βάζω ένα usb flashάκι με τραγούδια σε φακέλους ΚΑΙ το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ΚΑΙ ο file explorer που έχει (είναι Android), τα βλέπουν σαν σύνολο όλα μαζί και δε ξεχωρίζουν τους φακέλους. Δηλαδή δεν μπορώ να επιλέγω φακέλους παρά μου εμφανίζονται όλα τα mp3 μαζί και άρα είναι μπερδεμένα (μπαίνουν με ταξινόμηση, δηλαδή πρώτα όσα αρχίζουν από τους αριθμούς 1,2,3 κλπ και μετά γραμματικά). Τι θα μπορούσα να κάνω? Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από Lost_Horizon
meletis_m Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Lost_Horizon είπε Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα με μία οθόνη aftermarket που έχω βάλει στο αυτοκίνητο. Έχω συνδέσει τη θύρα usb του αμαξιού με το καλώδιο της σε μία απ'τις θύρες usb που έχει η οθόνη (βγάζει και άλλες θύρες η οθόνη, όπως και δικά της καλώδια που καταλήγουν σε usb αλλά δε τα χρησιμοποίησα ακόμη). Όταν βάζω ένα usb flashάκι με τραγούδια σε φακέλους ΚΑΙ το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ΚΑΙ ο file explorer που έχει (είναι Android), τα βλέπουν σαν σύνολο όλα μαζί και δε ξεχωρίζουν τους φακέλους. Δηλαδή δεν μπορώ να επιλέγω φακέλους παρά μου εμφανίζονται όλα τα mp3 μαζί και άρα είναι μπερδεμένα (μπαίνουν με ταξινόμηση, δηλαδή πρώτα όσα αρχίζουν από τους αριθμούς 1,2,3 κλπ και μετά γραμματικά). Τι θα μπορούσα να κάνω? To φλασάκι σε τι μορφή αρχείων είναι. Μου φαίνεται πρέπει να είναι σε FAT32 . Επιπλέον μήπως οι τίτλοι τραγουδιών περίεχουν ελληνικούς χαρακτήρες ;
dafnoula13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Ρυθμίσεις μέσα από τον player έκανες? Και έπειτα δοκίμασε και άλλον player όπως poweramp ή mx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα