NikolasdaL Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλησπέρα έχω βρει την συγκεκριμένη τροφή (εταιρία ) Aellis Adult Oven Baked Beef 10kg και μου κίνησε το ενδιαφέρων λόγο των ιδιαιτεροτήτων της (σφραγισμένη ανά μισόκιλα για να είναι φρέσκια φουρνισμένη κτλπ ) .. Έψαξα να βρω αξιολογήσεις αλλά πέρα από 1 στο Σκρουτζ τίποτα πουθενά αλλού (και επειδή είναι ελληνική εταιρία δεν υπάρχει ούτε σε κάποιο άλλο αγγλικό φόρουμ ) και λέω μήπως κάποιος εδώ έχει τη συγκεκριμένη τροφή να μου πει την άποψη του !
marten91 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Εξαιρετική! Την δίνω 2 μήνες και να πω την αλήθεια τα δικά μου δεν και τα πιο εύκολα! Την 1η φορά που τους την έβαλα ψιλοτσακώθηκαν ... που μονο με φρεσκομαγειρεμένο κρέας μου το κάνουν! 1
leftxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Την δινω 2 μήνες σε ένα pug μεγάλη διαφορά στο τρίχωμα κόπρανα στερεά αξίζει να την δοκιμάσεις 1
NikolasdaL Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, leftxx είπε Την δινω 2 μήνες σε ένα pug μεγάλη διαφορά στο τρίχωμα κόπρανα στερεά αξίζει να την δοκιμάσεις 10 ώρες πριν, marten91 είπε Εξαιρετική! Την δίνω 2 μήνες και να πω την αλήθεια τα δικά μου δεν και τα πιο εύκολα! Την 1η φορά που τους την έβαλα ψιλοτσακώθηκαν ... που μονο με φρεσκομαγειρεμένο κρέας μου το κάνουν! εχω αγορασει τη συσκευασια των 10κιλων τη παρελαβα σημερα .. η αληθεια ειναι πως πρωτα παιρνω μια μικρη του κιλου να τη δοκιμασω και μετα αγοραζω ποσοτητα αλλα με τα συσκευασμενα σακκουλακια δε τη φοβηθηκα θα επανελθω κι εγω οταν θα εχω μια ολοκληρωμενη αποψη μετα απο κανα 15νθημερο τουλαχιστον !!
ELTASSOS1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Που τη βρισκουμε και ποσο κανει? ...εχω 2 σκυλακια, λεμε τωρα, 40 κιλα το καθενα ζωη να εχουν τα σκασμενσ...οποτε το κοστος μετραει
NikolasdaL Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε Που τη βρισκουμε και ποσο κανει? ...εχω 2 σκυλακια, λεμε τωρα, 40 κιλα το καθενα ζωη να εχουν τα σκασμενσ...οποτε το κοστος μετραει δε κατατασεται θα ελεγα στις οικονομικες σειρες βγαινει 6.80 το κιλο .. για 40 κιλα σκυλακο ειναι μεγαλο το κοστος .. εγω προσωπικα εχω ενα jack russel οποτε δε τρωει πολλα γραμμαρια τη μερα .. σου παραθετω link για να τη checkareis .. αυτο που με κερδισε εμενα ειναι οτι χωριζεται σε σφραγισμενα μισοκιλα και μενει παντα φρεσκια ! https://www.skroutz.gr/s/26531294/Aellis-Oven-Baked-Beef-10kg.html
vagos789 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Προσωπικα δεν μπορω να αγορασω τροφη αν δεν ειναι grain free,δεν την δεχεται καλα ο σκυλος μου. Αυτη εχει 6% βρωμη,πολυ πραμα
NikolasdaL Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, vagos789 είπε Προσωπικα δεν μπορω να αγορασω τροφη αν δεν ειναι grain free,δεν την δεχεται καλα ο σκυλος μου. Αυτη εχει 6% βρωμη,πολυ πραμα Σιγουρα ειναι στο σκυλο ..στο δικο μου του καθεται πολυ βαρια συγκεγκριμενα η Acana που ειναι grain free .. προς το παρον παντως δε τη τρωει τη συγκεκριμενη τροφη ειναι 1μιση μερα νυστικος ..
vagos789 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Acana εχει διαφημιστει με την λογικη της υπερβολικης πρωτεινης...μια μοδα που ξεκινησε απο την ανθρωπινη διατροφη. Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος με taste of the wild - grain free 1
marten91 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Η βρώμη είναι μια χαρά και η Acana έχει στα 17κιλα της Μην τρελαίνεστε με τη μόδα του grain-free, κοιτάζετε να μην έχει καλαμπόκια και ρύζια και η ποιότητα του κρέατος να είναι καλή (να έχει φρέσκο) 1
C(r)y Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 19/5/2021 στις 11:42 ΠΜ, NikolasdaL είπε Σιγουρα ειναι στο σκυλο ..στο δικο μου του καθεται πολυ βαρια συγκεγκριμενα η Acana που ειναι grain free .. προς το παρον παντως δε τη τρωει τη συγκεκριμενη τροφη ειναι 1μιση μερα νυστικος .. τελικά φίλε μου εντυπώσεις ? έχεις , είμαι σε αναζήτηση τροφής και εγώ...
NikolasdaL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, C(r)y είπε τελικά φίλε μου εντυπώσεις ? έχεις , είμαι σε αναζήτηση τροφής και εγώ... ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ο σκυλος μου τη τρωει τη τροφη ευχαριστα εγω προσωπικα προσθετο και λιγο φρεσκο ελαιολαδο εξτρα .. το οτι ειναι σφραγισμενα μισοκιλα ειναι παρα πολυ ++++ .. λιγα παραπανω κοπρανα βγαζει απλα αυτο τπτ αλλο !
Predatorkill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω αυτη δινω: https://www.skroutz.gr/s/8845197/Ambrosia-Fresh-Mackerel-Buffalo-12kg.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share σε ενα λαμπραντορ και ενα ημιαιμο τζακ ρασελ. με τις προηγουμενες «καλες» και πιο ακριβες τροφες εχεζαν ασταματητα, με αυτην ολα καλα, αλλαξε και το τριχωμα τους εγινε απιστευτα μαλακο και γυαλιστερο. Το μονο μειον ειναι οτι δε κλεινει με καποιο zip αλλα μικρο το κακο, λυσεις υπαρχουν. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από Predatorkill
NikolasdaL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Εγω αυτη δινω: https://www.skroutz.gr/s/8845197/Ambrosia-Fresh-Mackerel-Buffalo-12kg.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share σε ενα λαμπραντορ και ενα ημιαιμο τζακ ρασελ. με τις προηγουμενες «καλες» και πιο ακριβες τροφες εχεζαν ασταματητα, με αυτην ολα καλα, αλλαξε και το τριχωμα τους εγινε απιστευτα μαλακο και γυαλιστερο. Το μονο μειον ειναι οτι δε κλεινει με καποιο zip αλλα μικρο το κακο, λυσεις υπαρχουν. αμα τρωει και το λαμπραντορ απο αυτη μπαμ μπαμ τελειωνει δε χρειαζεται ziparisma .. εγω αναφερω το σφραγιστο γιατι ο δικος μου 8 κιλα ποτε θα φαει 10 κιλα τροφη .. btw αυτη τη ξερω και ειναι απο τις πολυ καλες ειναι καθαρα πως θα κατσει στο σκυλακο 1
_filippos_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 κι εγώ ξεκίνησα να δίνω Aellis στα 2 χάσκι μου (ενήλικο και κουταβάκι) και τα τρώνε άνετα. Υπάρχει κάποια εφάμιλλη εναλλακτική; Μέχρι τώρα τους έδινα τροφή χύμα, premium, απο το κτηνιατρείο 3€ το κιλό αλλά το ενήλικο μάλλον την βαρέθηκε κ δεν την έτρωγε. Σήμερα που του έδωσα Aellis ψάρι την έφαγε με λαιμαργία. Βέβαια 3,5€ το μισόκιλο τσιμπάει αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα