Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Εχω ένα fiat brava με παλιό κασετόφωνο και σκέφτομαι να αγοράσω έναν αντάπτορα κασέτας για να το συνδέσω με το κινητό και να ακούω μουσική. 

Αξίζει; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία ή τζάμπα λεφτά; 

Ευχαριστώ,

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Καλησπέρα, 

Εχω ένα fiat brava με παλιό κασετόφωνο και σκέφτομαι να αγοράσω έναν αντάπτορα κασέτας για να το συνδέσω με το κινητό και να ακούω μουσική. 

Αξίζει; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία ή τζάμπα λεφτά; 

Ευχαριστώ,

και γτ δεν παιρνεις ενα radio-cd με κανενα 40αρι?

Το ειχα το μακρινο 2006 αυτο το μαραφετι(σε brava χαχα )  και μου εσπαγε τα νευρα που επρεπε να το εχω χυμα να κρεμεται :)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

και γτ δεν παιρνεις ενα radio-cd με κανενα 40αρι?

Το ειχα το μακρινο 2006 αυτο το μαραφετι(σε brava χαχα )  και μου εσπαγε τα νευρα που επρεπε να το εχω χυμα να κρεμεται :)

Δεν το πολύ χρησιμοποιώ γενικά. Πιο πολύ το θέλω όταν πηγαίνω χωριό που δεν πιάνει ράδιο. Το μαραφετι έχει 10 ευρώ . 30 ευροπουλα διαφορά δεν τα λες και λίγα 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, elmario88 είπε

υπάρχει ένα ραδιοκασετοφωνο από αυτά που έβγαιναν και τα επαιρνες μαζί σου για να μην τα κλέψουν Εχει μπροστά είσοδο cd in αν σου κάνει και νομίζεις ότι θα μπαίνει συρταρωτό στο χαρίζω Εννοείται οτι λειτουργεί το ράδιο και η είσοδος cd in Η κασέτα δεν ξέρω

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Συνδεσε τα ηχεία κατευθείαν στο κινητό.

Δεν έχει υποδοχή για ηχεία 

Παιδιά γενικά δεν θέλω να αλλάξω ράδιο. Θέλω μόνο να μάθω για τον συγκεκριμένο αντάπτορα κασέτας που ρώτησα. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντησεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Δεν έχει υποδοχή για ηχεία 

Παιδιά γενικά δεν θέλω να αλλάξω ράδιο. Θέλω μόνο να μάθω για τον συγκεκριμένο αντάπτορα κασέτας που ρώτησα. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντησεις

https://www.skroutz.gr/c/3736/antaptores-multimedia-autokinhtou/f/992968/antaptores-kasetas.html

Δημοσ.

sorry για το σχόλιο μου αλλά 20€ κοστίζει ένα νέο ραδιο-usb (mp3), εδώ, εδώ και συζητάμε γι αυτά τα μαραφέτια; Μόνο σε εμένα φάινεται αστείο όλο αυτό;

Δημοσ.
10 hours ago, Bitbit said:

sorry για το σχόλιο μου αλλά 20€ κοστίζει ένα νέο ραδιο-usb (mp3), εδώ, εδώ και συζητάμε γι αυτά τα μαραφέτια; Μόνο σε εμένα φάινεται αστείο όλο αυτό;

και αν έχει το μαμά πάνω? καλωδίωση? πρόσοψη? δεν είναι extra έξοδα?

μια χαρά δουλεύει ο ανταπτορας, χρονια το είχε ο πατέρας μου για ντίσκμαν όπως γράφτηκε και πιο πάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...