elmario88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Εχω ένα fiat brava με παλιό κασετόφωνο και σκέφτομαι να αγοράσω έναν αντάπτορα κασέτας για να το συνδέσω με το κινητό και να ακούω μουσική. Αξίζει; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία ή τζάμπα λεφτά; Ευχαριστώ,
NTC Labs Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, elmario88 είπε Καλησπέρα, Εχω ένα fiat brava με παλιό κασετόφωνο και σκέφτομαι να αγοράσω έναν αντάπτορα κασέτας για να το συνδέσω με το κινητό και να ακούω μουσική. Αξίζει; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία ή τζάμπα λεφτά; Ευχαριστώ, και γτ δεν παιρνεις ενα radio-cd με κανενα 40αρι? Το ειχα το μακρινο 2006 αυτο το μαραφετι(σε brava χαχα ) και μου εσπαγε τα νευρα που επρεπε να το εχω χυμα να κρεμεται
elmario88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, NTC Labs είπε και γτ δεν παιρνεις ενα radio-cd με κανενα 40αρι? Το ειχα το μακρινο 2006 αυτο το μαραφετι(σε brava χαχα ) και μου εσπαγε τα νευρα που επρεπε να το εχω χυμα να κρεμεται Δεν το πολύ χρησιμοποιώ γενικά. Πιο πολύ το θέλω όταν πηγαίνω χωριό που δεν πιάνει ράδιο. Το μαραφετι έχει 10 ευρώ . 30 ευροπουλα διαφορά δεν τα λες και λίγα
hp8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 24 λεπτά πριν, elmario88 είπε Εχω ένα fiat brava με παλιό κασετόφωνο και σκέφτομαι να αγοράσω έναν αντάπτορα κασέτας για να το συνδέσω με το κινητό και να ακούω μουσική. υπάρχει ένα ραδιοκασετοφωνο από αυτά που έβγαιναν και τα επαιρνες μαζί σου για να μην τα κλέψουν Εχει μπροστά είσοδο cd in αν σου κάνει και νομίζεις ότι θα μπαίνει συρταρωτό στο χαρίζω Εννοείται οτι λειτουργεί το ράδιο και η είσοδος cd in Η κασέτα δεν ξέρω
elmario88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Συνδεσε τα ηχεία κατευθείαν στο κινητό. Δεν έχει υποδοχή για ηχεία Παιδιά γενικά δεν θέλω να αλλάξω ράδιο. Θέλω μόνο να μάθω για τον συγκεκριμένο αντάπτορα κασέτας που ρώτησα. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντησεις
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, elmario88 είπε Δεν έχει υποδοχή για ηχεία Παιδιά γενικά δεν θέλω να αλλάξω ράδιο. Θέλω μόνο να μάθω για τον συγκεκριμένο αντάπτορα κασέτας που ρώτησα. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντησεις https://www.skroutz.gr/c/3736/antaptores-multimedia-autokinhtou/f/992968/antaptores-kasetas.html
bill999r Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Λειτουργεί μια χαρά...πάρε ένα από τα παραπάνω κ θα κάνεις τη δουλειά σου
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Και αν έχεις data βάλε το http://radio.garden/visit/hol/dnxKpZmG ,εχει και app για κινητό ,να ακούς όποιον σταθμό του κόσμου θες.
Bitbit Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 sorry για το σχόλιο μου αλλά 20€ κοστίζει ένα νέο ραδιο-usb (mp3), εδώ, εδώ και συζητάμε γι αυτά τα μαραφέτια; Μόνο σε εμένα φάινεται αστείο όλο αυτό;
kalogeros Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.skroutz.gr/c/3736/antaptores-multimedia-autokinhtou/f/992968/antaptores-kasetas.html Πω ρε φίλε! Είχα τέτοιο μαραφέτι το μακρινό 2004 για να συνδέω το disc man. Συγκίνηση!
Dark_son20 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 10 hours ago, Bitbit said: sorry για το σχόλιο μου αλλά 20€ κοστίζει ένα νέο ραδιο-usb (mp3), εδώ, εδώ και συζητάμε γι αυτά τα μαραφέτια; Μόνο σε εμένα φάινεται αστείο όλο αυτό; και αν έχει το μαμά πάνω? καλωδίωση? πρόσοψη? δεν είναι extra έξοδα? μια χαρά δουλεύει ο ανταπτορας, χρονια το είχε ο πατέρας μου για ντίσκμαν όπως γράφτηκε και πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα